- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.481
gidip mutfağı toplayayımmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu şey değil mi ya bizim evhepsi var müteahhit hanımmm.büyük ama fakir eviii.at koştur içinde ama fakir eviii
Kolay gelsin ben de gidip mandalina soyayım kendime c vitamini alayım da şu veledin bulaştırdığı grip geçsingidip mutfağı toplayayımmm.
söylesene baştan o daha iyiben daralırım ev çok sıcak.kışın sadece tişört ve şortla bile oturulur.hırka kazak hiç giymeyiz.kadife altı da 2 gündür giyiyorumağrım geçsin dye.normalde ince ev pijaması giyerim .çorap da giymeyiz evde. o kadar sıcak
Wuhuuu benim yok düz siyah laylon çorap var ama Otrera inatla onun tanga olduğuna inanıyor
Bu arada az önce aklıma gelmemişti de yeni geldi. Siz Otrera yla birbirinize laylon çoraplarınızı atıp yorumluyonuz mu friendship goals
Arkadaşlar beni böyle edepsiz konulara etiketlemezseniz sevinirim. Terbiyemi bozuyorsunuzYaayıptır söylemesi Otrera 'ya boydan foto atmıştım da arkadaki çekmece açık kalmış oradan gördü
Onu laylon çorap yorumlamadan önce düşünecektin cicimArkadaşlar beni böyle edepsiz konulara etiketlemezseniz sevinirim. Terbiyemi bozuyorsunuz
Tangaydı ki oOnu laylon çorap yorumlamadan önce düşünecektin cicim
Hadi ordan tanga sevdiğini biliyoruzArkadaşlar beni böyle edepsiz konulara etiketlemezseniz sevinirim. Terbiyemi bozuyorsunuz
Kurabiye yapıyorum çünkü neden olmasın
Ayy ne çeşit kurabiyeKurabiye yapıyorum çünkü neden olmasın
Hani üstüne tarçınlı pudra şekeri yapıyorsun içi cevizliAyy ne çeşit kurabiye
Ellerine sağlıkHani üstüne tarçınlı pudra şekeri yapıyorsun içi cevizli
Teşekkür ederimEllerine sağlık