- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.801
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkında. Bir zamanlar durup dururken bağırarak söylemeye başlardım kaç kişinin aklını uçurdum böyle.Ceviz ağacı dinledim bir tur da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkında. Bir zamanlar durup dururken bağırarak söylemeye başlardım kaç kişinin aklını uçurdum böyle.Ceviz ağacı dinledim bir tur da
o şarkıyı çok severim ben.benim kız bile biliyor.arabamda cem karaca cd si var çünkü.Ceviz ağacı dinledim bir tur da
Aklıma bu geldi nedense
yorum yokkk.sonra adım gericiye çıkıyorrrrBDV'de kızım gay çizgi romanları okuyor diye konu var. Henüz 36 dakika olmuş. Banlar ve kapanış ne zamana gelir sizce?
Ben pusuya yatıp okuyucamyorum yokkk.sonra adım gericiye çıkıyorrrr
ben de bakayımBen pusuya yatıp okuyucam
Aaa koş koş fake sanırım itiraf geldiben de bakayım
yaşını bilmiyor daha.bir 14 diyor bir 16.külliyen fakeAaa koş koş fake sanırım itiraf geldi
Ulan oturduğum yerde kızın anası yaşında oldum yayaşını bilmiyor daha.bir 14 diyor bir 16.külliyen fake
Yeni nesilde sağını solunu bilmeyen var şaşırmıyorum.yaşını bilmiyor daha.bir 14 diyor bir 16.külliyen fake
2003 sonrasında bayağı fark var bence. Biz biraz doksanlar çocuklarına yakın gibiyiz sanki.Yeni nesilde sağını solunu bilmeyen var şaşırmıyorum.
Var var kesinlikle. Aşırı teknoloji çoğu şeyi köreltiyor net.2003 sonrasında bayağı fark var bence. Biz biraz doksanlar çocuklarına yakın gibiyiz sanki.
Bir şeyleri kendileri hayal etmiyorlar, tasarlamıyorlar ki, hazırı önlerine geliyor. Teknolojik araç gereç kullanımı denetlenmeyen çocuklar yani.Var var kesinlikle. Aşırı teknoloji çoğu şeyi köreltiyor net.
Kesinlikle. Ben yaşayamadım diye her şeyi veren aileler sağ olsun , çok kontrolsüz çocuklar yetişiyor... Lise tarafında görüyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum. Bunlar da bu vatanın evladı diye...Bir şeyleri kendileri hayal etmiyorlar, tasarlamıyorlar ki, hazırı önlerine geliyor. Teknolojik araç gereç kullanımı denetlenmeyen çocuklar yani.
Çok alakasız olacak ama konudan, şimdi benden iki üç yaş küçük liseliler falan boy pos yüz hatları olarak o kadar büyük duruyorlar ki ben çocuk gibi duruyorum yanlarında yaKesinlikle. Ben yaşayamadım diye her şeyi veren aileler sağ olsun , çok kontrolsüz çocuklar yetişiyor... Lise tarafında görüyorum hem üzülüyorum hem kızıyorum. Bunlar da bu vatanın evladı diye...
05'liler çok büyük harbiden. Biz arkadaşlarla onun muhabbetini yapıyoruz hep.Çok alakasız olacak ama konudan, şimdi benden iki üç yaş küçük liseliler falan boy pos yüz hatları olarak o kadar büyük duruyorlar ki ben çocuk gibi duruyorum yanlarında ya
Di mi? Yan yana koy kesinlikle herkes onlar daha büyük der.05'liler çok büyük harbiden. Biz arkadaşlarla onun muhabbetini yapıyoruz hep.
Hele ben. Neyse öğrencilerimden uzunum ya bana yeter.Çok alakasız olacak ama konudan, şimdi benden iki üç yaş küçük liseliler falan boy pos yüz hatları olarak o kadar büyük duruyorlar ki ben çocuk gibi duruyorum yanlarında ya