- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.841
27 yaşındayım sacmasalak istemediğim bır ıste çalışıyorum ızındeyım bu ara. Kırıkkalede yaşıyorum burda evlıyım . Çocuğum yok.Unuttum ben yaBen 32 yaşındayım evliyim. Bir oğlum var. İsviçre de yaşıyorum. İngilizce öğretmeniyim. Ahan da kendimi ifşaladım
Merhaba anasifi ogretmeniyseniz bisi sorcamBeni herkes biliyo zaten Eskişehir'deyim.
Evliyim.
2. Evliliğim
Bir kızım var ergen
Anasınıfı öğretmeniyim normalde çalışmıyorum da yeni başladım ise bir hafta oldu.
30 lu yaşlarimin başındayım tam sayı veremiyorum
Cemos ise mı basladınn aa hayırlı olsunBeni herkes biliyo zaten Eskişehir'deyim.
Evliyim.
2. Evliliğim
Bir kızım var ergen
Anasınıfı öğretmeniyim normalde çalışmıyorum da yeni başladım ise bir hafta oldu.
30 lu yaşlarimin başındayım tam sayı veremiyorum
Gel kız içelim valla ama sabahtan okuldayim öğlen cikiyorum ona göre ayarla kendiniYakın zamanda gelmeyı düşünüyorum eskişehir e içelim kız
Bana sormamışsınız ama tecrübeli bir anne olarak cevap vermek istedim. Çocuğunuzla bol bol konuşun. Her yaptığınız şeyi anlatın. Mesela, şimdi kahvaltı yapacağız. Kahvaltıda ne yiyeceğiz? Yumurta,peynir vs vs göstererek tabi ki. Bu arada 2 yaş çocuğunun kurabileceği cümleler sınırlıdır zaten.Merhaba anasifi ogretmeniyseniz bisi sorcambenim oglan 2 yasinda kelimeleri cok az bana ne gibi etkinlikler onerirsiniz etkinlik yapmaya calisiyorum dikkatini vermiyor kalkip gidiyor baska sebeklikler yapiyor televizyon yok telefon yok 1 aydir kestik simdiden teşkürler
Kız gelırsem haftasonu gelirim zaten ben ızınlıyım de benım adam haftasonu evde . Gecen hafta gelecektkk gelemedık. Sonraya erteledık :)Gel kız içelim valla ama sabahtan okuldayim öğlen vikiyorum ona göre ayarla kendini
Kaç kelime konuşuyor azdan kastın neMerhaba anasifi ogretmeniyseniz bisi sorcambenim oglan 2 yasinda kelimeleri cok az bana ne gibi etkinlikler onerirsiniz etkinlik yapmaya calisiyorum dikkatini vermiyor kalkip gidiyor baska sebeklikler yapiyor televizyon yok telefon yok 1 aydir kestik simdiden teşkürler
Ay kadının yorumu gormeden yazdım duzelteyım.Bu arada 2 yaş çocuğunun kurabileceği cümleler sınırlıdır zaten.
Haftasonu da olur oksiKız gelırsem haftasonu gelirim zaten ben ızınlıyım de benım adam haftasonu evde . Gecen hafta gelecektkk gelemedık. Sonraya erteledık :)
Yerim onuSen oyle sanbenım yegenım var Alllah esırgesın akıllara zarar 2 yasında bana hala sen gel tamamda kocanıda getır ben onu cok özlüyorum demıstı 3 yasında hala anneme attıgın vıdeolar cok komikmiş ızledım guldum demek ıcın goruntulu aramıstı
Hadı inşallahHaftasonu da olur oksi
1 hafta oldu oksi başladım ama yine sözleşmeliCemos ise mı basladınn aa hayırlı olsun
Olabilir bizimkiler elden ayrı bazenn verecek cevap bulamiyorum sjjsdjYerim onuYani evet istisnalar tabi ki var, her çocuğun gelişimi çok farklı ama genele baktığımda surum böyle gibi
Bu sene ki çocuklar baya konuşkanYerim onuYani evet istisnalar tabi ki var, her çocuğun gelişimi çok farklı ama genele baktığımda durum böyle gibi
Olsun ya kadro olana kadar ıyı olur yınede hem aldıklarını ödersin :)1 hafta oldu oksi başladım ama yine sözleşmeli
Aynen doğrudur tabii. Benim oğlum da o yaşlarda dedesiyle telefonda konuşuyorduBu sene ki çocuklar baya konuşkan
Güzel konusuyorlar ya 3-5 sene önce çok konuşma zorluğu çeken çocuk vardı anneler bilinclendi galiba.
Kadro zor oksi de bu sene tekrar üniversiteye başlıcam 2 yada 4 yıl okumayi başka iş yapmayi düşünüyorum.Olsun ya kadro olana kadar ıyı olur yınede hem aldıklarını ödersin :)
Aaa ne okumayı düşünüyorsun?Kadro zor oksi de bu sene tekrar üniversiteye başlıcam 2 yada 4 yıl okumayi başka iş yapmayi düşünüyorum.
Ay bendee düşünüyorum tekrar gırmeyı hadı şansımızı tekrar deneyelimKadro zor oksi de bu sene tekrar üniversiteye başlıcam 2 yada 4 yıl okumayi başka iş yapmayi düşünüyorum.