- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Ben daha sana bahsettiğim diziyi bile bitiremedim yaaaÇağan ırmak frankeştayn ı uyarlamış boşver tatlıyı aç onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha sana bahsettiğim diziyi bile bitiremedim yaaaÇağan ırmak frankeştayn ı uyarlamış boşver tatlıyı aç onu
Ama siz hiç işinizi bilmiyorsunuz. Kocalarınıza yaptıracaksınız bu işleri sana sürprizim var deyip annznzbsbHamur yuğurmuyorum aşko. Kocamı da kandıramadım yazlıklarla kışlıkları ayırmak bana kaldı
Akıllı kadın değilim ben.Ama siz hiç işinizi bilmiyorsunuz. Kocalarınıza yaptıracaksınız bu işleri sana sürprizim var deyip annznzbsb
Hem güzeeeell, hem akıllı, hem de bal gibi kadınsınAkıllı kadın değilim ben.
Yaaa gözlerimden kalpler fışkırdı teşekkür ederim canım benimHem güzeeeell, hem akıllı, hem de bal gibi kadınsın
Daha yeni yeni kendime geldim balım, el ayak çekilince benim saatlerim başlıyorJane Doe un da kızının okulunda seminer vardı bugün yorgunluktan bayıldı zaar.
Benim de ev toparlama vs işleri yeni bitti Sabah uyandığımda toparlarım diyorum, içim rahat etmiyor. Sabah derli toplu göreyim istiyorum. Bir de duşa atabilirsem kendimi harika olacak.Daha yeni yeni kendime geldim balım, el ayak çekilince benim saatlerim başlıyor
Ben de ne dertliymişim ya bu ailurophile haklı çıktın biz akıllı değilmişizBenim de ev toparlama vs işleri yeni bitti Sabah uyandığımda toparlarım diyorum, içim rahat etmiyor. Sabah derli toplu göreyim istiyorum. Bir de duşa atabilirsem kendimi harika olacak.
İç güveysinden hallice senden naber
Eh iyi diyelim iyi olsunİç güveysinden hallice senden naber
O alışkanlık ya.Benim de ev toparlama vs işleri yeni bitti Sabah uyandığımda toparlarım diyorum, içim rahat etmiyor. Sabah derli toplu göreyim istiyorum. Bir de duşa atabilirsem kendimi harika olacak.
Ben de öyleyim. İşlerimin hepsi bittiğinde içtiğim kahveden aldığım keyif tarifsizBenim de ev toparlama vs işleri yeni bitti Sabah uyandığımda toparlarım diyorum, içim rahat etmiyor. Sabah derli toplu göreyim istiyorum. Bir de duşa atabilirsem kendimi harika olacak.
Ay evet ya. Akşam yemeğini falan bekletmeden toparlarım zaten de. Oğlan uyuyunca eşimle çay kahve muhabbeti oluyor. Gönül istiyor ki bırak yat ama popişimde kurt varO alışkanlık ya.
Bende asla rahat etmem o mutfak toparlanarak.
Sabah kalkınca sanki birisi temizlemiş sen de rahat etmişsin gibi bir huzur oluyo
Hoşgeldin kuzumDaha yeni yeni kendime geldim balım, el ayak çekilince benim saatlerim başlıyor
O kahvede gurur, rahatlık, huzur bütün duygular oluyorBen de öyleyim. İşlerimin hepsi bittiğinde içtiğim kahveden aldığım keyif tarifsiz
Ben sürprüz de yapamadım ki reglimBen de ne dertliymişim ya bu ailurophile haklı çıktın biz akıllı değilmişiz