Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Aynen öyle yapıcam arkadaşım... Zaten birikmiş kurtlarım var, dökücem hepsini...

canım topiğin hayırlı olsunnnnnn bol bolll geyik muhabbetleri kısmet olurda en daraldıgımız anlarda havamız değişir

Teşekkür ederim canımmm... Gel sohbetimiz beraber olsun...
Bu aralar benimde kafam dolu ve canım sıkkın, o yüzden bol bol geyik muhabbeti yapasım var.

Sağol canım benim, gerçekten kafamın dağılmasına ihtiyacım var vallahi...

Elbisen sade güzelmiş, o yüzden benim fikrimce en güzel ayakkabı olarak beyaz olacak gibi sanki...

Sen bir ara elinde bulunan ayakkabıların listesini vermiştin dimi?
Eğer gümüş varsa elinde o da olur bence. Aynı renk çanta ile kombinlersen hoş olabilir.
Elbise uzun olmadığı için, ayakkabı da ortaya çıkacak, o yüzden tam uyumlu birşey olması şart gibi..
Nacizane fikrim...

Niye bu kadar çok takılıyor bu forum anlamadım yahu, bazen oluyor işte...

Son düzenleme:
Eeee daha daha nasılsınız kızlar bakalım??
Herkes kayboldu bugün... Can sıkıcı bir gün zaten...

Bu da msj tekrarıydı, düzelteyim derken ne yazacağımı bilemez haldeyim

Son düzenleme:
Eeee daha daha nasılsınız kızlar bakalım??
Herkes kayboldu bugün... Can sıkıcı bir gün zaten...

Bu da msj tekrarıydı, düzelteyim derken ne yazacağımı bilemez haldeyim

evet geliyorum gidiyorum kimse yok bugün kader galiba elmayra'nın konusunda nadia'yıda orda gördüm ..

bence de beyaz olsa çok iyi olurdu göğüs dekoltesi var içime de beyaz straplez badi giyerdim .. içime birşey giymeden giydirmez eşim bunu sadece göğüs dekoltesine karşı istediğini giy ama çatal görünmesin diyor

gri ayakkabım var gride çantam var .. öyle kombinleyeyim en iyisi çokta içime sinmeyecek ama uygun bir zamanda alırım beyaz ayakkabı ve o şekilde kombinlerim daha sonra giydiğim zamanlar

Evet canım, o şekilde kombinleyebilirsin.
İçine olmadı gri bir badi alırsın.

Beyazla kombinlediğin zamanlar inan bana daha farklı durur.
Sanki başka elbise giymişsin gibi olur, genelde öyle oluyor zaten.
Aynı şekilde pembe veya pudra rengi ile de kombinleyebilirsin.
İçine pudra rengi bir dekolteyi kapatacak atlet, altına pudra rengi bir ayakkabı eline de pudra rengi bir çanta.
Kıyafetin içine öyle bir renk ekleyebileceğin için, her renkle kombinlemen mümkün cancazım.
Bu fikri sevdim bak... İnan bana çok güzel olacaktır

Her saatin 46. dakkası denilince lanetli dakika gibi oluyor
Ben dikkat etmemişim bak süresine.
Sanırım forumda birşey güncelleniyor veya spam koruma gibi birşey varsa onun aktivasyonu ile ilgilidir diye düşünüyorum...

bakalım yaparım artık bi kombin

bende başta anlayamadım sonra farkettim hep 46 geçe eğer bir yorum yazdıysam onu göndermesi uzun sürüyor öylece beklemem gerekiyor .. bir kaç başıma geldi

cuma günü son iş günün mü

Evet canım kısmetse öyle, pek keyifsiz pek tatsızım bugün ya...

dün eltinden duydukların yüzünden sanırım tatlım ama bak iki gün sonra işe gitmeyeceksin uzun bir süre 10 gün sonra da düğünün var herşey çok güzel olacak çok yaklaştı bugünleri bekliyordunuz nişanlınla birlikte ve o günler geldi sonunda mutluluğa odaklan canım

kimse yok ama ben yine de bişeyler yazayım

akşama annemler ve kayınvalidemler yemeğe gelecekler .. yemeklerinizle gelin dedim annem yemek yapacak kayınaalide çorba

kafam rahat

Tabii kimse olmaz topikte ben doğru düzgün duramıyorum ki...
İçim içime sığmıyor bugün, şu günü atlatayımda hayırlısı ile, yarın ola hayrola...

evet sen olmayınca kimse olmuyor bu demek oluyor ki sen tatildeyken buralar boş mu olacak

çok iyi oldu ben bu deneyimsiz halimle hem de iş günü yemek yapamazdım çaya davet ettim annem yemeğe gelelim dedi bende yemek yapacaksan olur dedim

Mantıklı olmuş canım, ben sanırım yemek konusunda pek sıkıntı çekmem.
Ama ne kadar olmasa büyükleri ağırlamak başlı başına sıkıntı.
Ne kadar yemek yapmasını biliyor olsan da, insan annesine yemek yaparken çekinir yani...
Tereciye tere satmak gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…