Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doldu doldu bu saate kadar beklenir mi topicte isyan çıktıTamam kız ben de diyete başlıycam sizle. Nerde o topik
Puhahahaha orda bile nasıl başardınız isyan çıkarmayı yaDoldu doldu bu saate kadar beklenir mi topicte isyan çıktı
Noldu kız gelıom hemenDoldu doldu bu saate kadar beklenir mi topicte isyan çıktı
Nerene yapcan sen dıyetı cırpı bacaklarına mıTamam kız ben de diyete başlıycam sizle. Nerde o topik
Hemde nasılNe disiplinli öğretmenmis maşallah
teşekkür ederizTavuk başarılar diliyorum kuzuya
Sen beni çıldırtmak mi istiyosun kızım sabah beri ne anlatıyom benPuhahahaha orda bile nasıl başardınız isyan çıkarmayı ya
…Nur puhahahaHemde nasıl
teşekkür ederiz
Bastırmışsınız ya onu Yeni isyan çıktı sandım. Heyecanlandım amirimSen beni çıldırtmak mi istiyosun kızım sabah beri ne anlatıyom ben
…Nur puhahaha
Nolmus yine , ben artık takip edemiyorum malum bebemin dersleri , kursları var yoğunummmmmBastırmışsınız ya onu Yeni isyan çıktı sandım. Heyecanlandım amirim
Ortada yok gece kimse yokken gelir döşer yazılarıBastırmışsınız ya onu Yeni isyan çıktı sandım. Heyecanlandım amirim
Bi diyet sapığı eksiktiOrtada yok gece kimse yokken gelir döşer yazıları
Aşko cemoş diyet yapıyor burda arkadaşları ile orada bazı istenmeyen olaylar olmuş diyeyim üstü kapalı sen anlaNolmus yine , ben artık takip edemiyorum malum bebemin dersleri , kursları var yoğunummmmm
Kadın seni uyardı bir de o kadar püüüüüBenim iflah olmaz genişlik Nowaybabe
Hayır bir de planlı programlı alıyorsun ön koltuğa yazıklar olsunBenim iflah olmaz genişlik Nowaybabe
"Bir gün o çok güvendiğin kocandan ve arkadaşlarından kazık yersen anlarsın" demişti orada bi durup düşünmüştüm.Kadın seni uyardı bir de o kadar püüüüü
Hayır yetmeyeceğimizin garantisi yok ama yersek de boşanırız yani napalım"Bir gün o çok güvendiğin kocandan ve arkadaşlarından kazık yersen anlarsın" demişti orada bi durup düşünmüştüm.