- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Ordan topla buraya gelDedikodular birbirine karışıyor bi grup daha var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordan topla buraya gelDedikodular birbirine karışıyor bi grup daha var ya
Orada 937399393 tane dedikodu var saniyesinde değişiyor.Ordan topla buraya gel
İşte bizim haberimiz yok ilk anlatan sen olacaksin havaya bak beOrada 937399393 tane dedikodu var saniyesinde değişiyor.
Oradakileri buraya da aktarDedikodular birbirine karışıyor bi grup daha var ya
Hepiniz diyettesiniz beni tavuk çevirme olarak görmenizden korkuyorum.İşte bizim haberimiz yok ilk anlatan sen olacaksin havaya bak be
Tavuk haşlama diyet ya sana bişey olmas piliçHepiniz diyettesiniz beni tavuk çevirme olarak görmenizden korkuyorum.
Neres orasi kk nostalji miOrada 937399393 tane dedikodu var saniyesinde değişiyor.
Bı yerden de eksik kalNeres orasi kk nostalji mi
Ben aslında yalnız da bir gece geçiriyorum amaKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu? @Tavuk_suyu_ Khomyuk Cemoos @Oksijensizsu Jane Doe @Aile Gibi Yasayalim Dedim Tenceresiz kaldim anne ailurophile
Ben değilim beybiHepiniz diyettesiniz beni tavuk çevirme olarak görmenizden korkuyorum.
EvetNeres orasi kk nostalji mi
Aşk olsundu kaç kaç gel buraya biz hep burdayızBen aslında yalnız da bir gece geçiriyorum ama
Aklıma da gelmedi buraya bakmak
Nasılsınız?
Sınavlar ne ara başladı ya daha ikinci hafta bile değil.Bebemin yarın sınavı var ona çalışıyorduk
Geldim geldimAşk olsundu kaç kaç gel buraya biz hep burdayız
Senle beni üst üste koyar yer bunlar.Ben değilim beybi
Dedi zayıf insanBen değilim beybi
Çok gerginler aç oldukları için. Güme gitmeyelimSenle beni üst üste koyar yer bunlar.
Ya ben de okullar kapanmadan ne güzel diyete girdim kilo verdim. Çocuk okula döndü ben raydan çıktım. Ne olacak böyle bilmemÇok gerginler aç oldukları için. Güme gitmeyelim
Ohhhh afiyet olsun. Ben diyorum zaten yiyin için ne gerek var. Senin de kilon yok bu arada fıstık gibisinYa ben de okullar kapanmadan ne güzel diyete girdim kilo verdim. Çocuk okula döndü ben raydan çıktım. Ne olacak böyle bilmem
Peynir şarap gömüyorum şu an
Kız, dün çat diye beni bırakan kimdigeldimmmm beni hep yalnız bırakiyosunuz toplanın gelin