Geyikte yaparım, kariyerde :)

Ben de çok gergin oluyorum vallahi :KK53: :KK53: adam bir hafta önceden anlıyo :KK60: :KK60: :KK60:

Ağlak çiko modundan çık hemen minik bak geliyom oraya :104: o angusu da paralarım :113:

gel öldür ya öldür kurtulim.
açım ben öğlen yemeği yemedim. ıslak hamburger yiyim bare:KK52:

bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinede :KK14:Allah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum:KK14: Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim

:KK1::KK19::KK19:

Anneme göre bende anneme çok uzağım :KK60: :KK60: :KK60: 15 dk :KK53: :KK53: :KK67: :83: :63:

gel öldür ya öldür kurtulim.
açım ben öğlen yemeği yemedim. ıslak hamburger yiyim bare:KK52:

Islak hamburger :KK56: :KK56: :KK56: haberlerde izlemiştim meşhur biyer varmış orda onu yapan :KK56: :KK56: :KK56: benim yerime de ye minik :KK56: ayy bende avcumu yalayım biyerim şişmesin :KK53:

Ben de çok gergin oluyorum vallahi :KK53: :KK53: adam bir hafta önceden anlıyo :KK60: :KK60: :KK60:

heheh oda anlayip :KK23::KK74: geriliyodur kesin

bende ankaralıyım evlendim hala ankaradayım annem yakın çok şükür ama bana uzak geliyo yinede :KK14:Allah sabır versin canım ya ben bu durumda çok üzülüyorum uzağım diyorum:KK14: Allah annesinden ayrı olan gurbetteki herkese sabır versin çok zordur eminim

Ayy op tepene koy ayni sehirde uzak olsan ne gi :KK5:

Kocise yalvariyom 2 haftaliginada olsa gonder annemi gorem diye yok diyo :KK47: Gelde kiymaaa:KK57:

Dogumda gelicek annem insallahhhhh :KK16:

Anneme göre bende anneme çok uzağım :KK60: :KK60: :KK60: 15 dk :KK53: :KK53: :KK67: :83: :63:

Islak hamburger :KK56: :KK56: :KK56: haberlerde izlemiştim meşhur biyer varmış orda onu yapan :KK56: :KK56: :KK56: benim yerime de ye minik :KK56: ayy bende avcumu yalayım biyerim şişmesin :KK53:

taksimde kızılkayalar.
limonatasıda çok güzeldir :KK56:
ben yarın gene diyete baslıcam. bu gidişle bu ayrılık şişircek beni :KK52:

anne işte gıı:97:

Kocise yalvariyom 2 haftaliginada olsa gonder annemi gorem diye yok diyo :KK47: Gelde kiymaaa:KK57:

kaç aylık şuan bebişin canım bide yolculuğa çıkman zararlı olabilir eşin o yüzden göndermek istemiyo olabilir

Yemek mi dediniz :KK56:

Kizzzz minik yarisinida bana versene :80:

islak hamburger ne ki :26: Fransiz kaldim ben :44:

kaç aylık şuan bebişin canım bide yolculuğa çıkman zararlı olabilir eşin o yüzden göndermek istemiyo olabilir

5 bucuk aylik canim :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bilmiyom ki 7 ayliga kadar yolculuk yapilabiliyo sanirim ama bana herkes diyo bu gobekle seni ucaga almazlar diye :KK52:

He nisanliyken hava atiyodu esim 6 ayda bir gonderirim sen uzulme aglama yeter ki diye, simdi karsisinda agliyom annemi ozledim diye tinlamiyo bile :KK47: Gicik iste :KK57:

Son düzenleme:

verim kuzum yarısını :KK56:
sende bana bebişin yarısını verseeneeeeeeeeeee :KK33::KK33:
ıslak hamburger özel bi sosu var içinde hamburger etinden baska bişe yok emme tadı çok güzel :KK56:

5 bucuk aylik canim :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bilmiyom ki 7 ayliga kadar yolculuk yapilabiliyo sanirim ama bana herkes diyo bu gobekle seni ucaga almazlar diye :KK52:

He nisanliyken hava atiyodu esim 6 ayda bir gonderirim sen uzulme aglama yeter ki diye, simdi karsisinda agliyom annemi ozledim diye tinlamiyo bile :KK47: Gicik iste :KK57:

ayyyy maşallah kızınmı olacak oğlunmu:97:

he zaten hep nişanlılıkta atarlar şöyle olcak böyle olcak diyee:KK47::KK57:

heheh oda anlayip :KK23::KK74: geriliyodur kesin

Evet ben geriyorum onu :KK60: :KK60: oh olsun :KK53:

taksimde kızılkayalar.
limonatasıda çok güzeldir :KK56:
ben yarın gene diyete baslıcam. bu gidişle bu ayrılık şişircek beni :KK52:

Bende istiyom bende :KK56: :KK56: evde kendim yapabilirmiyim acaba :KK53: minik sorsana köftesine sosuna ne koyuyolar :KK53: :KK53: tarif iste :KK53: arkadaş hollanda da hamile de :KK60: :KK60: (Kalbim kız ben izmirdeyim senin şehri söyleyelim ki inandırıcı olsun :KK53: )

İvit sanırsam bende anne olunca anlarım :97:

Bak şimdi yafrum google ' a ıslak hamburger kızılkayalar yaz acayip bişe çıkıyo :KK53: :KK53: ama sen bence hiç bakma aşerersin felan enişte bizi oyar valla :KK60: :KK60: :KK60:

Son düzenleme:
verim kuzum yarısını :KK56:
sende bana bebişin yarısını verseeneeeeeeeeeee :KK33::KK33:
ıslak hamburger özel bi sosu var içinde hamburger etinden baska bişe yok emme tadı çok güzel :KK56:
Canim benim sagol :KK70:

Virmem bebemi sana :KK57: Gozumden sakiniyom ben 9 ay karnimda tasiyom :KK69::78: Ama kizim olursa ogluna virebilirim :KK52:
Hmm esime solim bi burda varsa alsinda yiyeyim,

Nafcim listeye bisey daha eklendi ohhhhhhhhhh :KK62:
ayyyy maşallah kızınmı olacak oğlunmu:97:

he zaten hep nişanlılıkta atarlar şöyle olcak böyle olcak diyee:KK47::KK57:

Sagol canim darisi sana olsun insallah :KK70:

Benim bebem terbiyeli cikti seyini gostermiyo :emir_bebek: Bilmiyom yani daha :26: Haftaya tekrar gidices ozaman gosterir insallah, aman saglikli olsunda farketmiyo ilk cocugum :KK55:

Yaaa aynen nisanliyken atiyodu havalari evlendik fossss cikti :KK57:

Benim bebem terbiyeli cikti seyini gostermiyo :emir_bebek: Bilmiyom yani daha :26: Haftaya tekrar gidices ozaman gosterir insallah, aman saglikli olsunda farketmiyo ilk cocugum :KK55:

Amin canımmm:97:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarında siz bize gelin buyrun:KK1:

Bende istiyom bende :KK56: :KK56: evde kendim yapabilirmiyim acaba :KK53: minik sorsana köftesine sosuna ne koyuyolar :KK53: :KK53: tarif iste :KK53: arkadaş hollanda da hamile de :KK60: :KK60: (Kalbim kız ben izmirdeyim senin şehri söyleyelim ki inandırıcı olsun :KK53: )

Anladim caktirma kandirak onlari :KK23:

Bak şimdi yafrum google ' a ıslak hamburger kızılkayalar yaz acayip bişe çıkıyo :KK53: :KK53: ama sen bence hiç bakma aşerersin felan enişte bizi oyar valla :KK60: :KK60: :KK60:

He canim bakmasam daha iyi olcak sanirsam aman canim ceker, benimkide bulamaz. Surat yapar otururum oda delirir :KK53:

Canim benim sagol :KK70:

Virmem bebemi sana :KK57: Gozumden sakiniyom ben 9 ay karnimda tasiyom :KK69::78: Ama kizim olursa ogluna virebilirim :KK52:
Hmm esime solim bi burda varsa alsinda yiyeyim,

Nafcim listeye bisey daha eklendi ohhhhhhhhhh :KK62:

Kalbimm seninki interneti kapattırmasın sakın bu kadın nerden görüyo bunları diye :KK60: :KK60: :KK60:

Erkek işte ne bekliyoruz ki al birini vur ötekine :125:

Amin canımmm:97:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarında siz bize gelin buyrun:KK1:

Tamam canım iyi akşamlar :KK19: kısırı yapın öğlene sizdeyiz :KK53:

Kalbimm seninki interneti kapattırmasın sakın bu kadın nerden görüyo bunları diye :KK60: :KK60: :KK60:

Erkek işte ne bekliyoruz ki al birini vur ötekine :125:

heheheh yok onu yapamaz artikkkk, basinin etini yerim yoksa,:KK57::KK36:

Annemle konusuyom ya msn de her gun, yapmaz yaparsa biliyo basina ne gelecegini :KK47:

Evetttt Aynen al birini vur otekine :KK68:

Kızlar siteden mi internetimden mi bilmiyorum çok kasıldı pc cevap yazmakta zorlanıyorum haberiniz olsun :97: ben şimdi müsade isteyeyim sizden:97:

Akşama kuaföre gidicem :KK12: yarın görüşürüz öptüm kendinize dikkat edin :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

yidim geldim :KK56:
artık tokum :KK33:

Afiyet olsun sekerim :KK70:

Kızlar siteden mi internetimden mi bilmiyorum çok kasıldı pc cevap yazmakta zorlanıyorum haberiniz olsun :97: ben şimdi müsade isteyeyim sizden:97:

Akşama kuaföre gidicem :KK12: yarın görüşürüz öptüm kendinize dikkat edin :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Tamam canim, sende kendine iyi bak. Suslen bakalimmmm :KK12::21:

Gorusuruz yarin :KK3:

Ben de biras suslenim bariiii kocis gelir 1 saate kadar :KK69:

Hayirli aksamlarrrr

Son düzenleme:
selam kızlar :82:

topicik hayırlı uğurlu olsunn :nazar:

göynüm burda ama gündüz nete giremiyorum biliyosunuzz
akşam girebilen arkadaşlar olursaa buradayımm amaa :KK53::KK53:

öptüm kocamann :KK69:

X