evet düğünün yaklaşması da bu duygunu tetiklemiş olabilir .. düğün günü herşey mükemmel olmayabiliyor ama insan rüyada gibi oluyor eğlenmene bakarsan aksilikleri görmüyorsun .. gelinliği kaldır ve sadece dans et oyna göbek at
canım topiğin hayırlı olsunnnnnn bol bolll geyik muhabbetleri kısmet olurda en daraldıgımız anlarda havamız değişir
kızlar size elbisemin fotoğrafını ekleyeyimsouvvenir'inde kafası dağılsın dün gece kociş uyuduktan sonra çektim görse "napıyosun sen" der dalga geçer
sade bir elbise zaten çok yakınımın bir nişanı değil ama büyük bir nişan, aynı gece birde çok eskiden tanıdığımız bir arkadaşımızın düğünü var oraya uğrayacağız
Eeee daha daha nasılsınız kızlar bakalım??
Herkes kayboldu bugün... Can sıkıcı bir gün zaten...
Bu da msj tekrarıydı, düzelteyim derken ne yazacağımı bilemez haldeyim
Niye bu kadar çok takılıyor bu forum anlamadım yahu, bazen oluyor işte...
Evet canım, o şekilde kombinleyebilirsin.
İçine olmadı gri bir badi alırsın.
Beyazla kombinlediğin zamanlar inan bana daha farklı durur.
Sanki başka elbise giymişsin gibi olur, genelde öyle oluyor zaten.
Aynı şekilde pembe veya pudra rengi ile de kombinleyebilirsin.
İçine pudra rengi bir dekolteyi kapatacak atlet, altına pudra rengi bir ayakkabı eline de pudra rengi bir çanta.
Kıyafetin içine öyle bir renk ekleyebileceğin için, her renkle kombinlemen mümkün cancazım.
Bu fikri sevdim bak... İnan bana çok güzel olacaktır
Her saatin 46. dakkası denilince lanetli dakika gibi oluyor
Ben dikkat etmemişim bak süresine.
Sanırım forumda birşey güncelleniyor veya spam koruma gibi birşey varsa onun aktivasyonu ile ilgilidir diye düşünüyorum...
bakalım yaparım artık bi kombin
bende başta anlayamadım sonra farkettim hep 46 geçe eğer bir yorum yazdıysam onu göndermesi uzun sürüyor öylece beklemem gerekiyor .. bir kaç başıma geldi
cuma günü son iş günün mü
Evet canım kısmetse öyle, pek keyifsiz pek tatsızım bugün ya...
bakalım yaparım artık bi kombin
bende başta anlayamadım sonra farkettim hep 46 geçe eğer bir yorum yazdıysam onu göndermesi uzun sürüyor öylece beklemem gerekiyor .. bir kaç başıma geldi
cuma günü son iş günün mü
Alın size komik birşey o zaman
kimse yok ama ben yine de bişeyler yazayım
akşama annemler ve kayınvalidemler yemeğe gelecekler .. yemeklerinizle gelin dedim annem yemek yapacak kayınaalide çorba
kafam rahat
evet sen olmayınca kimse olmuyor bu demek oluyor ki sen tatildeyken buralar boş mu olacak
çok iyi oldu ben bu deneyimsiz halimle hem de iş günü yemek yapamazdımçaya davet ettim annem yemeğe gelelim dedi bende yemek yapacaksan olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?