- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Benim de hep abla diyesim geliyor
Ama sonra bi bakıyorum benden küçük
En sonunda eve yürüyüş bandı almıştı, bebek arabasını üzerinde sürüp öyle uyutuyordu çocuğu. Millet nasıl uyutması gerektiğiyle ilgili tavsiyeler verince o olmaz bu olmaz onu denedik olmadı gibi şeyler söylüyordu. Ulan benim çocuğu bile uyutmayı başardıysam her çocuk uyur.
Eee adam haklıymış reıs o zaman ne diyek niye üç aylık sevgiliyi paraya boğsun bende boğmazdım anjkkBenim de hep abla diyesim geliyor
Ama sonra bi bakıyorum benden küçük
Üyeler hakkında konuşmak yasak mıymış vallah bilmiyordum ben ilk defa geyik şeysine iştirak ettim sayın Mune.Üyeler hakkinda konuşmayın uyarisini net biliyorum kizlar. Biri rahat durmaz emükler darağacında buluruz kendimizi
Varsa özelden paylaşılsın isimler. Kimseye güven yok.Yoksa en doğrusu babam, o da gitti anami köşede kıstırdı
Sen artık benim gözümde çeyiz eksperisinEee adam haklıymış reıs o zaman ne diyek niye üç aylık sevgiliyi paraya boğsun bende boğmazdım anjkk
Ahh aşkım kapıcaklar ham yapıcaklar diye çok korktum afhjk
Üyeler hakkında konuşmuyorsak buranın ne anlamı var kadın
shlfslsd
ay allam ya
nereye gidiomuş masaja
inşallah uzakdoğuya gidecek vizyonu vardır
yani en azından fake konuyu açarken o vizyonu katmıştır
zira adam ayda 17bin oyro falan kazanıodu
euroları duydu piraye.hollandaya nasıl kapağı atarım onu araştırıyordur@piraye nerdesin hollandalı konusundan çık banlanmadan
Anlamıyor benAtamsın babamsın dan bahsediyorlar.
Bende senin ananım bu varmıydı şu an ben mi uydurdum bilmiyom
Arama kısmına ATAMSIN BABAMSIN yaz Kudra.Kim ki o?
Yaa kadin 40 küsürüncu sayfada melz diye bir nick ile cevap vermis hatta aa ikinci uyelik dedim okurken ama tabii konu 55.sayfaya coktan gelmis ve iki üyelik de banlanmistiNasıl ya olay neymiş
Kaciracagim seniiiiiAhh aşkım kapıcaklar ham yapıcaklar diye çok korktum afhjk
Ucundan acicik versen olmaz mi
Kalani senin olur
Saat geç olduAtamsın babamsın dan bahsediyorlar.
Bende senin ananım bu varmıydı şu an ben mi uydurdum bilmiyom
Hemen gidiyom bakıyomArama kısmına ATAMSIN BABAMSIN yaz Kudra.
bacım sen ne ayaksın gelene sulanıyorsun gidene sulanıyorsun?Ucundan acicik versen olmaz mi
Kalani senin olur
Üyeler hakkında konuşmak yasak mıymış vallah bilmiyordum ben ilk defa geyik şeysine iştirak ettim sayın Mune.
Anlamıyor ben
Çilemse çekerim.Artık çok gec gömdük bile o kadını