- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben hep seni o sanmıştımAy yok ben banlanma meraklısı oldum bi ara yiyemedim. Yememem gerek dedim. 2 kere gittim. Suan düzenli 2 haftadir 2 gun gidiyorum. Hafta bitiyor bugun yerim iste artik
Herkesi çağırmış beni çağırmamışgeyik ordinaryus profesörleri burada
EvetAa tivoli dediğiniz o mu
gadın de de teyze falan deme yolarımm.daşş gibiyim daşşş piraye ye sordemek hep bu anı bekledin
vay be
hayallerimi yıktın zalım gadın
Evet o kadın gerçekten tuhaf biriEvetPandemiyle birlikte ilk yasaklar geldiğinde bebeği bir tek bebek arabasında gezerek uyuduğu için yasağı delme peşindeydi. Evi müstakil evin bahçesinde gezdir diyoruz olmaz diyor, balkonda gezdir diyoruz onu anlar diyor. İlla sahil yolunda gezince uyuyormuş. Acayip bir insan gerçekten trt2 filmleri gibi
Resmine bakınca ne dusuncegimi şaşırıyorum zaten.Neyim tehlikeli profilimden me kadar minnoş biri olduğum belli halbuki
neyyyy burun ameliyatı olmuyormuydun sen en son?
tıppppp sustukkkEvet o kadın gerçekten tuhaf biri
Yok yok değil
Üyeler hakkında konuşmak yoktu
Bıyıkların çıkmış sankim çok seksiler ama ya bir yükselmedim değil afhjlResmine bakınca ne dusuncegimi şaşırıyorum zaten.
Benim resmim mükemmel sankide
Herkesi çağırmış beni çağırmamış
Bak simdiBen hep seni o sanmıştım
Peki ya Sehid? Libido killer15 saatlik uzaklıktaki yere gitmek için her şeyi hazırlayıp yola çıkıyorlar ve biraz gittikten sonra çocuk hunharca kusuyor, bütün arabayı kusmuk içinde bırakıyor hatta kusmuk arabadan taşıyorSonra vazgeçtik deyip geri dönüp eşyalarını yerleştiriyorlar. Çok garipti gerçekten
İçerik neGenşler alınmayın gücenmeyin de hiçbiriniz hollandalı konuda yoktunuz
Biz ordan buraya göçtük
Adeta hayatta kalma savaşı
Hadi geçmiş olsunOldum sabah, akşam da eVe geldım
Şimdi yatakta keyif yapiyorum.