Geyikte yaparım, kariyerde :)

kimsecikler uğramamış mı bugün ben geldim en azından neredesiniz kızlaaarrrr :KK58:

Ben uğrayamadım canım hastaneye gittim biliyosun :97:

selam kızlar özledim sizi:97:

Bende özledim :KK59:

iyi bende öyle bi uğradım :97:

Artık hiçbişeye vakit ayıramıyorum ben ya :KK58: :KK58:

pörtler gözlü minik geldi :KK4:

Neden pörtler gözlü didin ki :26:

İyi demek adet olmuş bebişkom :97: sen iyisin dimi :KK24:

Şans meleğim nerelerdeydinnn tam zamanında geldinnn süper süperrr :KK24::KK24::KK24::KK24:

uykusuzum aşkım azcık. şairi bu havalar mahvetmiş, benide bu sıcaklar.
heryerim sivilce oldu, yakında pişik olcam :p
stres ve sinirden alerjim azdı,sırtım tamamen yara.

ama gerçekten iyiyim. bugünüme şükürler oldun.

benim di mi melek :KK37:

yarın ve pazar yokum :p
ilk yardım eğitimi alcaz,sonra sınav ve sertifika.
benimkile katılıyoz :p şirketin en zekilerini gönderiolar:p
şirketin halini düşün , en zeki bizsek :KK1:

didim ki ben suni teneffüs yapmam. yap diyenin ağzını burnunu kırarım , gerekirse ben senin yerine yaparım diyo :KK1:

konu açtım ama kimse görmedi :S gerçi daha az önce açtım buraya danışabilir miyim hem kariyerle ilgili :)) direk konuyu kopyalıyım :)

ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S

uykusuzum aşkım azcık. şairi bu havalar mahvetmiş, benide bu sıcaklar.
heryerim sivilce oldu, yakında pişik olcam :p
stres ve sinirden alerjim azdı,sırtım tamamen yara.

ama gerçekten iyiyim. bugünüme şükürler oldun.

benim di mi melek :KK37:

yarın ve pazar yokum :p
ilk yardım eğitimi alcaz,sonra sınav ve sertifika.
benimkile katılıyoz :p şirketin en zekilerini gönderiolar:p
şirketin halini düşün , en zeki bizsek :KK1:

didim ki ben suni teneffüs yapmam. yap diyenin ağzını burnunu kırarım , gerekirse ben senin yerine yaparım diyo :KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60: Ay hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin aşkitom :KK23:

Aynen bu günümüze şükürler olsun :KK54: melek sensin :KK69:

İlkyardım kursu mu :KK53: italyan erkeki bayıltıp suni teneffüs yap derlerse hiç durma hayat öpücüğü sevaptır de dal :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Şirket kırk yılda bir işe yaramış :KK37: sen öğren bana da öğretirsin :KK53: ehliyet alırken görmüştüm ama hatırlamıyorum birçok şeyi :KK53:

Bu arada angus yine söliceğini sölemiş :KK39:

konu açtım ama kimse görmedi :S gerçi daha az önce açtım buraya danışabilir miyim hem kariyerle ilgili :)) direk konuyu kopyalıyım :)

ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S

Hangi şehirde yaşıyosun ? Bence şehirden şehire fark eder maaş olayı :97:

Birde işi orda öğreniyosan çok para vermezler :97: işi tam olarak kaptığında konuşma hakkın daha çok olur diye düşünüyorum :97:

Hangi şehirde yaşıyosun ? Bence şehirden şehire fark eder maaş olayı :97:

Birde işi orda öğreniyosan çok para vermezler :97: işi tam olarak kaptığında konuşma hakkın daha çok olur diye düşünüyorum :97:

bursa.. evet burda öğreniyorum ama yaptığım işlerde az değil. dün 200 verelim dedi ve bu bana çok az geldi :S

bursa.. evet burda öğreniyorum ama yaptığım işlerde az değil. dün 200 verelim dedi ve bu bana çok az geldi :S

200 mü ? :KK53: yok canım o kadar da değil yani en azından 650 - 700 iste :97: asgari ücret verin bari de :97: temizlik işine de ben

bakıyorum haftada bir temizlikçi gelse buraya 100 TL dan 400 eder de canım :97:

:KK60::KK60::KK60::KK60: Ay hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin aşkitom :KK23:

Aynen bu günümüze şükürler olsun :KK54: melek sensin :KK69:

İlkyardım kursu mu :KK53: italyan erkeki bayıltıp suni teneffüs yap derlerse hiç durma hayat öpücüğü sevaptır de dal :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Şirket kırk yılda bir işe yaramış :KK37: sen öğren bana da öğretirsin :KK53: ehliyet alırken görmüştüm ama hatırlamıyorum birçok şeyi :KK53:

Bu arada angus yine söliceğini sölemiş :KK39:
Gül bebikim sana yakışıyo , naf gülsün,dünya gülsün :KK37: (hırkız minik)
italyan olursa suni teneffüs yparım,kalp masajı yaparım yaparımda yaparım yane :p
angus işte tipik angus alıştım yane. pis kıskanc :p
ehliyetten aklımda heç kalmadı he :p unutmusum :p
burda biraz daha kapsamlı olcak :KK43: hastanede yapcaklar sınavı bide :p
bakarsın bi psikiyatr ayartırım (sapık minik)
nafffffffffffff ceyhun geliyooooooooooooooooo :KK1:

700-800 maaş
ssk , yemek ve yolunu karşılarsa tamamdır.

200 mü ? :KK53: yok canım o kadar da değil yani en azından 650 - 700 iste :97: asgari ücret verin bari de :97: temizlik işine de ben

bakıyorum haftada bir temizlikçi gelse buraya 100 TL dan 400 eder de canım :97:

evet bencede hiç çalışmamak daha iyi :S babam 500 iste dedi ama ben karar veremedim o kadar düşük söyledikten sonra onuda vermez. bu arada sigorta yok canım :S

Gül bebikim sana yakışıyo , naf gülsün,dünya gülsün :KK37: (hırkız minik)
italyan olursa suni teneffüs yparım,kalp masajı yaparım yaparımda yaparım yane :p
angus işte tipik angus alıştım yane. pis kıskanc :p
ehliyetten aklımda heç kalmadı he :p unutmusum :p
burda biraz daha kapsamlı olcak :KK43: hastanede yapcaklar sınavı bide :p
bakarsın bi psikiyatr ayartırım (sapık minik)
nafffffffffffff ceyhun geliyooooooooooooooooo :KK1:

700-800 maaş
ssk , yemek ve yolunu karşılarsa tamamdır.

Minik gülsün dünya gülsün :21:

italyan diyince nasıl değişti işler :KK23: :KK23:

Hastane hee :KK30: psikiyatr ay ne zormuş yazması daha kolay söyleniyo aslında :KK60::KK60::KK60: ay nese saçmaladım :KK60::KK60: tikkat et anguscan seni ayartmasın :KK23: :KK23:

Anemmmmm kaçınnn ceyhun geliyiii :83: :83: :KK55: :KK55:

evet bencede hiç çalışmamak daha iyi :S babam 500 iste dedi ama ben karar veremedim o kadar düşük söyledikten sonra onuda vermez. bu arada sigorta yok canım :S

Sen asgari ücret iste sigortanı da yaptırmaya bak canım o senin için çok önemli ileride anlarsın kıymetini :97:

Bide acı bir gerçek var özel sektör yada kamu da ne kadar çalışırsan çalış asla hakkını alamayacaksın :97: çok mu kötüyüm :KK1: ama öyle

cidden etrafına bir sor aldığından memnun olan kimse bulamazsın :97:

X