geyikcilerin mekanı:))

cemrecim yeni topiğin vatana ,millete hayırlı olsun:))

yalnız anacım ben erken yatıp ,erken kalkan biriyim.

gece gyik yapamam sizde gündüz olmassınız,nasıl olcek???

nöbetçi eczane gibi ayaktasınız siz geceleri:))))))))))

cemrecim yeni topiğin vatana ,millete hayırlı olsun:))

yalnız anacım ben erken yatıp ,erken kalkan biriyim.

gece gyik yapamam sizde gündüz olmassınız,nasıl olcek???

nöbetçi eczane gibi ayaktasınız siz geceleri:))))))))))

:smiley-cool:biz gündüzde burdayız yavrimm:sm_cool:

kızlar nirdesiniz bari yalnızken dağıtayım edrafışakkıdıhihoyyyt :eek:
kaydirigubbakcemile2delikafadulden lülülülülülü:teytey:

ooooooo cemom çok hamarat gördüm seni:jeyyar:bende geliyom ben gelmeden yemeğe başlamayın haa:eek:klava:

daha pişiyor gel gel:jeyyar:

kızıma kazak örüyodum küçük olmuş söktüm:mymeka:akşam baya bi ördüydüm hıh ya sinir oldum:mymeka:

tamamdelikafaduldenvalla yaa baslayıp örüp örüp ondan sonra sökülmesi deli eder insanı sen hem kk hem el işi hem ew işi iii idare ediyon valla bide cocuklar tabi:kahve:

tamamdelikafaduldenvalla yaa baslayıp örüp örüp ondan sonra sökülmesi deli eder insanı sen hem kk hem el işi hem ew işi iii idare ediyon valla bide cocuklar tabi:kahve:

şöyle yavri anlatayım benim rahatı yok:lepi:niye dersen beim bebler yaramaz deyil iki tane oldukları için birbirleriy oynuyorlar :lepi:ben se o arda işimi gücüm yemeğimi yaparım işim olmadı zamna kk takılırım aşam kocam gelincede p pc oturu bende kazak örerim:lepi::roflol:

nereyi dagıtıyon sen bakemm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben geldimyaprak sardım glin beraber yiyelimm:lepi:
vallahada süper olur dur geliyommmmmcokacimcoookcokacimcoook
ooooooo cemom çok hamarat gördüm seni:jeyyar:bende geliyom ben gelmeden yemeğe başlamayın haa:eek:klava:

galiba biz avucumuzu yalayacaz cemre yemiştir çoktan sarmalarıcokacimcoooksenağlamasenağlama

X