Geyikte yaparım, kariyerde :)

kız yazık değilmi yaf ben kocama hiç kıyamam sanırım:97::97:

Ben kıyarım :KK60: :KK60: :KK60:

ya avoncuların iade olayına takmalarına gıcık oluyom:KK57: sanki mecburum almaya . müşteri hakkım değilmi iade etmek. illa almak zorundamıyım. olmadı beğenmedim. :KK4:kullanmamışım , bekletmemişim . sinir şeyler

Ben artık avon almıyom :KK53: hee oce bulursam nane yeşili bi oce alıcam onlardan :KK53:

Amin canim :KK69::emir_bebek::nazar:

Sey var ya kucuk salatalik tursusu ama eksii eksii olucak bide isirinca kitir kitir edicek ayyyy agzim sulandi :KK52::KK56:

Oda dedi turk marketinde vardir ama hangisini istiyon tam bilemem yanlis olmasin falan dedi ama dedigin gibi birazdan gene ararim bisey daha eklerim ustune :KK51:

Benim bile ağzım sulandı :KK60: :KK60: :KK60: ekle ekle canım yaşasın hamilelik En Büyük KK

Bana demedi nen yaf diye :KK51:

Son düzenleme:

Hihih ben masumum naf beni doldurdu dermisim :KK53:

Hmm ne dicem bilemedim simdi :26: yeni mi evlisin, gerci bende yeni evliyimde :KK69: Naz yapiyom diyeyim barii :KK53:

Heheh hamilemisin yoksaaaa :KK24:

Evetttt eklim tabi yaaaa :KK53:

Beni karıştırma nen :KK53: :KK53: yok kız hamile değilim :KK53: :KK53: regl dönemindeyim zaten şuan :KK60:

Beni karıştırma nen :KK53: :KK53: yok kız hamile değilim :KK53: :KK53: regl dönemindeyim zaten şuan :KK60:

He oldu bi an agzimdan cikti dermisin, Suc ortagim benim :KK19: Kociste anlicak 2 gundur sende bi degisiklik var herseyi istiyon ama yemiyon falan :KK35:

hmm dun ondan cikolata yiyodunuz demi :KK28:

BEN GİDİYOM bu topiçten
evliler basmış :KK14:

Minikkkkkkk ben her ayın 15 günü bekarım hatırlatırım :KK53: :KK53: :KK53: hatta bu hafta bekar haftam :KK53: gitme biyere kafanı kırırım :KK57: :KK60: :KK60: :KK60:

He oldu bi an agzimdan cikti dermisin, Suc ortagim benim :KK19: Kociste anlicak 2 gundur sende bi degisiklik var herseyi istiyon ama yemiyon falan :KK35:

hmm dun ondan cikolata yiyodunuz demi :KK28:

Her türlü kabulümdür :KK53: suç ortağıyım ben yaptım evet :KK60: :KK60:

ay evet yaa dünde saldırdım keklere çikolatalara :KK53: gözüm dönmüş eşim baktı böyle :KK53: :KK53:

:KK19::KK19:

sen nerden gittin hollandaya bacım

Konyadan Geldim bacim :KK31: Anami cok osledim ben ya :KK5:

Sen nerden nereye gelin gittin ? Insallah annen yakinindadir.

Her türlü kabulümdür :KK53: suç ortağıyım ben yaptım evet :KK60: :KK60:

ay evet yaa dünde saldırdım keklere çikolatalara :KK53: gözüm dönmüş eşim baktı böyle :KK53: :KK53:

Evet regl doneminde bende cikolata cok yerdim, bide cok gergin olurdum :KK51:

Evet regl doneminde bende cikolata cok yerdim, bide cok gergin olurdum :KK51:

Ben de çok gergin oluyorum vallahi :KK53: :KK53: adam bir hafta önceden anlıyo :KK60: :KK60: :KK60:

15 gün bekarsın emme diğer 15 gün evlisin :KK14:
bense hem fasfakir hem besbekarım :KK14::KK14:

Ağlak çiko modundan çık hemen minik bak geliyom oraya :104: o angusu da paralarım :113:

bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinede :KK14:Allah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum:KK14: Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim

15 gün bekarsın emme diğer 15 gün evlisin :KK14:
bense hem fasfakir hem besbekarım :KK14::KK14:

:KK1::KK19::KK19:

X