Zamanla olur herşey
Sıkma canını
Ben bezelyeyi eşimden öğrendim bu aradahamarat çocuk
maşallah
bizimki açık öğretim okudu annesinin dibindeydi annesi de yeterki işime karışmasınlar diye sokmamış mutfağa şimdi ben uğraşıyorum işte :92:
Şişt ne sallıyorsun öyle sen
Benimki 4 yıl başka şehirde okumuş ve kaynanamda çalıştığından evlerinde de kendisi yardım edermiş annesine..
Babası daha hamarat, içli köfte bile yapıyo
çok hoşuma gitti bi kullanayım dedim
maşallahsizinkiler iyiymiş zamanla ben gibi benimki de alışır inşallah .. içli köfte nedir yaa annem bile yapmadı hiç
Zor bişeymişAnnemde bilmez kaynanam da..
Günaydın kızlar, ben bir gezineyim bakalım bugün forumda ne zamandır hiç birşeye bakmıyordum
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi
günaydın canım çok sevindim iyi olmana
Sağolasın canım, sen nasılsın? ne var ne yok?
Keyifler nasıl??
iyiyim canım çok şükür
dün akşam annemler ve kvalideler vardı yemekleri annem getirdi maşallah piyaz bile yapmış turşusuna kadar herşeyi getirmiş
k.valide bize gelince çorba yaptı .. ben birşey yapamazdım çünkü evimiz biraz şehrin dışında .. k.validelerde araba yok onların arabası bizde .. eşim beni işten aldı sonra annesigili aldık evlerinden sonra bize gittik yanı onlarla girmek zorundaydım evime .. utandım ama elimden gelen birşey yoktu eve kendim gidebileceğim bir ulaşım aracı yokonlar mı beni ağırladı ben mi onları anlayamadım .. artık kahve çay meyve hepsini yaptım içim biraz rahatladı
Ay canım benim olsun, düzen oturana kadar olur artık o kadar.
Akşam bizde bizim eve gittik, yatağım gelmiş, çok pahalı birşey almış kayınvalidemler.
İşbir yataktan visko yatak almışlar, çok beğendim...
Sonra yatak odasına halı bakacaktık, fakat geç kaldık biraz halı bakma faslına.
Yengemlere evi göster falan derken, bir de yengemin eşi hoş muhabbetir kayınpederimle falan sohbet ettiler.
Vakit geç oldu haliyle, halıcılara pek yetişemedik, o yüzden kısmetse bu akşam yatak odası halısı bakıcaz.
Benimde yarın son iş günüm ya, tatil başlayacak inanılmaz mutluyummm...
bugün bakarsınız halıyı canım çok uzun sürmez bence
yatağın kaliteli olması iyi tabi uyku önemli
ne güzel yarın sonyarın son olsa da yarın pek iş yapasın gelmez zaten aslında bugün son bence
yani tek ben değilim... sanırım evlilik telaşesi böyle birşey cancazım...
İnşallah benimde herşeyim bir an önce olur biter de benim de stresim geçer...
Yarın gelinlik provasına gidicem kızlar...Çok heyecanlıyım...
yani tek ben değilim... sanırım evlilik telaşesi böyle birşey cancazım...
İnşallah benimde herşeyim bir an önce olur biter de benim de stresim geçer...
Yarın gelinlik provasına gidicem kızlar...Çok heyecanlıyım...
bizim şohbenimiz düğün günü takıldı canım kına günü de doğalgazcılar gelmişler mutfakta kapının girişinden kombinin olacağı yere kadar duvarı delip birşey takmışlar sanırım doğalgaz için geçecek olan boruları tutması için 5 -6 yere .. benimde mutfağımın tezgahı bembeyaz olmuş dışarıda da bi kaç parça eşyam vardı tezgahın üstünde baharatlık, çaycı, bıçaklar vs. bende düğünün ertesi günü mutfak temizlemiştim .. yani eksiklikler oluyor malesef canım sıkma canını düğünden sonra kafan öyle bir rahatlayacak ki
gelinlik provasıistediğin gibi olmuştur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?