- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.730
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.521
Koskoca oğlan anası duruyor karşında boru muay çok özür dilerim
oğluşumuz var diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koskoca oğlan anası duruyor karşında boru muay çok özür dilerim
oğluşumuz var diyeyim
kusruma bakmayın hanımefendi benim hatamKoskoca oğlan anası duruyor karşında boru mu
Oğlakkusruma bakmayın hanımefendi benim hatam
sizin burcunuz nedir rica edersem bana lütfedebilir misiniz
doğum gününe az kalmış
Teşekkür ederim evet baya az kaldı cidden, koçlar sinirli oluyordoğum gününe az kalmış
şimdiden kutlu olsun doğum günün
benimki koç
ben pek öğle değilimdirTeşekkür ederim evet baya az kaldı cidden, koçlar sinirli oluyor
Benim de yükselenim yengeç iki zıt burç gibi sanki bazen ben de çok zıt davranıyorumben pek öğle değilimdir
terazi yükselenimden olabilir belki de
biri su biri toprakBenim de yükselenim yengeç iki zıt burç gibi sanki bazen ben de çok zıt davranıyorum
Mesela bazı arkadaşlarım tam oğlak kadını olduğumu söyler bazen tam yengeç gibiyim tembelim en basiti oğlak tembel mi olurbiri su biri toprak
yükselen nasıl göründüğün dışarıya karşı
oğlaklar çok çalışkandırMesela bazı arkadaşlarım tam oğlak kadını olduğumu söyler bazen tam yengeç gibiyim tembelim en basiti oğlak tembel mi olur
Evet işte ben tembelim yani baya tembel bir de utannadan söylerim tembelim ben yaa diyeoğlaklar çok çalışkandır
Tanıdığım birkaç oğlak var onlar da tembeloğlaklar çok çalışkandır
ama harita bi bütündür şimdiEvet işte ben tembelim yani baya tembel bir de utannadan söylerim tembelim ben yaa diye
Üff çok karmaşık yaama harita bi bütündür şimdi
bunun mars burcu var venüs burcu var
ama aşırı eğlenceliÜff çok karmaşık ya
senin kızış ne yapıyor
Yok ya özel değil herkes gibi ülkenin durumu işteneden özel değilse