Geyikte yaparım, kariyerde :)

Ceyar bastı beni yazamadım topikimize yaşasın işçi emekçiler işçiler kardeş patron kalleş

ivrenç bi kerem. sesim gidiyo yavaş yavaş.
bari bugün herşeyi toparlıyımda yarın gelmicek gibi düşünim. çok pis hasta olcam.
sefam olsun oh oh

bari bugün herşeyi toparlıyımda yarın gelmicek gibi düşünim. çok pis hasta olcam.
sefam olsun oh oh

Hıhhh sen ne anlarsın papişten hasta olmayacağın varsa da diye diye olcaksın zaten :86:

Bende istiyommmm :84:

Alışveriş yapmak istiyom , saçlarımı boyatmak istiyommm :95:

Aaaa bende rüyamda saçımı boyatıyodum :26: bak aklıma geldi gel kız beraber alışveriş yapalım

Hıhhh sen ne anlarsın papişten hasta olmayacağın varsa da diye diye olcaksın zaten :86:

Aaaa bende rüyamda saçımı boyatıyodum :26: bak aklıma geldi gel kız beraber alışveriş yapalım

olarrr

Rüyada saçlarını sarıya boyadığını gören kadın
; evli ise evliliğinin daha iyiye gideceğine, bekar ise beğendiği bir erkekten ilgi göreceğine işarettir.

ağlak çikoyum ben.
sen ağlama dayanamam

Çünküm o minik defresifff

Aynı benn :86::86: (yani kuşlara benzemiyom tabi şirinlik olarak )
patlak patlak gözlerde varmı. çok şekerrrr

sefam olsun oh oh
eyyy hastalık. ömrü hayatında bu kadar çok istenmedin

Bende istiyommmm :84:

Alışveriş yapmak istiyom , saçlarımı boyatmak istiyommm :95:
ben boyattım. kestridim. herkez çok beğeniyo. ilk başta beğenmmeiştim ama şimdi hoşuma gitmeye başladı

Son düzenleme:
diye diye hasta olmıcam be hastayım zaten.
halsizim,burnum tıkalı,öksürüyom..
emme ben yatmak istiyom.
maaşları felan halledim yarın .. cuma gelmicem gidicem rapor alcam 1 hafta..
hem angusuda görmem bu arada unuturum iyi olur..
hem hiçte güzel deel papiler..
bende temmuzda ki düün için yavaş yavaş elbise bakem

diplerim kendi rengimdi altıda koyu kumral
üstüne fındık kabuğu boyattım
dipler koyu kumral oldu uçlar açık
çok hoş oldu

Bende kendi rengine döndeyi düşünüyorum diplerim baya çıktı sadece uçlarını boyatcam kendi rengine.

Tabii kuaföre gidince fikrim değişebilir

olarrr

Rüyada saçlarını sarıya boyadığını gören kadın
; evli ise evliliğinin daha iyiye gideceğine, bekar ise beğendiği bir erkekten ilgi göreceğine işarettir.

Ayyy anlamı çok güzelmiş sağol bebişim

Ne renk ne boy dadluuu sen ne iş yapıyosun :97: biraz kendinden bahsetsene :94:

Git git beni yalnız bırak bende yazın yıllık izin alcem görürsün sen papilerde güzel bikerem

diplerim kendi rengimdi altıda koyu kumral
üstüne fındık kabuğu boyattım
dipler koyu kumral oldu uçlar açık
çok hoş oldu

Gülegüle kullan canım :103:

Bende kendi rengine döndeyi düşünüyorum diplerim baya çıktı sadece uçlarını boyatcam kendi rengine.

Ben uçlara kırmızı attırsam mı diye düşünüyom düşünüyom sonra vazgeçiyom eşime sordum sarıya boyatma da ne renk yaparsan yap hayatım didi

normal:86:

Gülegüle kullan canım :103:

Ben uçlara kırmızı attırsam mı diye düşünüyom düşünüyom sonra vazgeçiyom eşime sordum sarıya boyatma da ne renk yaparsan yap hayatım didi
sarı fobisimi var. herkezde sarı oldu yaaa.
ben evliyim. memurum. burda yaşıyom.
böyle iite hayatım.
saçımıda yukarda anlattım

normal:86:

sarı fobisimi var. herkezde sarı oldu yaaa.
ben evliyim. memurum. burda yaşıyom.
böyle iite hayatım.
saçımıda yukarda anlattım

Sevmiyo sarışınları bi arkadaşımı pis bozmuştu kız bana sana sarı yakışır kıvırcıklarda çok tatlı duruyo demişti :97: eşimde (o zaman nişanlıydık) sarışın istesem sarışın alırdım dedi kız bozuldu ben utandım

Bu kadarcık mı yeni olarak memur olduğunu öğrenmiş oldum :86:

daha ne istiyon bacım. sor söyleyim. ama öğleden sonra sor emi. şincik yemeğe çıkıyom:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…