Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Merhaba anasifi ogretmeniyseniz bisi sorcam benim oglan 2 yasinda kelimeleri cok az bana ne gibi etkinlikler onerirsiniz etkinlik yapmaya calisiyorum dikkatini vermiyor kalkip gidiyor baska sebeklikler yapiyor televizyon yok telefon yok 1 aydir kestik simdiden teşkürler

Bana sormamışsınız ama tecrübeli bir anne olarak cevap vermek istedim. Çocuğunuzla bol bol konuşun. Her yaptığınız şeyi anlatın. Mesela, şimdi kahvaltı yapacağız. Kahvaltıda ne yiyeceğiz? Yumurta,peynir vs vs göstererek tabi ki. Bu arada 2 yaş çocuğunun kurabileceği cümleler sınırlıdır zaten.

Kaç kelime konuşuyor azdan kastın ne
2 yaş hareketli etkinliklere bayılır birde 2 yaş sendromu var malum biraz işiniz zor evde.
Ama biz genelde kes yapıştır etkinlikleri yapıyoruz eğer bir arabayı doğru keserse başarı yildizo kazanıyor.
Kendine ait güzel tablo hazırlayın oraya yıldızları yapistirirsiniz kazandıkça sever.
Kukla yapabilirsiniz elleriyle oynatmasino öğrenir.
Erkek çocuklar araba oyunlarını seviyor kreşte arkadaşlarıyla oynuyorlar genelde.

Yerim onu Yani evet istisnalar tabi ki var, her çocuğun gelişimi çok farklı ama genele baktığımda durum böyle gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…