- 18 Ocak 2009
- 5.541
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi minikdepresif
Sevmiyo sarışınlarıbi arkadaşımı pis bozmuştu kız bana sana sarı yakışır kıvırcıklarda çok tatlı duruyo demişti :97: eşimde (o zaman nişanlıydık) sarışın istesem sarışın alırdım dedi kız bozuldu ben utandım
daha ne istiyon bacım. sor söyleyim. ama öğleden sonra sor emi. şincik yemeğe çıkıyom:80:
Paçama kuş zıçtı milli piyango alsam mı ?
Paçama kuş zıçtı milli piyango alsam mı ?
Dayag mı istiyon cicim
al demek mi oliyi bu
Selam cicislerrrr
Döv beniyurtdışından sipariş verdim inadına :97: gelirse içimde kalmaz gelmezse 80 TL kuş olur gider ya bismillah
al demek mi oliyi bu
dövecem seni. yatırcam kucama totona totona
kudurdun de mi gene gittin aldın
Gümrük yasasını protesto ettimama bi gelirse varyaaa
al demek mi oliyi bu
Hoşgeldin canım nasılsın
he kendine zarar vererek protestomuyasebeci mantıgı
Evet gibi gibiGecen gunde benim kafama sey etti kus ben bisey almadim keskem alsaymisim, tamda kafamin ortasina nasil isabet ettirdiyse
Hosbuldum canimiyim sukur sen nasilsin ?
Googleye sey yazdim onlara bakiyodum 22-23 haftalik bebek ultrasyon goruntuleri , cok tatlilar ya
Evet cok sekerlerrrrTerbiyesiz kuşbana göre bebişlerin her hali tatlı ağladıkları zaman hariç
Daim olsun canimBu arada iyiyim canım çok sağol
Evet cok sekerlerrrrhehe gulu seven dikenine katlanir demi ya aglar aglar kizariz bi kahkaha atar Sevindirik oluruz bi dogurayim her yerini isircam :76:
Daim olsun canim
Öğle menüm
2 yk makarna
3 tane izmir köfte
2 dilim patates ( yemeğin içindeydi )
150 gr yoğurt
salata
afiyet bal şeker olsun..yakaladım sizimennden tanıdım yolu buldum dermişm topiğn hayırlı olsun canım hiçte habermiz olmadı hani:82: