- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
- Konu Sahibi minikdepresif
kız yazık değilmi yaf ben kocama hiç kıyamam sanırım:97::97:
He evlende gorim bende nisanliyken kiyamiyodum, sen kiyma kiyma onlar kiymigini cikarsin
oldu canimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilerek yazdık nanyaf değil naf
He evlende gorim bende nisanliyken kiyamiyodum, sen kiyma kiyma onlar kiymigini cikarsin
oldu canimmmm
ya avoncuların iade olayına takmalarına gıcık oluyom sanki mecburum almaya . müşteri hakkım değilmi iade etmek. illa almak zorundamıyım. olmadı beğenmedim. kullanmamışım , bekletmemişim . sinir şeyler
Amin canim
Sey var ya kucuk salatalik tursusu ama eksii eksii olucak bide isirinca kitir kitir edicek ayyyy agzim sulandi
Oda dedi turk marketinde vardir ama hangisini istiyon tam bilemem yanlis olmasin falan dedi ama dedigin gibi birazdan gene ararim bisey daha eklerim ustune
yaf değil naf
oldu canimmmm
Hihih ben masumum naf beni doldurdu dermisimkocanın yerinde olmak istemezdim canım
Hmm ne dicem bilemedim simdi :26: yeni mi evlisin, gerci bende yeni evliyimde Naz yapiyom diyeyim bariievliyim kız zaten:97:
Benim bile ağzım sulandı ekle ekle canım yaşasın hamilelik
öylemiiibilerek yazdık nan
evliyim kız zaten:97:
he öyleymişBen kıyarım
Ben artık avon almıyom hee oce bulursam nane yeşili bi oce alıcam onlardan
Benim bile ağzım sulandı ekle ekle canım yaşasın hamilelik
Bana demedi nen yaf diye
Hihih ben masumum naf beni doldurdu dermisim
Hmm ne dicem bilemedim simdi :26: yeni mi evlisin, gerci bende yeni evliyimde Naz yapiyom diyeyim barii
Heheh hamilemisin yoksaaaa
Evetttt eklim tabi yaaaa
9 ay 2 hafta 2 günlük evliyim:78::78::78:
Hihih ben masumum naf beni doldurdu dermisim
Hmm ne dicem bilemedim simdi :26: yeni mi evlisin, gerci bende yeni evliyimde Naz yapiyom diyeyim barii
öylemiii
Beni karıştırma nen yok kız hamile değilim regl dönemindeyim zaten şuan
9 ay 2 hafta 2 günlük evliyim:78::78::78:
kıyamamm yerim seni
Ayy ayniyiz hemen hemen hafta gun olarak hesaplamadimda temmuzda mi evlendiniz ? biz 11 temmuz :98:9 ay 2 hafta 2 günlük evliyim:78::78::78:
BEN GİDİYOM bu topiçten
evliler basmış
tişikkür ederimmMaşallah maşallah :123:
Ayy ayniyiz hemen hemen hafta gun olarak hesaplamadimda temmuzda mi evlendiniz ? biz 11 temmuz :98:
ivit bende 17 temmuzz
Kaderdasim diye bosuna dememisim yaaaa
BEN GİDİYOM bu topiçten
evliler basmış
He oldu bi an agzimdan cikti dermisin, Suc ortagim benim Kociste anlicak 2 gundur sende bi degisiklik var herseyi istiyon ama yemiyon falan
hmm dun ondan cikolata yiyodunuz demi
sen nerden gittin hollandaya bacım
Her türlü kabulümdür suç ortağıyım ben yaptım evet
ay evet yaa dünde saldırdım keklere çikolatalara gözüm dönmüş eşim baktı böyle
Konyadan Geldim bacim Anami cok osledim ben ya
Sen nerden nereye gelin gittin ? Insallah annen yakinindadir.
Evet regl doneminde bende cikolata cok yerdim, bide cok gergin olurdum
15 gün bekarsın emme diğer 15 gün evlisin
bense hem fasfakir hem besbekarım
bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinede Allah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim
Konyadan Geldim bacim Anami cok osledim ben ya
Sen nerden nereye gelin gittin ? Insallah annen yakinindadir.
15 gün bekarsın emme diğer 15 gün evlisin
bense hem fasfakir hem besbekarım