- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Ses olmaması mümkün değil zaten ya Şiiişşttt sessiz ol falan dese eşim bana libidom içime kaçarBizde de oluyor ama ses var ses var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses olmaması mümkün değil zaten ya Şiiişşttt sessiz ol falan dese eşim bana libidom içime kaçarBizde de oluyor ama ses var ses var yani
Çok yasliysa ne sesi yaparlar ki Artık bülbül ötmüyor gül dolu pencerede şarkısı esligindeYaşlı falan ama ben onlarin sesini duyuyorum
Ya bak bize gelirlerdi mesela 1 gece kalacaklar ya. Öldünüz mü bir gecede mesela yok illa sevişirlerYaa yaşlıların ki hiç seksi gelmiyor
Ya bazanin başlığı duvara vuruyor ya başka bişey tık tık birde sekmez hemen duşa girerler agxvxhhxhcÇok yasliysa ne sesi yaparlar ki Artık bülbül ötmüyor gül dolu pencerede şarkısı esliginde
Yaşlar kaç yaaaYa bak bize gelirlerdi mesela 1 gece kalacaklar ya. Öldünüz mü bir gecede mesela yok illa sevişirler
O yaşta o bazayı duvara vurdurabiliyorlarsa helal olsunYa bazanin başlığı duvara vuruyor ya başka bişey tık tık birde sekmez hemen duşa girerler agxvxhhxhc
Maşallah kaç yasindalar ki öyleYa bak bize gelirlerdi mesela 1 gece kalacaklar ya. Öldünüz mü bir gecede mesela yok illa sevişirler
59-60 falan galibaYaşlar kaç yaaa
Bizim komşu az daha büyük onlardan59-60 falan galiba
Hahaha onlar kaç yaşında öyle? Bir yaştan sonra bitmiyor mu bu isler ya huYa bazanin başlığı duvara vuruyor ya başka bişey tık tık birde sekmez hemen duşa girerler agxvxhhxhc
Ay sevişsinler valla umrumda değil de benim evimde sevişmesinler ya Benim evimde benden başkası sevişemez ulen diye bağırasın geliyor bazenBizim komşu az daha büyük onlardan
Demek ki daha çok sevişir sizinkiler ahgxhxhx
Ya tam emin değilim de kadın 60 i gecmis adam 70 e yakınHahaha onlar kaç yaşında öyle? Bir yaştan sonra bitmiyor mu bu isler ya hu
Hadi yine iyisin CemoşBu hesaba göre ben 30-35 sene daha sevişirim
O yaşta maşallah aman o yaştan sonrada istemem herhalde yaYa tam emin değilim de kadın 60 i gecmis adam 70 e yakın
İnşallah beyim de dayanırHadi yine iyisin Cemoş
Ben usenirimBu hesaba göre ben 30-35 sene daha sevişirim
Buruşuk kırışık ahsjdjdjxbO yaşta maşallah aman o yaştan sonrada istemem herhalde ya
Selams. Ben yeniyim de ne tarafa oturayımCanı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayol @Tavuk_suyu_ @Khomyuk