- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.781
pörtler gözlü minik geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler uğramamış mı bugün ben geldim en azından neredesiniz kızlaaarrrr
selam kızlar özledim sizi:97:
iyi bende öyle bi uğradım :97:
pörtler gözlü minik geldi
Günaydın kızçeler nasılsınız :97:
günaydın afeti devranım
iyiyim sen nasılsın
İyi demek adet olmuş bebişkom :97: sen iyisin dimi
Şans meleğim nerelerdeydinnn tam zamanında geldinnn süper süperrr
uykusuzum aşkım azcık. şairi bu havalar mahvetmiş, benide bu sıcaklar.
heryerim sivilce oldu, yakında pişik olcam
stres ve sinirden alerjim azdı,sırtım tamamen yara.
ama gerçekten iyiyim. bugünüme şükürler oldun.
benim di mi melek
yarın ve pazar yokum
ilk yardım eğitimi alcaz,sonra sınav ve sertifika.
benimkile katılıyoz şirketin en zekilerini gönderiolar
şirketin halini düşün , en zeki bizsek
didim ki ben suni teneffüs yapmam. yap diyenin ağzını burnunu kırarım , gerekirse ben senin yerine yaparım diyo
konu açtım ama kimse görmedi :S gerçi daha az önce açtım buraya danışabilir miyim hem kariyerle ilgili :)) direk konuyu kopyalıyım :)
ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S
Hangi şehirde yaşıyosun ? Bence şehirden şehire fark eder maaş olayı :97:
Birde işi orda öğreniyosan çok para vermezler :97: işi tam olarak kaptığında konuşma hakkın daha çok olur diye düşünüyorum :97:
bursa.. evet burda öğreniyorum ama yaptığım işlerde az değil. dün 200 verelim dedi ve bu bana çok az geldi :S
Gül bebikim sana yakışıyo , naf gülsün,dünya gülsün (hırkız minik)Ay hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin aşkitom
Aynen bu günümüze şükürler olsun melek sensin
İlkyardım kursu mu italyan erkeki bayıltıp suni teneffüs yap derlerse hiç durma hayat öpücüğü sevaptır de dal
Şirket kırk yılda bir işe yaramış sen öğren bana da öğretirsin ehliyet alırken görmüştüm ama hatırlamıyorum birçok şeyi
Bu arada angus yine söliceğini sölemiş
konu açtım ama kimse görmedi :S gerçi daha az önce açtım buraya danışabilir miyim hem kariyerle ilgili :)) direk konuyu kopyalıyım :)
ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S
200 mü ? yok canım o kadar da değil yani en azından 650 - 700 iste :97: asgari ücret verin bari de :97: temizlik işine de ben
bakıyorum haftada bir temizlikçi gelse buraya 100 TL dan 400 eder de canım :97:
700-800 maaş
ssk , yemek ve yolunu karşılarsa tamamdır.
o kadar vereceğini hiç sanmıyorum yaa off bu kadar çalışıp karşılık alamamak çok kötü (
bursaydaysan vermez , ben istanbul diye düşündüm.
600 iste bence. asgari ücret. işi öğrenene kadar mecbursun düşük ücrete.
Gül bebikim sana yakışıyo , naf gülsün,dünya gülsün (hırkız minik)
italyan olursa suni teneffüs yparım,kalp masajı yaparım yaparımda yaparım yane
angus işte tipik angus alıştım yane. pis kıskanc
ehliyetten aklımda heç kalmadı he unutmusum
burda biraz daha kapsamlı olcak hastanede yapcaklar sınavı bide
bakarsın bi psikiyatr ayartırım (sapık minik)
nafffffffffffff ceyhun geliyooooooooooooooooo
700-800 maaş
ssk , yemek ve yolunu karşılarsa tamamdır.
evet bencede hiç çalışmamak daha iyi :S babam 500 iste dedi ama ben karar veremedim o kadar düşük söyledikten sonra onuda vermez. bu arada sigorta yok canım :S
evet haklısınız ben öyle söyliyim artık karar ona kalmış vermezse çıkarım napim.. teşekkür ederimmm :)