Geyikte yaparım, kariyerde :)

nafımmmm iyiki dogdun
nice çok mutlu
saglıklı kocişlii bebişli bizzli KK lı yıllara tatlım
topige daldıgımda ilk konuşan insan ımm bide yeni adıma kavuşmama sebep olan
kızkıza gezelim bu gece çıtırlara bakalım laf atalımmm
Yukleresim.com
resimde kalbimz eksik o bebişe bakmaya içeri gitmişti

Selam kizlar

nafim dogum gunu kutlu olsun sekercim nice nice mutlu yillara

ben sarkida ekleyemiyom pastada ekleyemiyom gariban gariban kutluyom anca idare etcen

ama pasta ekleyen olursa zevkle yirim

Teşekkür ederim canımmm olsun pasta ekleyen olur hep beraber yerikk

Pambıkımmmmm oyy yirim yirim :78: çok teşekkür ederim canım benim

kız kızaa gezelimmmmm buu geceeee

kalbimm bebike bakmaya tam zamanında gitmiş yoksa onun göbüş sığmazdı resime

iyvahh kaçın :83:

nafımmmmmdogum gnün kutlu olsunnn

Aslııı yiiiwwwrrrıııımmmm :93: teşekkür ederim bebekimm hep birlikte inşallah

nen siz ölmeyi bayilmak saniyonus heralllll gelin bakim buraya

göbeeemle dalga gecin bakalim Allah sizlerede bu gobekten nasip etsin hemide daha buyugunu insallahhhhhhhhh :86:

bebisim tekmeleye tekmeleye iceride ucan tekmeyide ögrendi ona gore söylersem sizi depukler

Pasta getirdiydimdi virmicem size oturup kizimla yices ohhhh sizde bakin

ceyhunnnnnnnnnnnnnnnn gel ule buraya
sapık1

Ceyhunnnnnnn Akşama zizi görünce yazıyı o zaman gör sen

Nasip etsin tabe canım ikiz göbeği nasip etsin oyy bebeğinide yirim nen

Zaten vermicektin pasta ayak yapma bize

Aminnnnnnnnnnnn

yi nen

He nirden bildin :86: getirirken yarisini yemistim zaten yarisini vercektim onuda yidim

Disin nasil oldu canim

Oyyyyyyy Ben bilirim zaten senin topalak kızda tatlıyı seviyo eee anasıda seviyo bize koca pastadan bir dilim düşse kârdır

Dişim bugün süpperrr birazdan ağrı kesicimi ve antibiyotiğimi içicem canım

Sen nasılsın anlat bakalım uzun zamandır toplaşamadık konuşamadık özledim :78:

He erdin mi naptin He kizimmda seviyo bende homini girtlak goturuyoz mideye ne var ne yoksa

Masallah ohh kurtuldun iste , dogumdan sonrada beni bekliyo 20 likler :18:

iyiz biz sukurler olsun Evet sen gittin topik garip kaldi kimsecikler yoktu issiz bi adaya dusmus gibi hissetmistim her girdigimde, sadece ruzgar sesi ve yapraklarin hı$ırtı sesi vardi :44: kaptirdim kendimi he

bu arada bebisimin odasi geldi daha boyanacak esime dedim boyayip kuralim dedim ama hevesten sanirim hemen kurdu ana kucagi, oda takimi ve halisini aldik simdilik artik yavas yavas yapariz boyansa oda suslerine baslayacam kendim biseyler yapmak istiyorum surekli girip odasina bakiyorum ne heyecan ya rabbim her isteyene nasip etsin insallah

Banada kizimi odasinda saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallahhh

bu arada halisini fistik yesili aldim cok hosuma gitti, oda takimida beyaz, duvar boyasina karar veremedim pembede olsun istiyorum duvarinami yaparis suslerinemi pembe yaparim bilemedim :26: iki renkte boyayabilirim duvari:26: fikir verirseniz sevinirim canlarimmmm

Kız sen survivor' a bağladın olayı

Ayyy bebik odası gülegüle kullansın bebişin odasını Amin inşallah bebişim

Ben pek anlamam ki hamileler topikinde odalar filan vardır oraya bi baksan canım

2 saattir bekliyom yaza yaza bu kadar mi yazdin nen gec yazinca bende destan yaziyon sandim :44:

ayyyy bi tane sinek girmis eve deli etti beni he bacagima koluma konup duruyo huylaniyom :86:
Recep ivedik gibi laptopla yakalamaya caliscam simdi ikiye bolunecek

Amin canim insallah bakiyorum oralara zaten takipteyim hep

Ama amaa hem msn hem face hem forum yetişemiyommm

hahahah recep gibi mi ya bugün çok güldüm ne kadar güzel oldu

Bende bakarım senin için

Ama amaa hem msn hem face hem forum yetişemiyommm

hahahah recep gibi mi ya bugün çok güldüm ne kadar güzel oldu

Bende bakarım senin için

Masallah ozaman iyi yetisiyon gene :86:

bende sadece bu sayfa acik suan onun icin5 dk gec yazsan bana 2 saat gibi geliyo

ya recep gibi pencere falan actimda cikmiyo disari bu ya cok sinirleniyom ama Sapik sinek erkek heralde

Sagol nafim

Hehehhe nazar değmesin bana

Sinek ilacı yokmu canım :26: yapış yapış geliyolar insana sevmiyom bende sinekleri :97:

Erkektir o kesin evde iki tane dişi güzel hatunun kokusunu almış çıkar mı dışarı verme kanını güzel koru

o odanin penceresini actim yukari ciktim yokki sinek ilaci :26: He bende sevmiyom

Ivet erkektir yok kis bende bu gobekle guzellik mi kaldi, kizim icin gelmistir zapuk sinek

kanimi heeee tmm virmem

ben dusa girim canim optum seni gorusurus gene , seni msn ve face ne birakiyom

Kocişe söyle sinek ilacı aşerdim diye

Olsun bütün anneler güzeldir

Kız elektrikler kesildi burda şakır şakır yağmur yağıyo

Şimdiden sıhatler olsun canım

Kocişe söyle sinek ilacı aşerdim diye

Olsun bütün anneler güzeldir

Kız elektrikler kesildi burda şakır şakır yağmur yağıyo

Şimdiden sıhatler olsun canım

Kocis gelmedi ki daha sinek ilaci aserdim desem :26: iscilerden biri bi kaza gecirdi yuksek bi yerden dusmus durumu agirmis sanirim onun yanindaydi butun gun :26: yazik 1,5 yasinda bi cocugu bide yeni dogmus bi bebegi varmis Allah im sifa verir insallah Karisi ne durumdadir acaba Rabbim acil sifa versin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…