- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
Hiç akvaryuma mı kapatalım ne yapalım yani hayatımı bu vesveseyle geçiremem.Hayır yetmeyeceğimizin garantisi yok ama yersek de boşanırız yani napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç akvaryuma mı kapatalım ne yapalım yani hayatımı bu vesveseyle geçiremem.Hayır yetmeyeceğimizin garantisi yok ama yersek de boşanırız yani napalım
Vesveseyi vites olarak okumam peki ahahjsjdjsHiç akvaryuma mı kapatalım ne yapalım yani hayatımı bu vesveseyle geçiremem.
Hiç de benzemiyorlar oysa. Senin içine ön koltuk kaçmışVesveseyi vites olarak okumam peki ahahjsjdjs
Psikolojim bozulduHiç de benzemiyorlar oysa. Senin içine ön koltuk kaçmış
Bu kızlar nerde acıkıp kocalarını mı yediler acabaPsikolojim bozuldu
Çok mümkün kafayı yemedilerse diyet diye, kocalarını yemiş olabilirlerBu kızlar nerde acıkıp kocalarını mı yediler acaba
Ben daha 1. yi yapmadım bu konuda akıl verecek son insan olabilirimKızlar gelin de bana bir akıl verin. 2. Bebe konusunda kafam çok karışık
Aman acelesi yok boşver Bana da rahat batıyor işte. Birinciyi 6 yaşına getirdimBen daha 1. yi yapmadım bu konuda akıl verecek son insan olabilirim
Her gün bir kere karışıyor yap gitsin. En fazla artık kafan şişen kafan karışmazKızlar gelin de bana bir akıl verin. 2. Bebe konusunda kafam çok karışık
Ya eşim sürekli hatırlatıyor sağ olsunHer gün bir kere karışıyor yap gitsin. En fazla artık kafan şişen kafan karışmaz
Yap gitsin medeni ülkede dertsiz sıkıntısız yaşıyorsun zaten hayatına heyecan kat. Bünyen bu kadar huzura alışık değildir kesinYa eşim sürekli hatırlatıyor sağ olsun
Bak mesela 4 Ekimde kampa gidecekmii bizim oğlan okulla bir gece yok. Nasıl delirdik sevinçten anlatamam. Bir o yana bir bu yana koşuyoruz Ama bebe istemekten de geri kalmıyoruzHer gün bir kere karışıyor yap gitsin. En fazla artık kafan şişen kafan karışmaz
Tam o arada yapın mademBak mesela 4 Ekimde kampa gidecekmii bizim oğlan okulla bir gece yok. Nasıl delirdik sevinçten anlatamam. Bir o yana bir bu yana koşuyoruz Ama bebe istemekten de geri kalmıyoruz
Bebeyim beni etiketlemesen de gelecemKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu? @Tavuk_suyu_ Khomyuk @Cemoos @Oksijensizsu @Baby Boom @Aile Gibi Yasayalim Dedim @Tenceresiz kaldim anne ailurophile
Senin sen olduğunu bilmiyordum ki zalımBebeyim beni etiketlemesen de gelecem
O resmiyetten anlamam lazımdı tanımadığını, ben de bu kız böyle resmi olmazdı diyorum hiç söylemek gelmedi aklimaSenin sen olduğunu bilmiyordum ki zalım
Bi sinyal çakaydın anlardımO resmiyetten anlamam lazımdı tanımadığını, ben de bu kız böyle resmi olmazdı diyorum hiç söylemek gelmedi aklima
Artık tanıyorsun burdayim bundan sonraBi sinyal çakaydın anlardım
Buna cevap versem 10 yil düşünmezsin ikinciyiKızlar gelin de bana bir akıl verin. 2. Bebe konusunda kafam çok karışık