• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Kastamonu..

Evet.. Bir de ağlatmayı başardıktan hemen sonra oynatmaya çalışıyorlar ya uyuz oluyorum:9:

Muhahaha :27: Sizin ki daha eğlenceliymiş.. Damat kurtarıyor anladıkta niye soyunma odasına götürüyor.. Gerisi +18 olabilir neyse :27:

Ama pamuk prenses gibi olsaymış daha güzelmiş, damat gelip kurtarıp öpseymiş.. Tamammış :16:

:9: :9:

Güzel fikir valla, ben diyeyim nişanlıma pamuk prenses hesabı yapsın... :9:

Bilmem, hiç kimsenin aklına +18 kısmı gelmemiş sanırım... Yıllardır adet böyle, sonra geri dönüyorlar salona belki ondandır... :1: :1:

Şimdi yakınlarda kuzenimin kına ve düğünü

Görümcemin de sözü olacak

Cin gibi olacağım :27:

Ben atlattım ya rahatım , elbiselerimiz de hazır..

Ous'la Cumartesi tamamladık alışverişleri..

Oynayacam bol bol ( normalde oynamayı hiç sevmem ) , bende onlara diycem hadi 3 kere hoplat 4 kere zıplatın gelini bakim :27:

:9: :9:

Güzel fikir valla, ben diyeyim nişanlıma pamuk prenses hesabı yapsın... :9:

Bilmem, hiç kimsenin aklına +18 kısmı gelmemiş sanırım... Yıllardır adet böyle, sonra geri dönüyorlar salona belki ondandır... :1: :1:

Ben hala masallara bayılıyorum :9:

Ordan geldi aklıma

Sen enişteye söyle pamuk prenses hesabı yapın , daha cici bence :16:

Oynayacam bol bol ( normalde oynamayı hiç sevmem ) , bende onlara diycem hadi 3 kere hoplat 4 kere zıplatın gelini bakim :27:

evet biz atlattık yaa çevremdekilere söylenip duruyorum hadi evleninde rahat rahat düğün göreyim diye :9: evlenmeden önce de düğünlere gidiyordum sonuçta ama nedense kendi düğünümü atlattıktan sonra başkalarının düğünlerine gidesim var :32:

evet biz atlattık yaa çevremdekilere söylenip duruyorum hadi evleninde rahat rahat düğün göreyim diye :9: evlenmeden önce de düğünlere gidiyordum sonuçta ama nedense kendi düğünümü atlattıktan sonra başkalarının düğünlerine gidesim var :32:

Benimde öyle..

Üstelik sevmem de düğünleri normalde.. Oynamayı da..

Ama özellikle benim kınamda ben ağlarken güle oynaya mendil sallayanların kınasına çok gidesim var

İadei ziyaret tarzı :27:

Bu bahsettiğim kuzenim beni pek sevmezdi hatta sadece selamlaşırız eskiden beri, ama kınamda hep halay başı oyun başı oldu birden şaşırdım

Sıra bende :27:

ıGün olur devran döner işte canım.... :9: :9:
İntikamım acı olacak diyosun... :23: :23:

Benimde öyle..

Üstelik sevmem de düğünleri normalde.. Oynamayı da..

Ama özellikle benim kınamda ben ağlarken güle oynaya mendil sallayanların kınasına çok gidesim var

İadei ziyaret tarzı :27:

Bu bahsettiğim kuzenim beni pek sevmezdi hatta sadece selamlaşırız eskiden beri, ama kınamda hep halay başı oyun başı oldu birden şaşırdım

Sıra bende :27:

o zaman gün hesaplaşma günüdür :41: bir kahkaha patlatırsın, bir göbek atarsın :33:

yüzünü örttüklerinde örtüyü kaldırıp "nasılmıııııııııııııııııııııışşşş" dersin :35:

ıGün olur devran döner işte canım.... :9: :9:
İntikamım acı olacak diyosun... :23: :23:

N'evet.. :9:

o zaman gün hesaplaşma günüdür :41: bir kahkaha patlatırsın, bir göbek atarsın :33:

yüzünü örttüklerinde örtüyü kaldırıp "nasılmıııııııııııııııııııııışşşş" dersin :35:

Ağlıyo musun ağlıyo musun bi de ben bakim diycem :27:

Oynamayı da sevmem ama yakın oldukları için birkaç bişeye katılırım artık

Ous'la dans edicez, bi de çiftetelliye kalksak yeter dimi :9:

Ama gayet rahat olacağım artık :119:

N'evet.. :9:

Ağlıyo musun ağlıyo musun bi de ben bakim diycem :27:

Oynamayı da sevmem ama yakın oldukları için birkaç bişeye katılırım artık

Ous'la dans edicez, bi de çiftetelliye kalksak yeter dimi :9:

Ama gayet rahat olacağım artık :119:

Bence de, tadını çıkart boşverrr... :8:
Eğlenmene bak sen, stresi yaşaması gerekenler yaşasın... :23: :23:

Bence de, tadını çıkart boşverrr... :8:
Eğlenmene bak sen, stresi yaşaması gerekenler yaşasın... :23: :23:

Kuzenimin kınası düğün gibi olacak..

Düğün salonunda ve sadece kadınlar değil erkekler de dahil..

Diyeceğim hadi 3 kere hoplat 4 kere zıplatın :27: Kuzenim kız bu arada ve eşinden daha kilolu :9:

Diyemem ya şaka yapıyorum :9:

Ama oynarım bi güzel hıh stres sırası onlarda :34: stres yapar mı bilmem ama :9:

Back