Geyikte yaparım, kariyerde :)

Hihihi evetttt uzulmesin, kimse uzulmesin herkes mutlu olsun, 3 gunluk dunya ya, yarin ne olacagimiz belli bile degil demi ya :KK16:

Bu arada bu fobimi nasl yenicem bilmiyom harbiden cok korkuyorum kopekten :18:
telkin yöntemi falan oluyo sanırsam . öyle kurtulabilirsin belkiç gerçi korku iyidir bazen .seni korur:KK34:

küçükkken horoz kovaladıydı benide ama korkmam şuan:KK19:
bneide hindiler kovarldı:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yumurtaya yatmış tavuktan da çok korkarım. gürk deriz biz. çok vahşi olurlar.

Hihihi evetttt uzulmesin, kimse uzulmesin herkes mutlu olsun, 3 gunluk dunya ya, yarin ne olacagimiz belli bile degil demi ya :KK16:

Bu arada bu fobimi nasl yenicem bilmiyom harbiden cok korkuyorum kopekten :18:

Benim küçük görümcem de çok korkarmış :97: çocuğu olduktan sonra bigün yolda yürüyomuş karşıdan da köpek geliyomuş çocuğunu kucağına almış köpeğin yanından geçmiş gitmiş anne olunca durum değişiyo sanırım :97: :97:

telkin yöntemi falan oluyo sanırsam . öyle kurtulabilirsin belkiç gerçi korku iyidir bazen .seni korur:KK34:

bneide hindiler kovarldı:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yumurtaya yatmış tavuktan da çok korkarım. gürk deriz biz. çok vahşi olurlar.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: gürkkkkk gürkkkkk diye ses çıkartıyo onlar sanırsam ondan öyle deniyo dimi :KK53: :KK53: :KK53:

Hihihi canim ya horoz dedin de kucukken beni horoz kovalamisti :KK52: hahahahahay ayyy ne guldum ya Allah razi olsun guzeldi cocuklugum ya, nasilda bagirarak kacmistim :KK52::KK53:

Seninde boyle bi anin var heralde korkuyon ? :KK1:
ben küçükken köyde, dayımlara gitmeye çalışrdım. dayımların da bi sürü hindisi (culuk deriz biz) vardı. onları görünce tırsar bi türlü geçemezdim. bi kaç kere geçmeye çalıştım kabarıp kovaladılar beni. kapıdan bakardım avluda onlar varsa geri dönerdm. :KK17:
kazlardan korkarım:KK1: küçükken ateşli hastalıklarımda kazlar kovalıyo diye sayıklarmışım hep. :KK17:
(bu arada kazada bodu deriz)

Son düzenleme:
Benim küçük görümcem de çok korkarmış :97: çocuğu olduktan sonra bigün yolda yürüyomuş karşıdan da köpek geliyomuş çocuğunu kucağına almış köpeğin yanından geçmiş gitmiş anne olunca durum değişiyo sanırım :97: :97:

Demi ya annelik iste, :KK16:

Simdiden oyle cok baglandim ki ona kucagima alinca neler olur, ayyyyyyyyyyyy heyecanlandim :KK52:

Bu arada dun dediklerini uyguladim aserme konusu :KK51:

Yazik kocise herseyi aldirdim, aksam hadi getirde yiyelim dedi, yok suan canim istemiyo dedim :KK52:

bon bon bakti bana :KK53:
Az oncede aradim bisey daha istedim bulamam ki dedi haftasonu beraber alalim dedi ama onu canim cok istedi gercekten :KK56:

Niye agliyon gi :KK20: Hic bisey icin uzulme degmez ya degseler uzmezlerdi suan seni.

Uzulme lutfen :KK19:

Kimmis o sole bana hollandadaki butun kopekleri ustune salayim :KK52:
sal hepsini üstüne :KK14: eski sevgilim olur kendileri
selam kızlar. minik arkadaşım üzme kendini. içinde duracağına söylemişin rahatlamışın. boşver.
ama ben susmak , suskunluğumla deli etmek istiyodum.
ama dogru söyledim gitti.
Dua ediyom senin için :KK69: inşallah güzel bi iş bulur kurtulursun ordan kuzu :KK19: sende iyiki varsın bebikim :KK73:

inşallah balım ya :KK16::KK16::KK16:

sal hepsini üstüne :KK14: eski sevgilim olur kendileri

ama ben susmak , suskunluğumla deli etmek istiyodum.
ama dogru söyledim gitti.

inşallah balım ya :KK16::KK16::KK16:

hangi kadın başarımış ki susmayı canım. genlermizide var bu maalesef. susuamaıyoruz onlar gibi içten pazarlıklı olamıyoruz.:KK50:

yok bacım.dil olsun diye öğreniyom yozgatçayı:KK60:
hee yozgatlıyım:KK42:

Dalga geçme nen :KK57:

Demi ya annelik iste, :KK16:

Simdiden oyle cok baglandim ki ona kucagima alinca neler olur, ayyyyyyyyyyyy heyecanlandim :KK52:

Bu arada dun dediklerini uyguladim aserme konusu :KK51:

Yazik kocise herseyi aldirdim, aksam hadi getirde yiyelim dedi, yok suan canim istemiyo dedim :KK52:

bon bon bakti bana :KK53:
Az oncede aradim bisey daha istedim bulamam ki dedi haftasonu beraber alalim dedi ama onu canim cok istedi gercekten :KK56:

Ayyy hadi hayırlısı canım :KK69:

Süpersin yavru :KK53::KK53: bugün canın ne çekti :KK53: diretseydin ben bugün istiyom diye :KK60: :KK60: :KK60:

ya avoncuların iade olayına takmalarına gıcık oluyom:KK57: sanki mecburum almaya . müşteri hakkım değilmi iade etmek. illa almak zorundamıyım. olmadı beğenmedim. :KK4:kullanmamışım , bekletmemişim . sinir şeyler

Ayyy hadi hayırlısı canım :KK69:

Süpersin yavru :KK53::KK53: bugün canın ne çekti :KK53: diretseydin ben bugün istiyom diye :KK60: :KK60: :KK60:

Amin canim :KK69::emir_bebek::nazar:

Sey var ya kucuk salatalik tursusu ama eksii eksii olucak bide isirinca kitir kitir edicek ayyyy agzim sulandi :KK52::KK56:

Oda dedi turk marketinde vardir ama hangisini istiyon tam bilemem yanlis olmasin falan dedi ama dedigin gibi birazdan gene ararim bisey daha eklerim ustune :KK51:

Amin canim :KK69::emir_bebek::nazar:

Sey var ya kucuk salatalik tursusu ama eksii eksii olucak bide isirinca kitir kitir edicek ayyyy agzim sulandi :KK52::KK56:

Oda dedi turk marketinde vardir ama hangisini istiyon tam bilemem yanlis olmasin falan dedi ama dedigin gibi birazdan gene ararim bisey daha eklerim ustune :KK51:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kocanın yerinde olmak istemezdim canım

X