- 14 Haziran 2019
- 14.432
- 69.877
Reglin yakın mıAy ben bu aralar kocama aşırı sinir oluyorum ya. Her şeyi batıyor gözüme. Sürekli senden iYreniyorum bakışı atıyorum adama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin yakın mıAy ben bu aralar kocama aşırı sinir oluyorum ya. Her şeyi batıyor gözüme. Sürekli senden iYreniyorum bakışı atıyorum adama
Bu devirde koca kolay mı bulunuyo napiyosun senAy ben bu aralar kocama aşırı sinir oluyorum ya. Her şeyi batıyor gözüme. Sürekli senden iYreniyorum bakışı atıyorum adama
NeinnnReglin yakın mı
He anladım ama sende yapma öyle seylerKonunun birinde benim kız arkadaşımı eşim aldı ön koltukta getirdi diye kadın bana geniş demişti oradan kalma bir konu
Ne bileyim kız şöyle otururken kafayı gönesim geliyorBu devirde koca kolay mı bulunuyo napiyosun sen
Yok yok olmadı cok azcık mınnacık yedım ustune gerı yürüdüm zaten . Diyetisyene attm. Hem gece meyve hakkım var onu yemıycem yerınePuhahahaha diyet şimdiden yalan oldu
Sakin ol bak haftada dört gece görüp özleyen garipler de var idareli kullanNeinnn
Aiyyy kestane mevsimi açılır yakındaŞimdi geldm. Yahu evren bana ters bugün. O kadar yol yurudum tam eve gecerken yolda adam çekirdek yıyor nasıl guzel koktu gerı almaya gittik bır avuc kadar avucu doldurmadım tabı okadarcık aldm yedım hazır gtmsken badem flan aldım dıyette lazım dıye
Bence çok ideal. Her gece evde benim kiSakin ol bak haftada dört gece görüp özleyen garipler de var idareli kullan
Kız kurban olayım sus deme oyle seylerAiyyy kestane mevsimi açılır yakında
1-2-3 tıpKız kurban olayım sus deme oyle seyler
Heh1-2-3 tıp
Kadın poğaçaları gördükçe krize girdi zaten. Bir de sen kestane diyorsun1-2-3 tıp
Valla ya dıyet bıtene kadar hıc bıyere girmicem az kaldıKadın poğaçaları gördükçe krize girdi zaten. Bir de sen kestane diyorsun
Güzel yiyecekler kaloriliyse benim suçum neKadın poğaçaları gördükçe krize girdi zaten. Bir de sen kestane diyorsun
Kuzu kk ya girmen yeterli Bir gün kısır, bir gün poğaça bir gün kek, altın günü gibi siteValla ya dıyet bıtene kadar hıc bıyere girmicem az kaldı
Bir avuç patlamış mısırı ağzıma sokmaya çalışırken okumamGüzel yiyecekler kaloriliyse benim suçum ne
Harbi oyleKuzu kk ya girmen yeterli Bir gün kısır, bir gün poğaça bir gün kek, altın günü gibi site
Yazık üzüldüm kız ben sadece su ve şekersiz çaydan bahsederim artıkBir avuç patlamış mısırı ağzıma sokmaya çalışırken okumam
Evet böyle olun pleaseeYazık üzüldüm kız ben sadece su ve şekersiz çaydan bahsederim artık