Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ben sanırım Ağlak bir gelin olucam... "Kınayı getir aneyy" şarkısını duymam yetiyor zaten, başlıyo gözlerim sulanmaya...

bizim takı töreni başladığında ailelerden önce misafirler takmaya başladı engelde olamadık baktık kaldık öyle, eşimin tarafındandı o uyardı "abi aileler taksın bi önce" diyee yokk adamlar biz gitcez dediler ya baktık kaldık aileler en son taktılar o an sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum

Evet ben gelinliği normalde bile çok zor taşıdım..

Beli taşlı filan diye ağır geldi galiba, düşüp bayılcam takı esnasında oturalım artık diyordum

Evet cips çikolata birşeyler bulundur , iyi oluyor

He birde insan dalgın oluyor, gelinliğin cebi yok malum telefonumu ablama vermiştim onda unuttum..

Eşine ver, bari o eve getirir telefonunu

Oluyor bazen öyle, benimde katıldığım nikahların çoğunda misafirler bi saldırıyor, görmen lazım... Takı takma yarışındalar sanki...

Biz yine hep geride dururuz, annesi babası büyükleri vardır onlar önce taksın, en son taksakta olur diye... İnsanlar bi tuhaf vesselam...

İnsan kendi düğünü olunca saflaşıyor sanki Ben nasıl geçti anlamadım

Başkasının düğününde cin gibi olurum halbuki

Aaa haklısn bak, ama ben bir de çanta tutmaya kararlıyım...
Yani anneme falan emanet edebileceğim bir çantam olsun etrafımda diyorum.. Parfüm falan atarım içine.
En son ayrılırken de alırım çantamı koluma, takarım kocamı da koluma giderim evime....

Ama en mantıklısı eşime vermek olacak telefonu, nasılsa ceket cebi var

Ben sanırım Ağlak bir gelin olucam... "Kınayı getir aneyy" şarkısını duymam yetiyor zaten, başlıyo gözlerim sulanmaya...

Ben kolay kolay ağlayamam.. O yüzden hep arkadaşlarım ve kuzenlerim bu kınasında da ağlamaz bizi rezil eder derdi

Gelin ağlamalıymış hani..

Bende çok merak ederdim ağlayabilecek miyim diye

Şu meşhur yüksek yüksek tepeler söylendi ama öyle ağlak bi halde değil normal bi türkü gibi gençler söyledi.. Acıklı gelmedi..

Ama en son annemi çağırıp sordular 'hakkını helal ediyor musun? ' diye

Ölüme gidiyorum sanki çok tuhaf oldum patladım..

Millette ağladı ağladı diyordu

Sinir olmuştum onlara , ağladım kına yakın diyesim geldi

Sen öyle san ne çantası insan o an kocasını görmüyor ağlamaktan ailesinin gidişini izlemekten

Telefonu eşine ver de parfümü unutsan da olur

İşte canım sen ağlıyon, onlarda kına yakıyo.... Bende de öyle olacak...
Ben ağlayabilen bir insanım, birinin ağladığını görünce (değer verdiğim biri ise) oturur bende ağlarım...
Ama herşeye tabiri caizse ota vs. ağlamam... Çok duygulanmam lazım ki ağlayabileyim...

Bizde genelde öyle bir gelenek yok bildiğim kadarı ile, fakat anneme de sorarlar mı bilmem...
Hakkaten yürek burkan birşey olmuş ya...

Hahahaha... Tamam çantadan yine vazgeçmicem ama, telefonumu eşime vericem...
Onu garantiye alayım en azından...

ben ağlayamadım kına günü yaa .. çünkü kına yakılmadan önce oynarken eşimin kuzeni düştü, düşüş anını başından sonuna gördüm gülesim geldi (biliyorum komik değil aslında) o an öyle gülesim geldi ama gülemedim tabi, kına esnasında yüzümü örttüler etrafımda dönüyorlar o düşen kuzeninin ayaklarını gördükçe gülesim geldi yine ağlayamadım

bir de şu yüksek yüksek tepelere'yi nedense pek ağlayacakmış gibi çalmıyorlar ya

Yakın olsanız ısmarladım Vicdan yaptım

Ama benim hep çekiyo ki

Bi paket yesem ikinciyi çekiyo mesela hemencik

Anaaammm... O da zor valla canım...

Bende geçen akşam niyetlendim, yemek için bir tane açtım, uyku ağır bastı.
Stresliydim birazda, hadi dedim ben uyuyayım en iyisi yattım uyudum...
Ertesi gün kuzenim geldi yedi bitirdi hepsini... Cipssiz kaldım...
Bir bakıma iyi oldu, bu aralar yemezsem hayrıma olacak ama, gel gelelim gırtlağa sahip çıkamıyorum işte çoğu zaman...

Sana katılıyorum, yüksek yüksek tepelere artık orijinal halini kaybetti gibime geliyor benim....

Bu arada ben olsaydım basmıştım kahkahayı... Annemdeki huy bana geçti iyice, annem kendi düşsede güler, başkası düşünce de güler... Hem de öyle böyle değil, kahkahaya boğulur resmen... Halbu ki annem öyle sesli gülen bir kadın değildir ama işte, düşme konusunda bir alem...

Benimde eşim duygusal.. Ben ağlayınca o da ağladı kınada, o ağlayınca pabucum dama atıldı

O an cidden gümbürtüye gidiyo

Ben en azından ailemle vedalaştım

Kaynanam çok paniktir, bizimle vedalaşmayı unutmuş Bizde o hengame de fark etmedik tabi

Anlatıyorum ki sen uyanık ol bari, benim gibi olma

Son düzenleme:

Sağolasın canım benim, anlat zaten bende tecrübeleneyim....
Benim nişanlım da duygusal ama öyle hemen ağlamaz. Yalnızken belki ağlar...
Bakalım görücez onu da...

Benimki mikrafon manyağı oldu çıktı valla, rahat durmaz nikahta falan...
Kim bilir napacak.. Nişanda çok komiktik zaten...

Salonda mikrafonu verdiler bir iki kelime söyleyin davetlilere diye. Benim Ous kaptığı gibi mikrafonu gayet düzgün ve takdire şayan konuştu... Sonra bana geldi sıra (ben en heyecanlanmayacak tip, bacaklarım tutmuyodu resmen) devrik cümle kurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…