- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.701
İlk 2ye aynı kelimeleri yazmışsın bacı.akbaba akraba akıllara zarar ak akçe kara gün içindir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 2ye aynı kelimeleri yazmışsın bacı.akbaba akraba akıllara zarar ak akçe kara gün içindir.
valla yaşadığı bile şaibeli .Ama gönlümüzde yaşıyorTatlımm Nasreddin hoca aslen Eskişehir doğumlu ama Akşehir de yaşayıp, öldüğü için yarı gonyalı sayılır. Biz benimsedik onu
Ben de Sivas'ın Los Angeles ilçesindenimsivrihisarlı diye biliyorum ben ama konyada da yaşadığı söyleniyor.belki de newyork ludur kimbilir
ne kadar kazık yediysemmm zihnim oyun oynamış yazmışım bacııııııİlk 2ye aynı kelimeleri yazmışsın bacı.
akşehirde türbesi mi ne varsivrihisarlı diye biliyorum ben ama konyada da yaşadığı söyleniyor.belki de newyork ludur kimbilir
Nasreddin hoca seni kutsasın.Akşehir herhalde
Buhara 'da bile heykeli varsivrihisarlı diye biliyorum ben ama konyada da yaşadığı söyleniyor.belki de newyork ludur kimbilir
Bizde de hikâye kitabı varBuhara 'da bile heykeli var
Kk sağ olsun artık çözüm ayağımızda gari.ne kadar kazık yediysemmm zihnim oyun oynamış yazmışım bacıııııı
Severiz. Hele ki bir de dev kazanını gördükten sonra.Iran Kafkaslar Orta Asya herkes benimsedigine göre hepimizin ortak mirasi
eskiden deniz yıldızını izlemiştim.beni affet i hiç duymadım.ferhunde hanım ve kızları dizisi vardı ona bayılıyordumangarada güzel ossun
dizileri var
deniz yıldızı beni affet
Bu ülke de her şeye şaşıracak olsak ağzı açık ayran delisine döneriz yav.
Allah tarafından bir Nasreddin hoca indi şu an kutsanıyorumNasreddin hoca seni kutsasın.
Kız Ankara çok güzel. Atam sizin orda var mı dahası.eskiden deniz yıldızını izlemiştim.beni affet i hiç duymadım.ferhunde hanım ve kızları dizisi vardı ona bayılıyordum
O deniz yıldızını izlemem lazımangarada güzel ossun
dizileri var
deniz yıldızı beni affet
Yazdigin dizilerin hic birini bilmemem beni cahal yapir mieskiden deniz yıldızını izlemiştim.beni affet i hiç duymadım.ferhunde hanım ve kızları dizisi vardı ona bayılıyordum
de get onların çözümünden ne olacak.kocam gık dedi desem boşan diyorlar .Bekarlara da ömür boyu evlenme sakın kız kurusu olarak yaşa diyorlar.Kk sağ olsun artık çözüm ayağımızda gari.