- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Sana katılıyorum, yüksek yüksek tepelere artık orijinal halini kaybetti gibime geliyor benim....
Bu arada ben olsaydım basmıştım kahkahayı... Annemdeki huy bana geçti iyice, annem kendi düşsede güler, başkası düşünce de güler... Hem de öyle böyle değil, kahkahaya boğulur resmen... Halbu ki annem öyle sesli gülen bir kadın değildir ama işte, düşme konusunda bir alem...
zor tuttum amaben kendim düşünce gülüyorum da birini düşerken görünce eğer düşen kişi gülüyorsa gülüyorum o gülmüyorsa erteliyorum
Sağolasın canım benim, anlat zaten bende tecrübeleneyim....
Benim nişanlım da duygusal ama öyle hemen ağlamaz. Yalnızken belki ağlar...
Bakalım görücez onu da...
Benimki mikrafon manyağı oldu çıktı valla, rahat durmaz nikahta falan...
Kim bilir napacak.. Nişanda çok komiktik zaten...
Salonda mikrafonu verdiler bir iki kelime söyleyin davetlilere diye. Benim Ous kaptığı gibi mikrafonu gayet düzgün ve takdire şayan konuştu... Sonra bana geldi sıra (ben en heyecanlanmayacak tip, bacaklarım tutmuyodu resmen) devrik cümle kurdum...
Bende işteyim..
5 dk. çıkamaz mısın ya da öğle arasında filan alsan.. Vicdan yaptım..
Sen yine devrikte olsa cümle kurmuşsun
Bana ' sen nikah memuruna evet bile demeye utanırsın o kalabalıkta ' der gülerdi arkadaşlarım
Adımı , annemin babamın adını ve evet i zor dedim , çok ta kısık demişim duyan neredeyse yok gibi
Eşim ' sonsuza dek eveeet ' diye bi bağırdı şok oldum döndüm baktım.. Alkışlar yükseldi..
Ezikledi beni
Hiç beklemiyordum o da çekingen ve istese de sesi gür çıkmayan biriKız sesi gibi normalde
Ama çok güzel bi anı oldu
Çok güzel ya, bakalım bizim ous ne dicek...
Biz 1 seneyi doldurduktan bir müddet sonra şöyle demişti "benim ilk aşkım fenerbahçe, sonra sensin" bi bozulmuştum... Uyuz olmuştum resmen... Bende fenerbahçeliyim ama neredeyse takımdan nefret edecek hale gelmiştim...
Bizim balayında olacağımız ilk gün fenerin derbi maçı varmış, dün akşam söyledi bizim evde kahve içerken... Dedim izlersin bende döner uyurum napim... Annemde var tabii, sonra anneme döndüm biliyor musun dedim, onun ilk aşkı fenerbahçe sonra ben....
Ous neler dedi anlatamam... Hayır o zaman cahildim, ilk aşkımda son aşkımda sensin... Annemin yanında bide, valla mutlu oldum ne yalan diyeyim...
sıkıntı olmaz alırım birazdan aslında
Sen yine devrikte olsa cümle kurmuşsun
Bana ' sen nikah memuruna evet bile demeye utanırsın o kalabalıkta ' der gülerdi arkadaşlarım
Adımı , annemin babamın adını ve evet i zor dedim , çok ta kısık demişim duyan neredeyse yok gibi
Eşim ' sonsuza dek eveeet ' diye bi bağırdı şok oldum döndüm baktım.. Alkışlar yükseldi..
Ezikledi beni
Hiç beklemiyordum o da çekingen ve istese de sesi gür çıkmayan biriKız sesi gibi normalde
Ama çok güzel bi anı oldu
bizim nikahtan önce eşim sürekli "hemen evet demicem seni ve herkesi şaşırtcam" diyordu sonra nikahta ilk bana soruldu bende babama bakıp "baba ne diyim" dedim salon kahkaha attı eşim şaşırdıo beni şaşırtmak isterken ben onu dumur ettim ama kendisi şaşırmadığını iddia ediyor hala
Bu arada Souvvenir.. Bizde de helallik isteme gibi bi adet yok..
Zaten o yüzden o kadar etkilendim..
Ölüme mi gidiyoruz ne oluyoruz dedim
Kaynanamlarda sorulurmuş
Annemi görmemiştim kalabalık dönüyordu etrafımda yüksek yüksek tepeler diye.. Acıklı da söylemiyorlardı hani..
Annemi çağırıp hakkını helal ediyor musun dediklerinde hem şok oldum hemde annemi kıpkırmızı bir suratla ağlarken görünce çok kötü oldum, patladım
Bir de bunun üstüne eşime dediler hadi Kader'i al kucağına.. Oha felan oldumN'oluyo dedim çaktırmadan ?
Onlarda bir de gelini üç kere alıp kucağına hoplatırmış damat
Yok artık dedim , bu kadarına da müsade edemem.. ( Zaten ben müsade etsem de eşim bence 3 kere hoplatamazdı , 15 kilo fazla benden ama boyumuzda aynı.. 1 kere hoplatayım dese düşürürdü bence işine geldi)
Ben kendim kalkarım dedimEşim de tamam dedi elimi tuttu gittik yerimize..
Önceden söylemediler ki orda şaşkolozlaştım duyunca
bizim nikahtan önce eşim sürekli "hemen evet demicem seni ve herkesi şaşırtcam" diyordu sonra nikahta ilk bana soruldu bende babama bakıp "baba ne diyim" dedim salon kahkaha attı eşim şaşırdıo beni şaşırtmak isterken ben onu dumur ettim ama kendisi şaşırmadığını iddia ediyor hala
ıKayınvalide tarafın nereli?
Hakikaten yürek burkan birşey olmuş ya...
Hoplatma konusuna gelince, bizde öyle bir adet var ama, gelin kızın arkadaşları sandalyesinin bacaklarından tutup havaya kaldırırlar, kız bırakın diye yalvarır bırakmazlar... Sonra damadın adını haykırır gelin kız, gel beni kurtar diye ve damat gelir. Damat nazlıysa iş kötü, damat gelene kadar haykırır garip gelin...
Damat gelince alır kucağına gelini doğru arka odaya (soyunma odası falan varya oraya işte) götürür. Sonra tekrar çıkarlar tabii piyasaya... maksat gelini arkadaşlarının elinden kurtarmak..
Ama gelini hoplatmak olayı enteresanmış hakikaten, yazık ya gelin çok kilolu olursa mesela, vay damadın haline...
Kesin şaşırmamıştır
Sende az değilmişsin hee
Ben dua ediyordum rezil filan olmıyım şu gelinlikle kalkarken düşmiyim diye, çıtım çıkmıyordu eveti zor dedim
ıKayınvalide tarafın nereli?
Hakikaten yürek burkan birşey olmuş ya...
Hoplatma konusuna gelince, bizde öyle bir adet var ama, gelin kızın arkadaşları sandalyesinin bacaklarından tutup havaya kaldırırlar, kız bırakın diye yalvarır bırakmazlar... Sonra damadın adını haykırır gelin kız, gel beni kurtar diye ve damat gelir. Damat nazlıysa iş kötü, damat gelene kadar haykırır garip gelin...
Damat gelince alır kucağına gelini doğru arka odaya (soyunma odası falan varya oraya işte) götürür. Sonra tekrar çıkarlar tabii piyasaya... maksat gelini arkadaşlarının elinden kurtarmak..
Ama gelini hoplatmak olayı enteresanmış hakikaten, yazık ya gelin çok kilolu olursa mesela, vay damadın haline...
Bende senin halinde olurum büyük ihtimal...
Bizim de bir akraba nikahına gittiğimizde, senin yaptığın gibi geline sordular önce kız "baba ne diyeyim" dedi... Babasıda, verdik kızım seni daha denilecek bişi yok dedi...
Sonra damada sıra gelince o da "anne ne diyeyim" diye annesine sordu... İşte o zaman bomba kahkahalar patladı.... Enteresan bir nikahtı vesselam...
En çok davetli olarak bizler bu duruma şaşırmıştık... Hiç böyle denk gelmemiştim ama güzel anı oluyor böyle şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?