- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.781
Yazıldı listeye.Milkshake'in köpüğü çok başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazıldı listeye.Milkshake'in köpüğü çok başarılı
Normal ölçülerde abidik gubidik kesim olmayan pamuklu don yok yav deliriyorumben de bulamıyorum.bazıları babannemib donu gibi bazıları yarım bırakılmış göbeğimin altında düşüyor düdük gibi.bazıları naylon kaşındırıyor bazıları maşallah elbise fiyatında.
sen saçlarını uzat önce.evlenirken topuz yaptırmaya gerekecek.sonra gene kestirirsinnYazıldı listeye.
Serumunu ben hiç denemedim nasılinecto ben de kullanıyorum arada.serumunu devamlı alırım indirimde.
yok valla a101 donları da incecik hemen de deliniyorlarNormal ölçülerde abidik gubidik kesim olmayan pamuklu don yok yav deliriyorum
Önden lülük de indirsin mi?sen saçlarını uzat önce.evlenirken topuz yaptırmaya gerekecek.sonra gene kestirirsinn
ben saçımın uçlarına sürerim banyo sonrası nemini alıp.fiyatına göre gayet iyi.Serumunu ben hiç denemedim nasıl
Ben de bir ben don bulamıyorum sanıyordum. Kalk eylem yapalım ceyceyyok valla a101 donları da incecik hemen de deliniyorlar
benim simli saçlı resmim var.ortaokulda bir akrabamın düğününde kuaför laneti yapmış.evlere şenlik bir resimÖnden lülük de indirsin mi?
Sim döktürsün mü gafasına?
Ben kaçacam Ceycey gerek yok öyle şeylere.sen saçlarını uzat önce.evlenirken topuz yaptırmaya gerekecek.sonra gene kestirirsinn
Ben ucundan kıyısından sıyırdım o kafaya sim dökülen talihsiz yılları bayağı da uzun sürdü o dönem biliyorsunbenim simli saçlı resmim var.ortaokulda bir akrabamın düğününde kuaför laneti yapmış.evlere şenlik bir resim
hah kaç ta bu nazlı nazenin erkeklerin eline su dök .yakında başlık parası isteyecekler kendilerine bunlar.Ben kaçacam Ceycey gerek yok öyle şeylere.
vatkalar vardı gömleklerde.o devirde de yaşadım maalesef.Ben ucundan kıyısından sıyırdım o kafaya sim dökülen talihsiz yılları bayağı da uzun sürdü o dönem biliyorsun
Sen büyük badireler atlatmışsınvatkalar vardı gömleklerde.o devirde de yaşadım maalesef.
Yok kız ben gelirim haklarından.hah kaç ta bu nazlı nazenin erkeklerin eline su dök .yakında başlık parası isteyecekler kendilerine bunlar.
sen de o potansiyeli gördüm zatennn.aynennn devam etttYok kız ben gelirim haklarından.
başım belada tabancamı unuttum hela da var bir deBugün sabahtan beri dilimde Ahmet Kaya - Kum Gibi yeşil parkamı giyip sokağa çıkmama üç kaldı
Ceviz ağacı dinledim bir tur dabaşım belada tabancamı unuttum hela da var bir de
Annem sağ olsun. Hak ediyor bu erkek milleti.sen de o potansiyeli gördüm zatennn.aynennn devam ettt