- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.201
Gozune yuzune suruyor, odev bitene kadar. Sonra yikatiyorum ellerini.Ödevden sonra ellerini yıkasın.
Bazen ben gözlerimi kapıyorum görmemek için bazen kızıyorum ufakliga. Surme yüzüne diye.o kadar pimpirikli olma.geçmez bu yıl yoksa.damlacıklarla bulaşıyor kağıt vs ile değil
hiç bir fikrim yok.ben aynı hastanede yaptırıp aynı doktorlara gösterdim hep.otrera bilebilir amaC ceycey0406 ya sen bilirsin, şimdi ben üç gün önce dahiliye doktoruna gittim. Tahlil falan yaptılar genel kontrol. Tahlil sonuçlarıma bakması için doktora ulaşamadım bir türlü. En son bugün gittiğimde sonuçlara da randevuyla bakacakmış artık dedi. Çok saçma hiç anlamadım, bu ay randevu gözükmüyor zaten. Danışmadaki kadın bana sonuçlarını başka doktora da gösterebilirsin dedi. Özel hastaneye gitsem orada da gözükür değil mi sonuçlarım?
Bu ay çıkamadım zaten hastanelerden çok bunaldım.
Otrera üyeliğini iptal etmiş zaten kadını herkes bu yüzden bunalttığı için gitmiş sanırım. Çok seviyorum ya onu keşke gitmeseydihiç bir fikrim yok.ben aynı hastanede yaptırıp aynı doktorlara gösterdim hep.otrera bilebilir ama
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. E-nabız üzerinden doktorlar tüm sonuçlarınıza erişim sağlayabilir.C ceycey0406 ya sen bilirsin, şimdi ben üç gün önce dahiliye doktoruna gittim. Tahlil falan yaptılar genel kontrol. Tahlil sonuçlarıma bakması için doktora ulaşamadım bir türlü. En son bugün gittiğimde sonuçlara da randevuyla bakacakmış artık dedi. Çok saçma hiç anlamadım, bu ay randevu gözükmüyor zaten. Danışmadaki kadın bana sonuçlarını başka doktora da gösterebilirsin dedi. Özel hastaneye gitsem orada da gözükür değil mi sonuçlarım?
Bu ay çıkamadım zaten hastanelerden çok bunaldım.
Ay çok teşekkür ederimmMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. E-nabız üzerinden doktorlar tüm sonuçlarınıza erişim sağlayabilir.
Rica ederimAy çok teşekkür ederimm
ne parası ne gelmesi?ne diyorsun polooooo bir şey anlamadımmkım nere gelıyor kımin parası varmiş
Olduğun gibi ol ceyceyyarın ne giysem acaba?öğretmenlerle tanışacağım ilk intiba önemlidir.spor mu gitsemmmm ceket pantolon mu giysemmm?takıp takıştırsam mıııı yoksa bomboş mu gitsemmm?
Spor olmasın ama çok resmi de gitme. Zaten öğretmenler kotla geliyo artıkyarın ne giysem acaba?öğretmenlerle tanışacağım ilk intiba önemlidir.spor mu gitsemmmm ceket pantolon mu giysemmm?takıp takıştırsam mıııı yoksa bomboş mu gitsemmm?
o zaman jean pantolon içine beyaz tişört üstüne deri mont ayağa da sneaker.aylardır saçlarıma bir şey yapmadım düzelteyim bari düzleştiriciyle .topikte kimseler kalmadı mı?ergenuslar bile yokkOlduğun gibi ol ceycey
Abiyemo aldim 2 düğüne gittim geldim, okullar açıldı ohoooo
sefann olsunnn.okula başladık evet.gün de 3 kez gidip geliyorum okulaAbiyemo aldim 2 düğüne gittim geldim, okullar açıldı ohoooo