- 12 Eylül 2023
- 27
- 33
Cekiyor vallaBaslik çekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cekiyor vallaBaslik çekiyor
Şey acemiyim de birazcık kaç defa göndermisim öyle ahahah teknoloji özürlüsü gibi hissediyorum kendimiBdv bir derdim var topigi
Tövbe haşa ne dedikodusu Lafın gelişi öylece yazılmış bir şey oDedikodu değil lütfen bilgi alisverisi diyelim afsfsfs
Sorry shshshDedikodu değil lütfen bilgi alisverisi diyelim afsfsfs
Nerden gelirsin nereye gidersin anlat bakalımSorry shshsh
Şo yannıdan gelip öteye gidecedim geceleri uyku bilmeyen bir bebegim olunca uykumu kacırcak seyler arıyodum buraya düştümNerden gelirsin nereye gidersin anlat bakalım
Kaç aylık bebişŞo yannıdan gelip öteye gidecedim geceleri uyku bilmeyen bir bebegim olunca uykumu kacırcak seyler arıyodum buraya düştüm
4 aylık bir irkek annesiyimKaç aylık bebiş
Şive de var sanki4 aylık bir irkek annesiyim
Yok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasında sadece enerjim biraz fazla galibaŞive de var sanki
Yaa bizim buralarda pek şive var kadınlar kulübünde yani nerden ararsan insan var ondan sordumYok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasında sadece enerjim biraz fazla galiba
Tam yerindesin o zaman. Cemoos hanımefendi de inanılmaz enerjik bir insandırYok o esprisine. Tam bir istanbul hanımefendisiyim esasında sadece enerjim biraz fazla galiba
Onun farkındayımYaa bizim buralarda pek şive var kadınlar kulübünde yani nerden ararsan insan var ondan sordum
Oh oh ne güzel de beni eski sanıyolar sanırım eski nick falan diye soruyolar. I m new user a dostlarTam yerindesin o zaman. Cemoos hanımefendi de inanılmaz enerjik bir insandır
Are u sure? AnjsndkdOh oh ne güzel de beni eski sanıyolar sanırım eski nick falan diye soruyolar. I m new user a dostlar
Gerçekten yaAre u sure? Anjsndkd
Tamam tamam inandım da sen de pek bir kaoslu geldin kızGerçekten ya
Uf sorma cok yanlıs anlasıldım gercekten cok üzgünüm tüm enerjim güme gittiTamam tamam inandım da sen de pek bir kaoslu geldin kız
Hani enerjiktin ya. Ooo senin hemen bir olayda enerjin düşüyorsa kadınlar kulübünde mahvolursun senUf sorma cok yanlıs anlasıldım gercekten cok üzgünüm tüm enerjim güme gitti
E madem yenisin. Tanımadıgın ınsanlar hepsı. esprı anlayıslarını bılmeden tanımadan mıkser kılıklı denır mı? Hadı bı sekılde herseyı aynı anda kesfettı dıyelım ama üslup olmadı yaniUf sorma cok yanlıs anlasıldım gercekten cok üzgünüm tüm enerjim güme gitti