Boşver ölü taklidi yapKocam bebemizi uyuturken uyuyakaldı. Sürprüzü rüyasında görsün
Tmm basliyorum bu malum polatgiller icin tutuklama cikmis Dilo gelin Engini satmis deyolar. Akilli kadin işte... Dr.oz dediklerinin de asıl soyadi ozsefil miş. Simdi onlarls ugrasiyor afukaaaat hanim. Tuttugunu indirsinSen yeni geldin topiğe, siftahını yap
Dilan mahkemede bayılmış puhahahahaTmm basliyorum bu malum polatgiller icin tutuklama cikmis Dilo gelin Engini satmis deyolar. Akilli kadin işte... Dr.oz dediklerinin de asıl soyadi ozsefil miş. Simdi onlarls ugrasiyor afukaaaat hanim. Tuttugunu indirsinbenden bu gadannnn
Bende gördüm Dilan enginini satmış diyollarTmm basliyorum bu malum polatgiller icin tutuklama cikmis Dilo gelin Engini satmis deyolar. Akilli kadin işte... Dr.oz dediklerinin de asıl soyadi ozsefil miş. Simdi onlarls ugrasiyor afukaaaat hanim. Tuttugunu indirsinbenden bu gadannnn
Danisikli döğüş. Engini satmadi. Hersey onceden konusuldu plan hazirdi. Baskin olursa böyle boyle yapariz denildi. Sucu bana at dedi. Tiyatro bu benim fikrim tabiiBende gördüm Dilan enginini satmış diyollar
Yalnız birisi de engin tüm suçu alacak üstüne kalacak Dilan çıkacak falan diyordu
Engiiiiinnnn Silivri soğuktur bana yorgan allll aşkıııımmmBende gördüm Dilan enginini satmış diyollar
Yalnız birisi de engin tüm suçu alacak üstüne kalacak Dilan çıkacak falan diyordu
Bence deDanisikli döğüş. Engini satmadi. Hersey onceden konusuldu plan hazirdi. Baskin olursa böyle boyle yapariz denildi. Sucu bana at dedi. Tiyatro bu benim fikrim tabii
Yuzme havuzlu cezaevi alırEngiiiiinnnn Silivri soğuktur bana yorgan allll aşkıııımmm
Bu msja ithafen bişey derdım de utanıyorumGelin gelin, içten içe kaynıyorsunuz biliyorum ababnsjsbTavuk_suyu_ Cemoos Oksijensizsu Depresif Penguen ailurophile Jane Doe
De AşkoBu msja ithafen bişey derdım de utanıyorum
Onur üyesi olarak önce sen gelBen de gelem mi
Mikrofonu uzatalım, elden eleOnur üyesi olarak önce sen gel
Sanki Sgkya gelmisim de ordan oraya evrak vermek için yollayip duruyolar. Hala isimiz hallolmadi. Birisi olan biteni anlatabilir mi ajsjaUnuttuğum beybiler varsa soriGören gelsin ahshbsb
Nereye bakacağımızı şaşırdık ayolHayatım olaylar durulsa gelirdik de duvar yeniden kaynamış