- 30 Kasım 2019
- 11.808
- 37.418
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.221
Hayatım. Forumun mazilerinde takılıyorum sen napıyorsun ?Bissunicole nasılsın aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım. Forumun mazilerinde takılıyorum sen napıyorsun ?Bissunicole nasılsın aşkım
Yemek yedim az burada Fink atayım dedim. Yarın arkadaşlarımla buluşucam çok heyecanlıyımHayatım. Forumun mazilerinde takılıyorum sen napıyorsun ?
Selaaaamm çocuğun kocaman olmuşEpeeeey bi aradan sonra herkese selam gençler
Afiyet bal şeker olsun. Oyyyy buluşma falan ha. Kimlerle bakayım ?Yemek yedim az burada Fink atayım dedim. Yarın arkadaşlarımla buluşucam çok heyecanlıyım
Az kaldı vallaSelaaaamm çocuğun kocaman olmuş
O kız grubu var ya dünkü onlarla zaten artık bir süre don korkusundan karşı cinsle hiçbir münasebette bulunamayacazAfiyet bal şeker olsun. Oyyyy buluşma falan ha. Kimlerle bakayım ?
Halamın çocuğu 7 yaşına geldi hâlâ halamın bir çocuğu olduğuna inanamıyorum bazen gerçi ben çoğu zaman yetişkin olduğuma da inanamıyorum. Ben referans almamamız gerekAz kaldı valla
Bazen dehşete düşüyorum gerçi ama sonra geçiyor
En fazla büyü yaparlar canım çok da şey etme.O kız grubu var ya dünkü onlarla zaten artık bir süre don korkusundan karşı cinsle hiçbir münasebette bulunamayacaz
Donunuza sahip çıkınO kız grubu var ya dünkü onlarla zaten artık bir süre don korkusundan karşı cinsle hiçbir münasebette bulunamayacaz
Ben de 30a yaklaşyığıma inanamıyorumHalamın çocuğu 7 yaşına geldi hâlâ halamın bir çocuğu olduğuna inanamıyorum bazen gerçi ben çoğu zaman yetişkin olduğuma da inanamıyorum. Ben referans almamamız gerek
Tabii büyü hassas bir mevzu ihtiyaç için çalmasınlar daEn fazla büyü yaparlar canım çok da şey etme.
Dünden beri o kadar çok don konusuna gülüyorum ki yanaklarım ağrımaya başladı ben de donun nasıl çalındığına ilişkin mantıklı açıklama bulamıyorumDonunuza sahip çıkın
O konuda bi tuhaflık var ama
Ben hala donun hangi ortamda çalındığını canlandıramıyoeum mesela
Ben de 30a yaklaşyığıma inanamıyorum
Birine koca kadın koca adam filan diyorum benden küçük çıkıyorlar
Alemsin alem Gezmede iken tek don üstümüzdeki. Ona sahip çıksak yeter.Tabii büyü hassas bir mevzu ihtiyaç için çalmasınlar da
Benim bu ara aklıma hep dikişlerim açıldı kocam içimi gördü diyen üye geliyorDünden beri o kadar çok don konusuna gülüyorum ki yanaklarım ağrımaya başladı ben de donun nasıl çalındığına ilişkin mantıklı açıklama bulamıyorum
Ne giysem acaba çalınmayacak tarafındanAlemsin alem Gezmede iken tek don üstümüzdeki. Ona sahip çıksak yeter.
Mesajı okuyunca bir an algılayamadım ne olduğunu şu an anırıyorumkocasının içini görmesinden nasıl bir rahatsızlık duymuşBenim bu ara aklıma hep dikişlerim açıldı kocam içimi gördü diyen üye geliyor
Kim olduğunu da hatırlamıyorum
Buradan biriyae hakkını helal etsin epey kulaklarını çınlattım
Valla güzelsin kuzu. Ne giysen yakışır. Bulursun bir şeyler.Ne giysem acaba çalınmayacak tarafından
Ay çok sevindim ederim eminim sen on kat daha güzelsindir ama artık ilk kriterim yakışması değil çalınmamasıValla güzelsin kuzu. Ne giysen yakışır. Bulursun bir şeyler.