- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.861
Her derse beraber mi çalışıyorsunuzödevler yığıldı sınav var.sanki ben öğrenciyim imdatttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her derse beraber mi çalışıyorsunuzödevler yığıldı sınav var.sanki ben öğrenciyim imdatttt
hepsine değil.türkçe matematiğe ve ingilizceye.Her derse beraber mi çalışıyorsunuz
Anladım. Halleder bence sınavları yaa düzenli çalışıyorsunuz nasılsahepsine değil.türkçe matematiğe ve ingilizceye.
yok bu ara zorla çalışıyor motivasyonu azaldı.epey bir azarladım bugün.telefonla konuşmasını da yasakladım.Anladım. Halleder bence sınavları yaa düzenli çalışıyorsunuz nasılsa
iyi akşamlarrrrC ceycey0406 @Bissunicole Ladycharms @Simurgp @giggles @Katipsondanbir @NilMeSeKer çağırmadan gelmeyin hiç
Neden azalmış olabilir sence? Okulunu mu sevmiyor, pandemiden falan mı bıktı? Genelde bu motivasyon düşmesi, boşlama falan ilk yazılıların bitiminde oluyor.yok bu ara zorla çalışıyor motivasyonu azaldı.epey bir azarladım bugün.telefonla konuşmasını da yasakladım.
İyi akşamlaaaaar nasılsıniyi akşamlarrrr
Ben etikette size trip attığım için bilerek etiketlemedim aybushu bugünAybush nasılsınn?merak ettik seni
yok sadece boşa vakit geçirmeyi sevmeye başladı.4. sınıf bir kuzen oğlu var devamlı onla konuşuyor telefonda uzun uzun.o koleje gidiyor etüdü var vs derslerini bitiriyor sonra hopp bizim kızı arıyor.bazen 2 saat konuştukları oluyordu.o konuşmadan sonra da uykum geldi deyip yatıyor.buna bir son verdim engelledim arayamaz artıkNeden azalmış olabilir sence? Okulunu mu sevmiyor, pandemiden falan mı bıktı? Genelde bu motivasyon düşmesi, boşlama falan ilk yazılıların bitiminde oluyor.
ne trip i neden trip?valla bugün çok yoğundum 5 market gezip alışveriş yaptık .herşeye zam gelecek stok yaptık bayağı.benzine de tekrar zam gelecek depoyu doldurduk .ben benzinliğe bile gitmiyorum arabamla .bu sebepten arabanın birini bırakıp diğerini alıyoruz zor oluyor .doktorum çık trafiğe artık dedi ama ben korkuyorum sadece mahallem de kullanıyorum bir de okuldaBen etikette size trip attığım için bilerek etiketlemedim aybushu bugün
Off gerçekten şu ekonomi tadımı tuzumu kaçırıyor ya. İklim krizi, kuraklık, ekonomik kriz. Şu üçlü tüm yaşama sevincimi öldürüyorne trip i neden trip?valla bugün çok yoğundum 5 market gezip alışveriş yaptık .herşeye zam gelecek stok yaptık bayağı.benzine de tekrar zam gelecek depoyu doldurduk .ben benzinliğe bile gitmiyorum arabamla .bu sebepten arabanın birini bırakıp diğerini alıyoruz zor oluyor .doktorum çık trafiğe artık dedi ama ben korkuyorum sadece mahallem de kullanıyorum bir de okulda
Aaa cidden o kadar ne konuşulur ki ya sıkılmadanyok sadece boşa vakit geçirmeyi sevmeye başladı.4. sınıf bir kuzen oğlu var devamlı onla konuşuyor telefonda uzun uzun.o koleje gidiyor etüdü var vs derslerini bitiriyor sonra hopp bizim kızı arıyor.bazen 2 saat konuştukları oluyordu.o konuşmadan sonra da uykum geldi deyip yatıyor.buna bir son verdim engelledim arayamaz artık
hiç sıkılmıyorlar valla.beraber tv bile izliyorlar oyun oynuyorlar dans ediyorlar bir çene bir çene.Aaa cidden o kadar ne konuşulur ki ya sıkılmadan
Ben de nefret ederim telefonla konuşmaktan hahiç sıkılmıyorlar valla.beraber tv bile izliyorlar oyun oynuyorlar dans ediyorlar bir çene bir çene.
uzun ben de sevmem konuşmayı.hele önemli işim varsa ya da canım istemiyorsa bazı telefonları açmıyorum uyuyordum diyorumBen de nefret ederim telefonla konuşmaktan ha
Ben de öyle yapıyorum benle çene çalmak isteyen mesaj atsın bak. Aramalar sadece önemli şeyler için olsun mümkünse. Konuşacak bir şey bulamıyorum ki telefondauzun ben de sevmem konuşmayı.hele önemli işim varsa ya da canım istemiyorsa bazı telefonları açmıyorum uyuyordum diyorum
tam yokuş çıkıyorum arıyorlar açmıyorum gene arıyorlar ard arda sinir oluyorum.bir teyzeye ekmek market işi vs alıyordum ama baktım her gün aramaya başladı açmıyorum arada.evde benden genç bekar bir oğlu bir de kızı bir de benim kızdan 2 yaş büyük torunu var.yürüme mesafesinde marketler bir zahmet onlar da gidip alsınlar.torunu da hergün okula götürmemi istedi ama kocam kızıyor dedim.ben o yaşta uzak okuluma yürüyordum .eskisi kadar iyi insan değilim artık valla.yüz versen astarını istiyorlar.Ben de öyle yapıyorum benle çene çalmak isteyen mesaj atsın bak. Aramalar sadece önemli şeyler için olsun mümkünse. Konuşacak bir şey bulamıyorum ki telefonda
Anneannemin de böyle bir komşusu vardı. Anneannemden yaşlı. Anneannemin de bayağı bir sağlık sorunu var bu arada. Bir iki kere alışverişini yapmış sonra sürekli istemeye başladı. Bir sürü çocuğu torunu var oysa.tam yokuş çıkıyorum arıyorlar açmıyorum gene arıyorlar ard arda sinir oluyorum.bir teyzeye ekmek market işi vs alıyordum ama baktım her gün aramaya başladı açmıyorum arada.evde benden genç bekar bir oğlu bir de kızı bir de benim kızdan 2 yaş büyük torunu var.yürüme mesafesinde marketler bir zahmet onlar da gidip alsınlar.torunu da hergün okula götürmemi istedi ama kocam kızıyor dedim.ben o yaşta uzak okuluma yürüyordum .eskisi kadar iyi insan değilim artık valla.yüz versen astarını istiyorlar.