Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her iki tarafında geleni çoksa takı merasimi bitmiyor
Zaten stres sıkıntı yetmezmiş gibi orda sap gibi bekliyorsun, gelinlik gibi zor bir kostümletakan gitse sorun yok..
Elini uzatıp öpmeni bekleyen teyzeler mi dersin, seni öpecekken candan bir sarılayım diye yoklayan duvağını çekiştirenler mi dersin ne ararsan çıkıyo
İnşallah canım...
Bende aynı fikirdeyim, masa masa gezmek bana göre değil, hatta nişanlım da dedi ne düşünüyorsun böyle mi olsun falan diye, dedim yok, gelinlikle gezmekte çok zor, gelin akşam mesela çok zorlandı... Onunda gelinliği prensesti, üstüne basanlar edenler... Tabii yanında ufak bir kafile ile geziyorsun ister istemez
Bende cips severim ve stresli zamanlarımda yerim... Aklımda olsun bende evde bulundurayım![]()
bizim takı töreni başladığında ailelerden önce misafirler takmaya başladı engelde olamadık baktık kaldık öyle, eşimin tarafındandı o uyardı "abi aileler taksın bi önce" diyee yokk adamlar biz gitcez dediler yabaktık kaldık aileler en son taktılar
o an sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum
![]()
bizim takı töreni başladığında ailelerden önce misafirler takmaya başladı engelde olamadık baktık kaldık öyle, eşimin tarafındandı o uyardı "abi aileler taksın bi önce" diyee yokk adamlar biz gitcez dediler yabaktık kaldık aileler en son taktılar
o an sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum
![]()
Evet ben gelinliği normalde bile çok zor taşıdım..
Beli taşlı filan diye ağır geldi galiba, düşüp bayılcam takı esnasında oturalım artık diyordum
Evet cips çikolata birşeyler bulundur , iyi oluyor![]()
He birde insan dalgın oluyor, gelinliğin cebi yok malum telefonumu ablama vermiştim onda unuttum..
Eşine ver, bari o eve getirir telefonunu
Kader... Canım cips çekti iyi mi....![]()
![]()
Ben sanırım Ağlak bir gelin olucam... "Kınayı getir aneyy" şarkısını duymam yetiyor zaten, başlıyo gözlerim sulanmaya...![]()
Aaa haklısn bak, ama ben bir de çanta tutmaya kararlıyım...
Yani anneme falan emanet edebileceğim bir çantam olsun etrafımda diyorum.. Parfüm falan atarım içine.
En son ayrılırken de alırım çantamı koluma, takarım kocamı da koluma giderim evime....![]()
Ama en mantıklısı eşime vermek olacak telefonu, nasılsa ceket cebi var![]()
Kader... Canım cips çekti iyi mi....![]()
![]()
benimde yaaaaaa
Ben kolay kolay ağlayamam.. O yüzden hep arkadaşlarım ve kuzenlerim bu kınasında da ağlamaz bizi rezil eder derdi
Gelin ağlamalıymış hani..
Bende çok merak ederdim ağlayabilecek miyim diye
Şu meşhur yüksek yüksek tepeler söylendi ama öyle ağlak bi halde değil normal bi türkü gibi gençler söyledi.. Acıklı gelmedi..
Ama en son annemi çağırıp sordular 'hakkını helal ediyor musun? ' diye
Ölüme gidiyorum sanki çok tuhaf oldum patladım..
Millette ağladı ağladı diyordu
Sinir olmuştum onlara , ağladım kına yakın diyesim geldi
Sen öyle sanne çantası insan o an kocasını görmüyor ağlamaktan ailesinin gidişini izlemekten
Telefonu eşine ver de parfümü unutsan da olur
Ben sanırım Ağlak bir gelin olucam... "Kınayı getir aneyy" şarkısını duymam yetiyor zaten, başlıyo gözlerim sulanmaya...![]()
Yakın olsanız ısmarladımVicdan yaptım
Ama benim hep çekiyo ki
Bi paket yesem ikinciyi çekiyo mesela hemencik
Yakın olsanız ısmarladımVicdan yaptım
Ama benim hep çekiyo ki
Bi paket yesem ikinciyi çekiyo mesela hemencik
ben ağlayamadım kına günü yaa .. çünkü kına yakılmadan önce oynarken eşimin kuzeni düştü, düşüş anını başından sonuna gördüm gülesim geldi (biliyorum komik değil aslında) o an öyle gülesim geldi ama gülemedim tabi, kına esnasında yüzümü örttüler etrafımda dönüyorlar o düşen kuzeninin ayaklarını gördükçe gülesim geldi yine ağlayamadım![]()
bir de şu yüksek yüksek tepelere'yi nedense pek ağlayacakmış gibi çalmıyorlar ya![]()
![]()
![]()
İşte canım sen ağlıyon, onlarda kına yakıyo.... Bende de öyle olacak...![]()
Ben ağlayabilen bir insanım, birinin ağladığını görünce (değer verdiğim biri ise) oturur bende ağlarım...
Ama herşeye tabiri caizse ota vs. ağlamam... Çok duygulanmam lazım ki ağlayabileyim...
Bizde genelde öyle bir gelenek yok bildiğim kadarı ile, fakat anneme de sorarlar mı bilmem...
Hakkaten yürek burkan birşey olmuş ya...
Hahahaha... Tamam çantadan yine vazgeçmicem ama, telefonumu eşime vericem...
Onu garantiye alayım en azından...![]()
iş yerinde olmasam gidip alıp yiyeceğim şuan![]()
iş yerinde olmasam gidip alıp yiyeceğim şuan![]()
Benimde eşim duygusal.. Ben ağlayınca o da ağladı kınada, o ağlayınca pabucum dama atıldı![]()
O an cidden gümbürtüye gidiyo
Ben en azından ailemle vedalaştım
Kaynanam çok paniktir, bizimle vedalaşmayı unutmuşBizde o hengame de fark etmedik tabi
Anlatıyorum ki sen uyanık ol bari, benim gibi olma![]()