geyikcilerin mekanı:))

cemrecim yeni topiğin vatana ,millete hayırlı olsun:))

yalnız anacım ben erken yatıp ,erken kalkan biriyim.

gece gyik yapamam sizde gündüz olmassınız,nasıl olcek???

nöbetçi eczane gibi ayaktasınız siz geceleri:))))))))))

:smiley-cool:biz gündüzde burdayız yavrimm:sm_cool:

kızlar nirdesiniz bari yalnızken dağıtayım edrafışakkıdıhihoyyyt
kaydirigubbakcemile2delikafadulden lülülülülülü:teytey:

ooooooo cemom çok hamarat gördüm seni:jeyyar:bende geliyom ben gelmeden yemeğe başlamayın haaklava:

ooooooo cemom çok hamarat gördüm seni:jeyyar:bende geliyom ben gelmeden yemeğe başlamayın haaklava:

daha pişiyor gel gel:jeyyar:

kızıma kazak örüyodum küçük olmuş söktüm:mymeka:akşam baya bi ördüydüm hıh ya sinir oldum:mymeka:

daha pişiyor gel gel:jeyyar:

kızıma kazak örüyodum küçük olmuş söktüm:mymeka:akşam baya bi ördüydüm hıh ya sinir oldum:mymeka:

tamamdelikafaduldenvalla yaa baslayıp örüp örüp ondan sonra sökülmesi deli eder insanı sen hem kk hem el işi hem ew işi iii idare ediyon valla bide cocuklar tabi

tamamdelikafaduldenvalla yaa baslayıp örüp örüp ondan sonra sökülmesi deli eder insanı sen hem kk hem el işi hem ew işi iii idare ediyon valla bide cocuklar tabi

şöyle yavri anlatayım benim rahatı yok:lepi:niye dersen beim bebler yaramaz deyil iki tane oldukları için birbirleriy oynuyorlar :lepi:ben se o arda işimi gücüm yemeğimi yaparım işim olmadı zamna kk takılırım aşam kocam gelincede p pc oturu bende kazak örerim:lepi::roflol:

nereyi dagıtıyon sen bakemm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben geldimyaprak sardım glin beraber yiyelimm:lepi:
vallahada süper olur dur geliyommmmmcokacimcoookcokacimcoook

galiba biz avucumuzu yalayacaz cemre yemiştir çoktan sarmalarıcokacimcoooksenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…