- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- Konu Sahibi ceycey0406
Ay hatırlatma ya aklıma geldikçe çeyizleri kaç gidişte taşırım ne kadar araca sığdırırım diye düşünmekten kafayı yedim yetişir inşallah lanetSen artık benim gözümde çeyiz eksperisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hatırlatma ya aklıma geldikçe çeyizleri kaç gidişte taşırım ne kadar araca sığdırırım diye düşünmekten kafayı yedim yetişir inşallah lanetSen artık benim gözümde çeyiz eksperisin
Taam taam buldumİlla banlatcan beni hemi
Sahrud. Eski nickini hatırlayamadım eski nickle açmıştı bu konuyu.
Taşınır taşınır hiç dert etmeAy hatırlatma ya aklıma geldikçe çeyizleri kaç gidişte taşırım ne kadar araca sığdırırım diye düşünmekten kafayı yedim yetişir inşallah lanet
Gece ben bunu okuyayım en ıyısı yatmadan afhkkYaa kadin 40 küsürüncu sayfada melz diye bir nick ile cevap vermis hatta aa ikinci uyelik dedim okurken ama tabii konu 55.sayfaya coktan gelmis ve iki üyelik de banlanmisti yani diger uyeliginden yazmış o uyelikle actigi konuyu da hatırladım hatta
Kizin son konusu baya akillara zarar yaa
O kadar erkekle okuduk, azicik bulasmasin mibacım sen ne ayaksın gelene sulanıyorsun gidene sulanıyorsun?
Nasıl yaTaşınır taşınır hiç dert etme
Benimkiler ülkenin dört bi yanındaydı
Yine de yolunu buldu
allah taksiratını affetsin.ışıklar içinde uyusunArtık çok gec gömdük bile o kadını
Aç makale oku desem okumazsınGece ben bunu okuyayım en ıyısı yatmadan afhkk
Farklı farklı bi sürü yerde vardı çeyizimNasıl ya
Aç makale oku desem okumazsın
ya hepinize gıcığım şu an
yarın yola çıkcam
uyumam lazım
çok konuşmayın
sinir şeyler
dsksdlfklşsdfkşsdf
Ohooo bu kafada ne makaleler var yüzlerce makale okudum hemide eski dillerde dahil artık ara verelim ekşınlar önemli yoksa dayanamamAç makale oku desem okumazsın
ya hepinize gıcığım şu an
yarın yola çıkcam
uyumam lazım
çok konuşmayın
sinir şeyler
dsksdlfklşsdfkşsdf
Covid deme aşısızlığım geliyor aklımacovidle ilgili olursa okur
O o mu? Nasıl bu kadar eminsinİlla banlatcan beni hemi
Sahrud. Eski nickini hatırlayamadım eski nickle açmıştı bu konuyu.
Sen gidince burda parti vercez gibi hissediyorsun di mi
Aşı olmadın mı?Covid deme aşısızlığım geliyor aklıma
Ürperiyorum
ne koruyacağız al senin olsun.eti seninn kemiği benim