Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Zamanla olur herşey

Sıkma canını

Ben bezelyeyi eşimden öğrendim bu arada hamarat çocuk

maşallah

bizimki açık öğretim okudu annesinin dibindeydi annesi de yeterki işime karışmasınlar diye sokmamış mutfağa şimdi ben uğraşıyorum işte :92:

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah

bizimki açık öğretim okudu annesinin dibindeydi annesi de yeterki işime karışmasınlar diye sokmamış mutfağa şimdi ben uğraşıyorum işte :92:

Şişt ne sallıyorsun öyle sen

Benimki 4 yıl başka şehirde okumuş ve kaynanamda çalıştığından evlerinde de kendisi yardım edermiş annesine..

Babası daha hamarat, içli köfte bile yapıyo

Şişt ne sallıyorsun öyle sen

Benimki 4 yıl başka şehirde okumuş ve kaynanamda çalıştığından evlerinde de kendisi yardım edermiş annesine..

Babası daha hamarat, içli köfte bile yapıyo

çok hoşuma gitti bi kullanayım dedim

maşallah sizinkiler iyiymiş zamanla ben gibi benimki de alışır inşallah .. içli köfte nedir yaa annem bile yapmadı hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar, ben bir gezineyim bakalım bugün forumda ne zamandır hiç birşeye bakmıyordum
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi

Sağolasın canım, sen nasılsın? ne var ne yok?
Keyifler nasıl??

iyiyim canım çok şükür

dün akşam annemler ve kvalideler vardı yemekleri annem getirdi maşallah piyaz bile yapmış turşusuna kadar herşeyi getirmiş

k.valide bize gelince çorba yaptı .. ben birşey yapamazdım çünkü evimiz biraz şehrin dışında .. k.validelerde araba yok onların arabası bizde .. eşim beni işten aldı sonra annesigili aldık evlerinden sonra bize gittik yanı onlarla girmek zorundaydım evime .. utandım ama elimden gelen birşey yoktu eve kendim gidebileceğim bir ulaşım aracı yok onlar mı beni ağırladı ben mi onları anlayamadım .. artık kahve çay meyve hepsini yaptım içim biraz rahatladı

Ay canım benim olsun, düzen oturana kadar olur artık o kadar.

Akşam bizde bizim eve gittik, yatağım gelmiş, çok pahalı birşey almış kayınvalidemler.
İşbir yataktan visko yatak almışlar, çok beğendim...

Sonra yatak odasına halı bakacaktık, fakat geç kaldık biraz halı bakma faslına.
Yengemlere evi göster falan derken, bir de yengemin eşi hoş muhabbetir kayınpederimle falan sohbet ettiler.
Vakit geç oldu haliyle, halıcılara pek yetişemedik, o yüzden kısmetse bu akşam yatak odası halısı bakıcaz.
Benimde yarın son iş günüm ya, tatil başlayacak inanılmaz mutluyummm...

bugün bakarsınız halıyı canım çok uzun sürmez bence

yatağın kaliteli olması iyi tabi uyku önemli

ne güzel yarın son yarın son olsa da yarın pek iş yapasın gelmez zaten aslında bugün son bence

Bugün bile iş yaptığım söylenemez ki canım...

Yarın da kısmetse erken kaçarım işten, o zaman değmeyin keyfime...

Ya biraz bizim ofis o anlamda iyi, Allah'tan anlayışlı insanlar, bana kalsa yarın da gelmicem...
Bir dünya iş beni bekliyor zaten, mobilyalarım bu akşam gelmiyor, malesef...

Kısmetse yarın akşam gelecek, eğer mobilyacılar yine yan çizmezse...
Amaaaaa umursamıyorum...

Ev malesef eve benzeyemedi daha, perdeler, yatak odası, oturma odası tamam.
Fakat yemek odası, tv ünitesi, halı yok...
Çeyizde olmayınca tabii evin içinde iyice yavan duruyor...
Çeyizi cumartesi götüreceğiz fakat mobilyalar gelmezse çeyizi nereye sericez çok merak ediyorum...

Şişt napıyosunuz burda

Sesinizi duydum uğradım

Souvvenir.. Sıkma canını herşey yoluna giriyor..

Eşyaları almamıza rağmen yetişmeyen şeyler oldu.. Vitrinin parçalarını eksik getirmişler ve takamamışlar son gün geleceklerdi yetişememişler..

Vitrin yoktu takımlarımı dizemedik , ben işteyken haftaiçi gelmiş görümcem dizmiş sağolsun.. Haftasonu da düğünümüz olacaktı çünkü..

2 kere beyaz eşya servisi gelmiş ama ankastre olduğundan ocağı bağlamamış, mermeri kırmanız lazım demiş.. Bilmem kaç cm mesafesi olması lazım demiş.. Ous mermerci bulmuş ama mutfak bembeyaz toz olmuş herşey.. Son dakikalarda kurulmuş ve kaynanamlarda yoğun olduğundan temizlenmemiş.. Bende kınaya hazırlanıyordum..

Evlendiğim günün ertesi o duvarları tencere tavaları yıkamakla meşguldük

Halılarımız yoktu çeyiz serildiğinde.. Ertesi gün eşimle gittik yakın bi yerden aldık taksitle, hemen eve getirsinler diye.. Cuma halı geldi Cumartesi kına..

Sonracıma daha ne maceralar ne maceralar Ama geçti gitti çok şükür

Son düzenleme:
yani tek ben değilim... sanırım evlilik telaşesi böyle birşey cancazım...
İnşallah benimde herşeyim bir an önce olur biter de benim de stresim geçer...

Yarın gelinlik provasına gidicem kızlar... Çok heyecanlıyım...

bizim şohbenimiz düğün günü takıldı canım kına günü de doğalgazcılar gelmişler mutfakta kapının girişinden kombinin olacağı yere kadar duvarı delip birşey takmışlar sanırım doğalgaz için geçecek olan boruları tutması için 5 -6 yere .. benimde mutfağımın tezgahı bembeyaz olmuş dışarıda da bi kaç parça eşyam vardı tezgahın üstünde baharatlık, çaycı, bıçaklar vs. bende düğünün ertesi günü mutfak temizlemiştim .. yani eksiklikler oluyor malesef canım sıkma canını düğünden sonra kafan öyle bir rahatlayacak ki

gelinlik provası istediğin gibi olmuştur inşallah canım

bizim şohbenimiz düğün günü takıldı canım kına günü de doğalgazcılar gelmişler mutfakta kapının girişinden kombinin olacağı yere kadar duvarı delip birşey takmışlar sanırım doğalgaz için geçecek olan boruları tutması için 5 -6 yere .. benimde mutfağımın tezgahı bembeyaz olmuş dışarıda da bi kaç parça eşyam vardı tezgahın üstünde baharatlık, çaycı, bıçaklar vs. bende düğünün ertesi günü mutfak temizlemiştim .. yani eksiklikler oluyor malesef canım sıkma canını düğünden sonra kafan öyle bir rahatlayacak ki

gelinlik provası istediğin gibi olmuştur inşallah canım

Ay hemde hiç yalnız değilim bu konuda desene...

Hayırlısı ile olsun herşeyde canım, derdim o. İnşallah sorunsuz bir düğün geçiririz

Amin canım inşallah, hayırlısı ile provama da gidicem yarın, o yüzden erken kaçıcam iş yerinden
Bana kalsa yarın hiç gelmicem işe, o kadar daraldım ofisten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…