-
- Konu Sahibi minikdepresif
telkin yöntemi falan oluyo sanırsam . öyle kurtulabilirsin belkiç gerçi korku iyidir bazen .seni korurHihihi evetttt uzulmesin, kimse uzulmesin herkes mutlu olsun, 3 gunluk dunya ya, yarin ne olacagimiz belli bile degil demi ya
Bu arada bu fobimi nasl yenicem bilmiyom harbiden cok korkuyorum kopekten :18:
bneide hindiler kovarldıküçükkken horoz kovaladıydı benide ama korkmam şuan
Hihihi evetttt uzulmesin, kimse uzulmesin herkes mutlu olsun, 3 gunluk dunya ya, yarin ne olacagimiz belli bile degil demi ya
Bu arada bu fobimi nasl yenicem bilmiyom harbiden cok korkuyorum kopekten :18:
telkin yöntemi falan oluyo sanırsam . öyle kurtulabilirsin belkiç gerçi korku iyidir bazen .seni korur
bneide hindiler kovarldı
yumurtaya yatmış tavuktan da çok korkarım. gürk deriz biz. çok vahşi olurlar.
küçükkken horoz kovaladıydı benide ama korkmam şuan
Bişi yapmaz cnm yaaa
ben küçükken köyde, dayımlara gitmeye çalışrdım. dayımların da bi sürü hindisi (culuk deriz biz) vardı. onları görünce tırsar bi türlü geçemezdim. bi kaç kere geçmeye çalıştım kabarıp kovaladılar beni. kapıdan bakardım avluda onlar varsa geri dönerdm.
Hihihi canim ya horoz dedin de kucukken beni horoz kovalamistihahahahahay ayyy ne guldum ya Allah razi olsun guzeldi cocuklugum ya, nasilda bagirarak kacmistim
Seninde boyle bi anin var heralde korkuyon ?
gürkkkkk gürkkkkk diye ses çıkartıyo onlar sanırsam ondan öyle deniyo dimi
Kaderdasim benim
He bisey yapmas, isirir o kadar
bilmem valla. öyle denir burda . bziim dilimiz biraz farklıdır.yozgatça diyoz biz
beni çok ısırdı küçükken kız.
arıda çok soktu. daldan da çok düştüm
Yozgatlımısın sen yafrum
Benim küçük görümcem de çok korkarmış :97: çocuğu olduktan sonra bigün yolda yürüyomuş karşıdan da köpek geliyomuş çocuğunu kucağına almış köpeğin yanından geçmiş gitmiş anne olunca durum değişiyo sanırım :97: :97:
sal hepsini üstüne
Niye agliyon giHic bisey icin uzulme degmez ya degseler uzmezlerdi suan seni.
Uzulme lutfen
Kimmis o sole bana hollandadaki butun kopekleri ustune salayim
ama ben susmak , suskunluğumla deli etmek istiyodum.selam kızlar. minik arkadaşım üzme kendini. içinde duracağına söylemişin rahatlamışın. boşver.
Dua ediyom senin içininşallah güzel bi iş bulur kurtulursun ordan kuzu sende iyiki varsın bebikim
sal hepsini üstüneeski sevgilim olur kendileri
ama ben susmak , suskunluğumla deli etmek istiyodum.
ama dogru söyledim gitti.
inşallah balım ya
yok bacım.dil olsun diye öğreniyom yozgatçayı
hee yozgatlıyım
Demi ya annelik iste,
Simdiden oyle cok baglandim ki ona kucagima alinca neler olur, ayyyyyyyyyyyy heyecanlandim
Bu arada dun dediklerini uyguladim aserme konusu
Yazik kocise herseyi aldirdim, aksam hadi getirde yiyelim dedi, yok suan canim istemiyo dedim
bon bon bakti bana
Az oncede aradim bisey daha istedim bulamam ki dedi haftasonu beraber alalim dedi ama onu canim cok istedi gercekten
Dalga geçme nen
Ayyy hadi hayırlısı canım
Süpersin yavrubugün canın ne çekti diretseydin ben bugün istiyom diye
Ayyy hadi hayırlısı canım
Süpersin yavrubugün canın ne çekti diretseydin ben bugün istiyom diye
kız yazık değilmi yaf ben kocama hiç kıyamam sanırım:97::97:
Amin canim
Sey var ya kucuk salatalik tursusu ama eksii eksii olucak bide isirinca kitir kitir edicek ayyyy agzim sulandi
Oda dedi turk marketinde vardir ama hangisini istiyon tam bilemem yanlis olmasin falan dedi ama dedigin gibi birazdan gene ararim bisey daha eklerim ustune