Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ifşalanmazsanız nerede yaşıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz tanışalım bari
Beni herkes biliyo zaten Eskişehir'deyim.Kızlar ifşalanmazsanız nerede yaşıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz tanışalım bari
Ay genç yaşta ergen annesisin ne güzelBeni herkes biliyo zaten Eskişehir'deyim.
Evliyim.
2. Evliliğim
Bir kızım var ergen
Anasınıfı öğretmeniyim normalde çalışıyorum da yeni başladım ise bir hafta oldu.
30 lu yaşlarimin başındayım tam sayı veremiyorum
Yaaa ben çok erken evlendim baya salak gibi aşık oldum ama 2 senede ayrıldık.Ay genç yaşta ergen annesisin ne güzel
Olsun. En güzel kazanımını almışsın gerisi önemli değilYaaa ben çok erken evlendim baya salak gibi aşık oldum ama 2 senede ayrıldık.
İşte ondan kızım miras kaldı başka da olmadı zaten
yaşıtız gibi geldi 35 e varmamış daha ben 33 yaşındayım aslında mühendisim ama kendi mesleğimi hiç yapmadım satış yöneticisiyim derim genelde, yıllarca o işi yaptım çünkü şuan asla çalışmıyorum bu arada , evliyim 2 kedim var bi de hamişim. işte bu kadarcık.Beni herkes biliyo zaten Eskişehir'deyim.
Evliyim.
2. Evliliğim
Bir kızım var ergen
Anasınıfı öğretmeniyim normalde çalışıyorum da yeni başladım ise bir hafta oldu.
30 lu yaşlarimin başındayım tam sayı veremiyorum
Aaa ne kadarlık hamilesin? Cinsiyeti belli mi?yaşıtız gibi geldi 35 e varmamış daha ben 33 yaşındayım aslında mühendisim ama kendi mesleğimi hiç yapmadım satış yöneticisiyim yıllarca o işi yaptım çünkü, evliyim 2 kedim var bi de hamişim. işte bu kadarcık
yok, ben rahme düştüğü hafta öğrendim meraktan 5 aylık gibi hissediyorum ama daha 7. haftanın başındayım.Aaa ne kadarlık hamilesin? Cinsiyeti belli mi?
Sağlıkla al kucağınayok, ben rahme düştüğü hafta öğrendim meraktan 5 aylık gibi hissediyorum ama daha 7. haftanın başındayım.
Yaa daha çok yeniymis sağlıkla kucağına alyok, ben rahme düştüğü hafta öğrendim meraktan 5 aylık gibi hissediyorum ama daha 7. haftanın başındayım.
Sen kendini tanıştır bizi konusturdn sen sustunKızlar ifşalanmazsanız nerede yaşıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz, evli misiniz bebeniz var mı tanışalım bari
Unuttum ben ya Ben 32 yaşındayım evliyim. Bir oğlum var. İsviçre de yaşıyorum. İngilizce öğretmeniyim. Ahan da kendimi ifşaladımSen kendini tanıştır bizi konusturdn sen sustun
Off ya şurada tanistihim kimse Eskişehir'de değil bir kahve içecek kimse yok avdhsbshhdUnuttum ben ya Ben 32 yaşındayım evliyim. Bir oğlum var. İsviçre de yaşıyorum. İngilizce öğretmeniyim. Ahan da kendimi ifşaladım
Ben Türkiye’ye gelince gelirim Eskişehir’e içeriz ayıpsınOff ya şurada tanistihim kimse Eskişehir'de değil bir kahve içecek kimse yok avdhsbshhd
Yaa hadi inşallah da sende seneye ancak gelirsinBen Türkiye’ye gelince gelirim Eskişehir’e içeriz ayıpsın
Kışa bir planım var ama olmazsa seneye yaza artıkYaa hadi inşallah da sende seneye ancak gelirsin
Tamam gelirsen haberleselimKışa bir planım var ama olmazsa seneye yaza artık
Yakın zamanda gelmeyı düşünüyorum eskişehir e içelim kızOff ya şurada tanistihim kimse Eskişehir'de değil bir kahve içecek kimse yok avdhsbshhd