- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.721
Şükür bak bana ine ine inme iniyor sadece.Allah tarafından bir Nasreddin hoca indi şu an kutsanıyorum
behzat ç. yi biliyorsan yapmaz.Yazdigin dizilerin hic birini bilmemem beni cahal yapir mi
E zaten cahilsin 3 üniversite mi bitirdin başımaYazdigin dizilerin hic birini bilmemem beni cahal yapir mi
tek düzgün o kaldı aramızda zatenKız Ankara çok güzel. Atam sizin orda var mı dahası.
Boşandırma tim asli üye.de get onların çözümünden ne olacak.kocam gık dedi desem boşan diyorlar .Bekarlara da ömür boyu evlenme sakın kız kurusu olarak yaşa diyorlar.
CoştumKız Ankara çok güzel. Atam sizin orda var mı dahası.
Senin neyin var kız iyisin iyi. Adam olana çok bile daha ne isten?tek düzgün o kaldı aramızda zaten
Bu aralar her yere yazıp asmak lazım.Coştum
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
deniz yıldızı kedkfnnrgeskiden deniz yıldızını izlemiştim.beni affet i hiç duymadım.ferhunde hanım ve kızları dizisi vardı ona bayılıyordum
övdün mü hakaret mi ettin çözemedimmSenin neyin var kız iyisin iyi. Adam olana çok bile daha ne isten?
Kim bunlar? Vahşet team uyeleri ve boşan team üyeleri?Boşandırma tim asli üye.Kız kurusu olarak dewamkeee.
Gözlerinden nur akıyor kurban olduğum.Göle yoğurt mayalıyor iki gözümün çiçeği
Eki Görüntüle 2914790
Aşk olsun benden sana anca galp.övdün mü hakaret mi ettin çözemedimm
O deniz yıldızını izlemem lazım
Bunların hep okumak isim ama ben olmamak bunlardan.Kim bunlar? Vahşet team uyeleri ve boşan team üyeleri?
Böyle kısa kısa parçalarını izleyeyim en iyisi
sen sivaslısın napacan bunları.aç düğün dernek izle bol bolBöyle kısa kısa parçalarını izleyeyim en iyisi
o da olurBöyle kısa kısa parçalarını izleyeyim en iyisi
banu mezuna kalıp tıp kazanmıştoısen sivaslısın napacan bunları.aç düğün dernek izle bol bol