- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
-
- Konu Sahibi minikdepresif
Ben de çok gergin oluyorum vallahiadam bir hafta önceden anlıyo
Ağlak çiko modundan çık hemen minik bak geliyom oraya :104: o angusu da paralarım :113:
bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinedeAllah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim
gel öldür ya öldür kurtulim.
açım ben öğlen yemeği yemedim. ıslak hamburger yiyim bare
Ben de çok gergin oluyorum vallahiadam bir hafta önceden anlıyo
bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinedeAllah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim
Anneme göre bende anneme çok uzağım15 dk :83:
Islak hamburgerhaberlerde izlemiştim meşhur biyer varmış orda onu yapan benim yerime de ye minik ayy bende avcumu yalayım biyerim şişmesin
anne işte gıı:97:
Ayy op tepene koy ayni sehirde uzak olsan ne gi
Kocise yalvariyom 2 haftaliginada olsa gonder annemi gorem diye yok diyoGelde kiymaaa
Dogumda gelicek annem insallahhhhh
kaç aylık şuan bebişin canım bide yolculuğa çıkman zararlı olabilir eşin o yüzden göndermek istemiyo olabilir
Islak hamburgerhaberlerde izlemiştim meşhur biyer varmış orda onu yapan benim yerime de ye minik ayy bende avcumu yalayım biyerim şişmesin
kaç aylık şuan bebişin canım bide yolculuğa çıkman zararlı olabilir eşin o yüzden göndermek istemiyo olabilir
Yemek mi dediniz
Kizzzz minik yarisinida bana versene :80:
islak hamburger ne ki :26: Fransiz kaldim ben :44:
5 bucuk aylik canim
bilmiyom ki 7 ayliga kadar yolculuk yapilabiliyo sanirim ama bana herkes diyo bu gobekle seni ucaga almazlar diye
He nisanliyken hava atiyodu esim 6 ayda bir gonderirim sen uzulme aglama yeter ki diye, simdi karsisinda agliyom annemi ozledim diye tinlamiyo bileGicik iste
heheh oda anlayipgeriliyodur kesin
Ayy op tepene koy ayni sehirde uzak olsan ne gi
Kocise yalvariyom 2 haftaliginada olsa gonder annemi gorem diye yok diyoGelde kiymaaa
Dogumda gelicek annem insallahhhhh
taksimde kızılkayalar.
limonatasıda çok güzeldir
ben yarın gene diyete baslıcam. bu gidişle bu ayrılık şişircek beni
Yemek mi dediniz
Kizzzz minik yarisinida bana versene :80:
islak hamburger ne ki :26: Fransiz kaldim ben :44:
Canim benim sagolverim kuzum yarısını
sende bana bebişin yarısını verseeneeeeeeeeeee
ıslak hamburger özel bi sosu var içinde hamburger etinden baska bişe yok emme tadı çok güzel
ayyyy maşallah kızınmı olacak oğlunmu:97:
he zaten hep nişanlılıkta atarlar şöyle olcak böyle olcak diyee
Sagol canim darisi sana olsun insallah
Benim bebem terbiyeli cikti seyini gostermiyoBilmiyom yani daha :26: Haftaya tekrar gidices ozaman gosterir insallah, aman saglikli olsunda farketmiyo ilk cocugum
Yaaa aynen nisanliyken atiyodu havalari evlendik fossss cikti
Bende istiyom bendeevde kendim yapabilirmiyim acaba minik sorsana köftesine sosuna ne koyuyolar tarif iste arkadaş hollanda da hamile de (Kalbim kız ben izmirdeyim senin şehri söyleyelim ki inandırıcı olsun )
Anladim caktirma kandirak onlari
Bak şimdi yafrum google ' a ıslak hamburger kızılkayalar yaz acayip bişe çıkıyoama sen bence hiç bakma aşerersin felan enişte bizi oyar valla
Amin canımmm:97:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarında siz bize gelin buyrun
Canim benim sagol
Virmem bebemi sanaGozumden sakiniyom ben 9 ay karnimda tasiyom :78: Ama kizim olursa ogluna virebilirim
Hmm esime solim bi burda varsa alsinda yiyeyim,
Nafcim listeye bisey daha eklendi ohhhhhhhhhh
Sagol canim darisi sana olsun insallah
Benim bebem terbiyeli cikti seyini gostermiyoBilmiyom yani daha :26: Haftaya tekrar gidices ozaman gosterir insallah, aman saglikli olsunda farketmiyo ilk cocugum
Yaaa aynen nisanliyken atiyodu havalari evlendik fossss cikti
Amin canımmm:97:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarında siz bize gelin buyrun
Kalbimm seninki interneti kapattırmasın sakın bu kadın nerden görüyo bunları diye
Erkek işte ne bekliyoruz ki al birini vur ötekine :125:
yidim geldim
artık tokum
Kızlar siteden mi internetimden mi bilmiyorum çok kasıldı pc cevap yazmakta zorlanıyorum haberiniz olsun :97: ben şimdi müsade isteyeyim sizden:97:
Akşama kuaföre gidicemyarın görüşürüz öptüm kendinize dikkat edin
Hadi NaF kaçar