Geyik Muhabbeti / Off-Topic

düğününe de az kaldı tatiline de

Bir çok arkadaşım aynı şeyi söylüyor canım, uyku uykudur diye, 5-10 dakikamı harcayamam diyorlar.
Beni annem ve babam böyle alıştırdı, yıllardan beri bizim evden kahvaltısız çıkılmaz.
Çok nadir - bugünkü gibi durumlarda- kahvaltısız çıkıyorum ama, kendimi eksik hissediyorum.
Şanslıyım, nişanlımda aynı alışkanlığa sahip, o yüzden kahvaltı hazırlanacak devamlı.
Aç çıkamıyorum ben, midem kazınıyor, rahatsız ediyor beni yol boyunca...

Ayyyy sana şu an imrendim... Kıskandııımmm....
Bende mi memlekete taşınsam napsam... Vallahi şu an kazandığım paraya yakın kazanacağım bir yer bulsam, durmam kaçarım küçük ile, hakkaten bazen tak ediyor canıma.. Trafik falan derken, ömrümüzden saatlerimiz her gün çalınıyor...

Annemde bizi öyle yetiştirmeye çalıştı ama olmadı

Her sabah kahvaltı hazırdır, babam kahvaltısız çıkmaz zaten

Ama ben istesemde yiyemiyorum

Biraz ayılıp kendime gelmem gerekiyor, yolda geçen bir saatim bunun için ideal

Eşimde benim gibi, zaten aynı sokakta çalıştığımızdan beraber geliyoruz iki simit alıyoruz

bir kahvaltısız yapamayan da benn..

Ay canım benim, neyseki bizim iş yeri o anlamda biraz anlayışlı.
Sözüm haftasonuna denk gelmişti, nişanımın olduğu hafta komple izinliydim (geçen seneydi zaten).
Bu sene de 17'si itibari ile evdeyim, o hafta izinliyim ve sonrasındaki hafta, +3 gün
Uzun yıllardır aynı firmada çalışmamın faydaları ve Koç Holding'e bağlıyız biz.
Onun da biraz avantajı var tabii... Ne yalan söyleyeyim...

Benim eski patronum parayı sıkıp suyunu içen bir tipti

Tek muhasebeye değil hemen her işe ben bakıyordum

Birgün gitmesem bile kaç kez arar birşeyler sorarlardı

İzin almam o yüzden güçtü

Yoksa +3 kısmını kendi kendime +9 a ben çektim , adamın haberi bile yoktu Eli mahkum olduğundan bana birşey diyemiyordu

Çok şükür ki Avrupa cancazım, Anadolu yakasında olup Avrupa ya git gel düşünemiyorum bile, kesin kafayı yerim o zaman... Zaten bu haliyle canıma ciğerime yetiyor trafik, aynı yakada bir yere ulaşamıyoruz ki...

Anladım canım... Allah kavuştursun o zaman, senin adına çok sevindim...

Valla o çarşı, pazar alışverişini insan özlüyor ya, eskiden ben hatırlardım (ortaokul zamanlarımda) annemle arada giderdik enteresan pazarlara, zevkli olurdu gezmek... Ama tabii uzun yıllardır iş hayatında olunca, o günleri unutuyorum ister istemez. Fakat bir aralık bulduğumda bazen bende giderim pazara, insan özlüyor ya.. Halka karışıyorum

ben akşam bi resim çekiyim size en iyisi :) ben nette biraz araştırdım fuşyayla kombinlemeye başlamışlar son zamanlarda turkuazı

benim hep aklımda önü kapalı düz az topuklu bir ayakkabı var ama almak istemedim yeni bişey :26: elbisenin tarzı biraz öle bi ayakkabıya çok uygun .. neyse yarın karar verelim birlikte

düğününe de az kaldı tatiline de

Ay heyecandan ölecem şimdi...
Sorma arada benim de gözüm takılıyo orada "11 gün" yazıyor ya, bi tuhaf oluyorum...
Zaman geçiyor ya, bazen geçmek bilmiyormuş gibi geliyor ama, yatıyorum kalkıyorum sabah olmuş...
Hangi ara geçti bu günler anlamıyorum....

Canım o bünyeden bünyeye fark ediyor zaten.
Benim de bazı arkadaşlarım kahvaltısız çıkamaz boş hissederdi midesini, bazı arkadaşlarım da kahvaltı edemez, dediğin gibi ayılmadan bir lokma atamazdı ağızlarına...

İnsan bir de değişken bir varlık. Belki bakarsın ilerde bende kahvaltı edemez olurum kim bilir...
Ama şimdilik böle iyi, bende arada simit veya ufak sandwichlerden almıyor değilim, bazen bilerek kahvaltısız çıkıyorum...
Farklılık olsun diye...

bir kahvaltısız yapamayan da benn..

Desene sende bendensin... Ama sabah o kadar erken çıkınca evden insan iyice bir aç olur sanki...

Ben bazen yolda uyuyorum ( toplu taşıma da ayakta gelmemize rağmen )

Eşim var Allah'tan da yabancının üstüne devrilmiyorum

ben yıllardır düğünü sorana daha çok var diyordum düğüne 2 hafta kalana kadar hala biri sorunca ağzıma ilk gelen "daha çok var" dı ama tabi dank edip az kaldı diyordum insan kendi bile inanamıyor az kaldığına

teşekkür ederim canımm..

bakalım dolu dolu geçireyim istiyorum..sonrasında yoğun bir döneme gireceğim sanırım hem iş
hem özel hayatımda..

trafik çilesi beter gerçekten, o yüzden sabah erkenden dökülüyorum yollara.:26:

Anlıyorum seni canım, bazı insanlar öyle oluyor işte.
Düşüncesiz ve anlayışsız diyorum ben onlara... Benim Ous'un da patronu öyle malesef...
Daha doğrusu müdürü diyelim, 6 olur işi biter çıkar, metrobüste falan buluşuruz eve gidicez, pat müdür arar.
Yahu adam çıkmadan söyleseydin ya diyeceğini, bütün sinirlerini zıplatır bazen nişanlımın..
Böle durumlar işte.

O yüzden seni anlıyorum, ama neyseki şimdi rahatsın.. Önemli olan o zaten

Olur canım, yani ne yakışıyorsa olur zaten inan bana.
Hem moda dediğin gerçekten her gün değişiyor.
Bakalım, yarın kısmetse sana daha net birşeyler söyleyebiliriz bu anlamda

Hahahaha... Alemsin sen ya...
Ben de yolda uyuyanlardanım... Geçen hafta bi uyandım son duraktayız...
Neye uğradığımı şaşırdım...

istanbulda okurken bi arkadaşım vardı sürekli uyurdu otobüste metrobüste ama o oturuyorsak uyurdu

bi tane arkadaşımda bi otobüse binelim inelim hemen acıkırdı "yol beni acıktırıyo" derdi oysa sadece 20-30 dakika bi yere gitsek bile

bu istanbulun insanı nasıl bi ruh haline soktuğunu anlayamıyorum

Evet çok şükür

Eski işim ne kadar yoğun ve stresli ise

Bu işim o kadar rahat

Evlendikten 4 ay sonra buraya başladım , çok memnunum

Kurumsal bir firma zaten , tüm çalışanlar memnun olduğundan stressiz bir ortam

Aynı markanın farklı sektörlerinde çalışıyoruz eşimle

Haklısın canım, şimdiden sana bol bol dinlenmeler, bol bol gezmeler diliyorum...
Bende bu sene mevsiminde denizi göremedim ona üzülüyorum biraz.
Geçen sene de denize gitmemiştim çünkü, böle içim burkuldu...

İnşallah balayında denize girme fırsatım olur...

Canım bir de şurdan pay biçmek lazım, en iyi ruh ve sinir hastalıkları hastanesi İstanbul'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…