• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ay hemde hiç yalnız değilim bu konuda desene... :31:

Hayırlısı ile olsun herşeyde canım, derdim o. İnşallah sorunsuz bir düğün geçiririz

Amin canım inşallah, hayırlısı ile provama da gidicem yarın, o yüzden erken kaçıcam iş yerinden :52:
Bana kalsa yarın hiç gelmicem işe, o kadar daraldım ofisten de :9: :9: :9:

haklısın şu son günler işe adapte olmak gerçekten çok zor oluyor, insanın aklı evde, düğünde gününde oluyor ama az kaldı bak yarını atlattın mı tamamdır :124:

haklısın şu son günler işe adapte olmak gerçekten çok zor oluyor, insanın aklı evde, düğünde gününde oluyor ama az kaldı bak yarını atlattın mı tamamdır :124:

Evet canım hayırlısı ile yarını atlattım mı tamamdır...
Geçse bugün, şimdiden eve gidesim var vallahi :9: :9:

Evet canım hayırlısı ile yarını atlattım mı tamamdır...
Geçse bugün, şimdiden eve gidesim var vallahi :9: :9:

insan evinden alamıyor aklını :9: ben bahaneler uyduruyordum eve gidelim mi şunu yapmam lazım burayı silmem lazım diye eşimde evde yapılacak bişey kalmadı derdi :9: çok şükür artık evimde kocamla mutluyum :nazar: seninde çok az kaldı bu mutluluğu yaşamana :16:

insan evinden alamıyor aklını :9: ben bahaneler uyduruyordum eve gidelim mi şunu yapmam lazım burayı silmem lazım diye eşimde evde yapılacak bişey kalmadı derdi :9: çok şükür artık evimde kocamla mutluyum :nazar: seninde çok az kaldı bu mutluluğu yaşamana :16:

Amin canım inşallah hayırlısı ile... :16: :16:

Vallahi ya, şaka falan derken zaman su gibi aktı geçti...

İnsan anın büyüsüne de kapılıyormuş vesselam... :17::9:

souvvenir bugünü inşallah sorunsuz güzel bir şekilde geçirirsin tatlım:31:

izninde hayırlı olsun ve koşturmaca başlasın :10:

Cok tesekkur ederim kizlar destekleriniz ve yardimlariniz icin...:kkk: :kkk:

Hayirlisi ile ceyizimi serdiiikkk.. Hersey cok guzel ve sorunsuz gecti. Cok sukur onu da atlattik...

Mobilyalarim, halilarim hersey mukemmel... :nazar:

Simdi kina telasi sardi, bindallimi yarin ayarlayacagiz, yarin memleketten misafirlerim geliyor hayirlisi ile onlari karsilayacagiz.:16:

Kisacasi masallah, Allah nazarlardan saklasin iyi gidiyor... :nazar: :nazar: :nazar:

in tuhaf tarafi kayinvalidem ile de aradaki buzlari eritmeye basladik...:31:

Bir birimizi anlamaya dinlemeye calisiyoruz yavas yavas... Insallah hersey cok guzel olacak... :15:

Izne ayrildigim ve kosturdugum icin yazamiyorum sizlere ama inanmazsiniz aklimdasiniz :34:

Insallah izinden dondukten sonra bol bol konusuruz... Dikkat edin kendinize.... :16::16:

eminim düğünün harika geçmiştir canım :64::64::64::64::64:

ve yine eminim ki şuan da balayın düğününden daha harika geçiyordur :16::16::16::16::16::16:

Bende iyiyim sağol

Yemek işleri ne alemde :56:

Evet görüyorum seni ajan :1:

yemekler fena değil, epeydir evde yemek yemiyoruz .. en son fırında palamut yaptıydım :56:
bu arada taşındık geçen haftasonu .. baya hareketli günlerim vardı yani :27:

yemekler fena değil, epeydir evde yemek yemiyoruz .. en son fırında palamut yaptıydım :56:
bu arada taşındık geçen haftasonu .. baya hareketli günlerim vardı yani :27:

Burada yemek tarfileri bölümü var vaktin oldukça oraya takılabilirsin

Sorman gereken bişey olursa da sor, bilirsem cevaplarım :1:

Hadi yaa zor iştir taşınmak, Allah kolaylıklar versin

Burada yemek tarfileri bölümü var vaktin oldukça oraya takılabilirsin

Sorman gereken bişey olursa da sor, bilirsem cevaplarım :1:

Hadi yaa zor iştir taşınmak, Allah kolaylıklar versin

evet bazen bakıyorum oraya ama özellikle pasta kurabiye falan bakıyorum :56: bide 2012 gelinleri topiğinde kızlarla birbirimize yardımcı oluyoruz o da iyi oluyor .. seni yakalarsam da sana sorarım :9:

çok zordu gerçekten.. şimdi yerleştim de yeni güneşlik diktirmem lazım bütün eve :44:

evet bazen bakıyorum oraya ama özellikle pasta kurabiye falan bakıyorum :56: bide 2012 gelinleri topiğinde kızlarla birbirimize yardımcı oluyoruz o da iyi oluyor .. seni yakalarsam da sana sorarım :9:

çok zordu gerçekten.. şimdi yerleştim de yeni güneşlik diktirmem lazım bütün eve :44:

Hadi yaa

Zaten yeni evliydiniz daha bi daha mı tül filan masrfaı çıktı.. Kötü olmuş..

Umarım bu evde yıllar yılı oturursun da taşınma zorluğu ve yeniden eşya alma durumunda kalmazsın

Hadi yaa

Zaten yeni evliydiniz daha bi daha mı tül filan masrfaı çıktı.. Kötü olmuş..

Umarım bu evde yıllar yılı oturursun da taşınma zorluğu ve yeniden eşya alma durumunda kalmazsın

1 pencere tül, diğer bütün pencerelerime güneşlik almalıyım .. çünkü bu evin bütün pencereleri boydan .. diğer evdeki güneşliklerim kısa .. neyse güneşlikler pahalı olmuyor .. tülümü de uygun bişey seçerim çok önemli değil zaten boş olan bi oda var orası için alacağım ..

Herkese merhabaaa....

Geldim geldim... İyiyim hamd olsun...
Bir sorun sıkıntı yok...

Çooookkkkk mutluyum kızlarrr.... :17: :123:

Back
X