kader 40 beğeni almış anladığım kadarıyla ama konuyu araştırıyorum şimdi bi tane tahminim var bdv'de onu okuyacağım
kader dünkü imam vakası ne ? sinirbozucuyu okumaya çalışıyorum bi taraftanbdv'de olay mı vardı yine
Bende tam anlamadım
Tam çıkacaktım eşim mesaj attı biraz geç çıkacağım diye
Beraber gidiyoruz ya
Bende az durayım dedim baktım ' beraber yaşamak ' konusu var
Beraber yaşama ile ilgili ne düşünüyorsunuz.. Biz evli gibiyiz sevgilimle aynı evde kalıyoruz.. Her işimizi beraber yaparız esnaf bizi evli sanıyor ama evli değiliz deyince şaşırıyorlar kınıyorlar siz ne düşünüyorsunuz filan yazılmıştı..
İlişkinizi belediyeye onaylatmak istemiyor musunuz filan demiş bazıları..
Bende dedim ' ben sadece belediye ye değil aynı zaman da imama da onaylatmayı önemseyenlerdenim' sonra espri koptu
Hak verenler oldu gülenler oldu
Hukuken dinen yaşamlarımızı birleştirmeye evet derken aileminde onayını almış olmanın gururunu duymak isterim dedim..
Ben çıktım..
Sabah baktım konu sahibi yazmış, belirtmedim ama imam nikahımız var
( Eee hukuken neden evlilik haklarından vazgeçiyorsun dimi ? ) anlamadım
Kapanmış sonra konu..
Kızlar nasıl anlatsam bilemedim..
Şimdi asansörden çıkarken yine onu gördüm..
Bizim işyerinde bi çocuk var o da muhasebeden, yani iş konusunda alışveriş yaptığım biri.. Allah'tan aynı katta değiliz.. Çok uslu sessiz sakin derlerdi.. Ciddende soru sormazsan çıtı çıkmayan bir tip.. Ama benle bir iletişim çabası var, şaşırıyorum..
İlk zamanlar anlamadım. Ama diğer iş arkadaşları ile yıllardır çalışmasına yani onlarla daha samimi olaması gerekirken benle daha çok konuşmaya çalışmasını çözdüğümde şaşırdım.. Çünkü burdaki herkes benden önce eşimi tanır, eşim 2 yıldır burada çalışıyor.. Evli olduğumu biliyor herkes gibi yani..
İlk zamanlar hele telefonda konuşurduk iş hakkında kem küm ederdi bir kelimeyi uzatırdı.. Ben kekeme sanmıştım..
Sonra baktım herkesle normal konuşuyor, benle konuşurken kekeliyor.. Yeni yeni düzeliyor konuşması ama ben mecbur kalmadıkça konuşmuyorum bile onla..
baya hassas bir konuymuş kk için :44:
bdv'ye bir süre takılmamaya karar verdim başım dönüyor bir süre sonrazaten bir çoğu benzer hikayeler :26:
Zor bir durum desene canım... Allah kolaylık versin.
Belki kötü niyeti yoktur diyeceğim, sonuçta eşin iş yerinde bilinen birisi.
Evli olduğunda aşikar, kaldı ki öğle yemeklerine dahi beraber gidiyorsunuz.
Ama insanlar bir enteresan, inşallah eşin mevzuda art niyet sezinlemez, o zaman nahoş durum çıkabilir ortaya.
Erkekler genelde bu konularda fevri ve anlayıp dinlemeden hareket ederler...
Ne desem bilemedim vallahi...
Amin sağol.
Yani sadece benle konuşurken neden kekeliyor? Kimse selam vermeden konuşmazken, bana selam vermeye hatta uzatmaya veda etmeye filan kalkıyor iyi günler , kolay gelsin, görüşürüz.. Mümkün olduğunca uzatıyor..
Bi keresinde benim işimi bile yapmaya kalktı , size zahmet olmasın diyerekZahmet olmaz dedim bu zaten benim görevim..
Bir de normalde babası imam kendide dindar biri.. Tokalaşmaz kızlarla mesela.. Efendi cidden ama bana değişik davranıyor.. Konduramıyorum..
Ama ben zaten mümkün olduğunca az iletişim kuruyorum kendisiyle.. Eşimin anlaması konusundan çekiniyorum..
Bende bilemedim canım... Ama sen kalbine şüphe düşürmemeye çalış derim.
Sen yine kendi üstüne düşeni yapıyorsun neticede,
elinden geldiğince uzak duruyorsun, böyle devam ettiğin sürece sorun olmaz.
Ama baktın o daha da ileri gitmeye çalışıyor veya davranışlarında daha da garipleşiyor,
"Ne yapmaya çalışıyorsun" diye sorarsın, aynı ortamda çalışıyorsunuz diye samimiyete gerek yok illa.
Yani senin duruma tepkili olduğunu anlar en azından.
Birazda soğuk davran bakalım, mesela selam verdiğinde falan oralı olma bakalım.
Nasıl davranacak, yani onun davranışlarından rahatsızlık duyduğunu belli edecek tavırlarda ol.
Belki anlar rahatsız olduğunu, kendisine çeki düzen verir veya hareketlerine dikkat eder.
İnsan hakikaten çekinir, bende olsam eşim birşey sezecek, birşey konduracak diye tedirgin olurum.
Yok herkesle aynı olsa aklıma bile gelmez zaten
Onların bölümde 2 kişi var biri bu biri diğeri.. Ben diğerine sorarım birşey soracak olursam bile.. Bunu hiç aramam mesela..
İyi akşamlar mı dicem ona hiç bakmam ötekine selam veririm.. Zaten ona uyuz olduğumu biliyordur yani
Diğeri evrakları getirir normal bi şekilde rulo yapılmış bırakır bana, sağol derim
Bu getirir dümdüz sıralamış, evrak noya göre dizmiş, bi köşesine kırmızı kurdela takmadığı kalmış.. Buyrun Kader hanım filan der.. Uyuz olurum..
Belki işsel anlamda sana saygı duyuyordur veya hayranlık duyuyordur?
Olabilir mi ki? :44:
Hakkaten gıcık kapılacak bir durum yani...
Daha nasıl çalıştığımı görmemişti kiDedim ya ilk zamanlardan beri kekeliyor telefonda bende yeniydim onu kekeme sandım.. sonra baktım sekreterle filan normal konuşuyor.. Diğer erkeklerle de normal..
Evet cins cins davranmasa sorun yokbana zahmet olmasınmış ( Kibar çocuk ayakları mı yapıyor nedir ).. Zahmet olmaz diyorum.. Onla konuşurken daha bi sert oluyorum kasıyorum kendimi bu tavırlarından ötürü..
Haklısın canım ya, ben olsam bende gerim gerim olurum...
Fazla takmamaya çalış kafana, zaten sen gereken şekilde davranıyorsun.
O yüzden yapacak daha fazla birşey yok...
Öğlenleri dışarda karşılaşıyoruz, eşimle el ele de görüyor beni
Hatta bizim temizliğe bakan abla ile aramız iyi.. O geçen yıl eşimi ve 4 diğer bekar arkadaşını geçen yıl iftara almış.. Evlileri almıyormuş
Benle arası iyi diye bu yıl beni de eşimi de çağırdı.. 4 arkadaşımız da geldi yine.. Artı bu bahsettiğim çocuk bende gelcem demiş..
Kimsenin haberi yokmuş.. Orada gördük şaşırdı herkes. Normalde sıkılır gelmezmiş bu tarz şeylere çünkü..
Neyse az önce asansörde görünce sırıttı ve uyuz oldum yine aklıma geldi
Daha fazla bahsetmeyeyim ondan
İlkay yaşıyor musun
Çok pis konu değiştiririm
Halleri hareketleri bir enteresanmış hakikaten.
Ne yapmaya çalışıor bende merak ettim yani...
Evli olduğunu biliyor, eşinin de farkında.
Psikopatmıdır nedir, aman sen kendine dikkat ette, gerisini boşver.
Valla İlkay daldı gitti sanırsam, bende bir mayıştım ki sorma.
Uykum var zaten, akşam çok geç yattım, böleee bi ağırlıktır sorma gitsin yani...
Canlanmam lazım, gidip kahve alayım bari...
Evet yaptıklarının mantıklı bi açıklaması yok
Hatta mantıksız açıklaması da yok
Bende anlamadım ama sinir bozuyor
Kahve al, elini yüzünü de bi yıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?