- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Git kocanla ilgilen Cemoşla biz kapsama alanı dışındayızSiteye bakcam dıye adamı unuttum. Pert oldu ıcerde yorgunluktan uyuyamıyor bı gıdem bakam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git kocanla ilgilen Cemoşla biz kapsama alanı dışındayızSiteye bakcam dıye adamı unuttum. Pert oldu ıcerde yorgunluktan uyuyamıyor bı gıdem bakam
Hiçbir fikrim yokAaa ne okumayı düşünüyorsun?
Onda libido olsa oooo azıcık zayıflardıGit kocanla ilgilen Cemoşla biz kapsama alanı dışındayız
Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur her şeyHiçbir fikrim yok
Bu sınava girmedim seneye Haziran'da giricem işte puana göre seçerim artık.
Açık öğretim istiyorum da arkadaşlarım ondan da atanamadi artık ne denk gelirse en kötü okumuş olurum
Kızzz libido niye yok. Söyleyin bakalım dedikodu timeOnda libido olsa oooo azıcık zayıflardı
Ben anlamadım bu kızlarda ne cilve var ne istekKızzz libido niye yok. Söyleyin bakalım dedikodu time
Cemoş ben 6 7 senedir buradayım. Her zaman çok aktif giremiyorum ama bir ben nasiplenemedim galiba engin bilgilerindenBen anlamadım bu kızlarda ne cilve var ne istek
Kaç senedir şurada faydam olsun diye sırf zeks konuşuyorum adım sapifa çıktı bunlar bişey ogrenemedi
Yaaa hallederiz hiç düşünme sen o iş bendeCemoş ben 6 7 senedir buradayım. Her zaman çok aktif giremiyorum ama bir ben nasiplenemedim galiba engin bilgilerinden
Aman en güzelini yapıyorsun kız Netireye kadar kaynana kayınpederYaaa hallederiz hiç düşünme sen o iş bende
Şimdi bunlar anne bana konusu konusuyor ya ben hemen araya dalıyorum herkes başlıyoruz sevişmeye konu otomatik oraya geliyo
Yaaaa gerçekten mi aramazsan çok pis beddua ederimheh tamam Eskişehir'de kardeşim okuyor. gelmeyi düşünüyorum gelince ararun
Seks iyidir, güzeldir, üzerinde konuşulması gereken bir konudurBak şimdi biz şehirden kahveden okuldan konuştuk konu zekse geldi
gelince ararım yaa, sözzz zaten gelmişken kalırım muhtemelen biraz... görüşürüz..Yaaaa gerçekten mi aramazsan çok pis beddua ederim
Yaa bu beddua etmede üzerime yapıştı herkese inşallah banlanirsin diyorum banlaniyolar sonra bana laf ediyolargelince ararım yaa, sözzz zaten gelmişken kalırım muhtemelen biraz... görüşürüz..
bu kadınlar terbiyesiz. ben gidiyorum. ahlaksız şeyler konuşamamSeks iyidir, güzeldir, üzerinde konuşulması gereken bir konudur
Amaaann hele hamileyken hayatımda olmadığım kadar libidolu olmuştumbu kadınlar terbiyesiz. ben gidiyorum. ahlaksız şeyler konuşamam
Eskiden +18 sohbetleri baya aktif olurdu şimdi değil o zaman bu kadar konuşmazdim şimdi aktif olmayınca her araya sokuyorum bendeSeks iyidir, güzeldir, üzerinde konuşulması gereken bir konudur
neye aşerdiniz? sevişmeye hahahahAmaaann hele hamileyken hayatımda olmadığım kadar libidolu olmuştum