- 12 Eylül 2023
- 27
- 33
Ben sus pus takılayım buralarda en iyisiHani enerjiktin ya. Ooo senin hemen bir olayda enerjin düşüyorsa kadınlar kulübünde mahvolursun sen
Yerler hırttt dıyeHani enerjiktin ya. Ooo senin hemen bir olayda enerjin düşüyorsa kadınlar kulübünde mahvolursun sen
Yine buldu bu beniE madem yenisin. Tanımadıgın ınsanlar hepsı. esprı anlayıslarını bılmeden tanımadan mıkser kılıklı denır mı? Hadı bı sekılde herseyı aynı anda kesfettı dıyelım ama üslup olmadı yani
Aşko yalnız o,bu topiğin demirbaşlarından, daha çok sen onu bulmuş gibi görünüyorsun ahsjjdjdYine buldu bu beni
Yoo sus pus demedik ama selamlasıp tanıstıktan sonra kişilere hitap etmeyı deneyebılırsın mesela. Aynı yaştayız benmı ogretem bunlarıBen sus pus takılayım buralarda en iyisi
Bu mu? Ask olsunYine buldu bu beni
Sildi Çünkü. Gelir gelmez lök dıye honkıponkıye dedı
Bak bu love var love heh sitenin cadalozu gördün mü kaçYine buldu bu beni
Itiraf et rahatla bak bizi bilirsin biz anlarız.Oh oh ne güzel de beni eski sanıyolar sanırım eski nick falan diye soruyolar. I m new user a dostlar
Bak bu love var love heh sitenin cadalozu gördün mü kaç
Bu sitedeki kadınların hepsi düşman öyle düşün en iyileri benim
Neyin itirafı yahu?! Şuan hesabı silmek için uğraşıyorumItiraf et rahatla bak bizi bilirsin biz anlarız.
Peeeeeh hatuna bak beSildi Çünkü. Gelir gelmez lök dıye honkıponkıye dedıtabı esprı falan dıyor ama tanısmadan ne esprısı
Neyin itirafı yahu?! Şuan hesabı silmek için uğraşıyorum
Kız silme. Bakma sen bunlara kadın kadının düşmanı. Hadi çekirdek de vercem ben sana bi otur soluklan hele.Neyin itirafı yahu?! Şuan hesabı silmek için uğraşıyorum
Maalesef oyle silinmiyor geldin artık bırakmayızNeyin itirafı yahu?! Şuan hesabı silmek için uğraşıyorum
Aaa neden kaçıyorsun kiNeyin itirafı yahu?! Şuan hesabı silmek için uğraşıyorum
Bana yardımcı olur musun lütfenKız silme. Bakma sen bunlara kadın kadının düşmanı. Hadi çekirdek de vercem ben sana bi otur soluklan hele.
Çekirdek yok dedinizKız silme. Bakma sen bunlara kadın kadının düşmanı. Hadi çekirdek de vercem ben sana bi otur soluklan hele.