- 12 Eylül 2023
- 27
- 33
Şey acemiyim de birazcık kaç defa göndermisim öyle ahahahBdv bir derdim var topigi
Tövbe haşa ne dedikodusuDedikodu değil lütfen bilgi alisverisi diyelim afsfsfs
Sorry shshshDedikodu değil lütfen bilgi alisverisi diyelim afsfsfs
Nerden gelirsin nereye gidersin anlat bakalımSorry shshsh
Şo yannıdan gelip öteye gidecedimNerden gelirsin nereye gidersin anlat bakalım
Kaç aylık bebişŞo yannıdan gelip öteye gidecedimgeceleri uyku bilmeyen bir bebegim olunca uykumu kacırcak seyler arıyodum buraya düştüm
Şive de var sanki4 aylıkbir irkek annesiyim
Yok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasındaŞive de var sanki
Yaa bizim buralarda pek şive var kadınlar kulübünde yani nerden ararsan insan var ondan sordumYok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasındasadece enerjim biraz fazla galiba
Tam yerindesin o zaman.Yok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasındasadece enerjim biraz fazla galiba
Onun farkındayımYaa bizim buralarda pek şive var kadınlar kulübünde yani nerden ararsan insan var ondan sordum
Oh oh ne güzel de beni eski sanıyolar sanırım eski nick falan diye soruyolar. I m new user a dostlar
Are u sure? AnjsndkdOh oh ne güzel de beni eski sanıyolar sanırım eski nick falan diye soruyolar. I m new user a dostlar
Gerçekten yaAre u sure? Anjsndkd
Tamam tamam inandım da sen de pek bir kaoslu geldin kızGerçekten ya
Uf sormaTamam tamam inandım da sen de pek bir kaoslu geldin kız
Hani enerjiktin ya. Ooo senin hemen bir olayda enerjin düşüyorsa kadınlar kulübünde mahvolursun senUf sormacok yanlıs anlasıldım gercekten cok üzgünüm tüm enerjim güme gitti
E madem yenisin. Tanımadıgın ınsanlar hepsı. esprı anlayıslarını bılmeden tanımadan mıkser kılıklı denır mı? Hadı bı sekılde herseyı aynı anda kesfettı dıyelım ama üslup olmadı yaniUf sormacok yanlıs anlasıldım gercekten cok üzgünüm tüm enerjim güme gitti