- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Haklısın canım... Ama insanın bedeni gerçekten şu yollarda yoruluyor.
Şahsen ben işte pek yorulmuyorum (şekil A da görüldüğü gibi)
ama yollar beni mahvediyor, bakalım hele bir düzenim otursun, belki Fatih'ten bu tarafa gelmek daha iyi olur.
Ama tatiiillll... Bir an önce tatil istiyorum kızlar...
O kadar erken kalkıp kahvaltı edebiliyor musun , bravo
Ben hazırlasam bile yiyemiyorum , iştahım olmuyo
07:40 ta kalkıp 08:00 de durakta oluyoruz 09:00 da işyerinde oluyoruz eşimle
Birer simit veya açma alıp , işyerlerimizde çayla beraber yiyoruz
5 dakika 5 dakikadır uyku önemli
denizlide yaşamamın iyi yönlerinden biri sanırım bu kızlarşuan evim işime uzak aslında tabi denizli şartlarına göre uzak diyorum istanbulda arabayla 15 dakika süren yola uzak denmediğini biliyorum orada 5 yıl yaşadım
ekimin ilk haftası taşınıyoruz :44: o zaman 5 dakikalık bir yol olacak
Bir çok arkadaşım aynı şeyi söylüyor canım, uyku uykudur diye, 5-10 dakikamı harcayamam diyorlar.
Beni annem ve babam böyle alıştırdı, yıllardan beri bizim evden kahvaltısız çıkılmaz.
Çok nadir - bugünkü gibi durumlarda- kahvaltısız çıkıyorum ama, kendimi eksik hissediyorum.
Şanslıyım, nişanlımda aynı alışkanlığa sahip, o yüzden kahvaltı hazırlanacak devamlı.
Aç çıkamıyorum ben, midem kazınıyor, rahatsız ediyor beni yol boyunca...
Bir çok arkadaşım aynı şeyi söylüyor canım, uyku uykudur diye, 5-10 dakikamı harcayamam diyorlar.
Beni annem ve babam böyle alıştırdı, yıllardan beri bizim evden kahvaltısız çıkılmaz.
Çok nadir - bugünkü gibi durumlarda- kahvaltısız çıkıyorum ama, kendimi eksik hissediyorum.
Şanslıyım, nişanlımda aynı alışkanlığa sahip, o yüzden kahvaltı hazırlanacak devamlı.
Aç çıkamıyorum ben, midem kazınıyor, rahatsız ediyor beni yol boyunca...
Souvvenir son iş günlerin daha stresli olur
Zaman geçmek bilmez
Ben nişanımda da sözümde de çalışıyordum , herşeyi ablamlar hazırladı ben geldim üstümü değiştim şak diye milletin içine çıktım akşam
Düğünümü de 1 hafta kala izne ayrılabildim
Öylesine zordu ve yoğundu ki eski işim..
Ay canım benim, neyseki bizim iş yeri o anlamda biraz anlayışlı.
Sözüm haftasonuna denk gelmişti, nişanımın olduğu hafta komple izinliydim (geçen seneydi zaten).
Bu sene de 17'si itibari ile evdeyim, o hafta izinliyim ve sonrasındaki hafta, +3 gün
Uzun yıllardır aynı firmada çalışmamın faydaları ve Koç Holding'e bağlıyız biz.
Onun da biraz avantajı var tabii... Ne yalan söyleyeyim...
sen ne taraftasın canım? avrupa da biliyorum ben seni..
canım tatile falan gitmeyeceğim..ama kısa bir izmit gezim olabilir..
annemle gezmek istiyorum biraz,çarşı pazar alış veriş misali..
bunun dışında sevgilim gelecek kısmetse..ama tarihi belli değil..
tamamiyle kafa dinleyip rahatlayacağım bir tatil olacak..deniz,kum bu senede yok bana
iznimin bir haftalık kısmı kalmıştı onu kullanacağım canım...
Hmm... Turkuazın tonuna göre değişir canım, bende turkuaz bir elbise vardı, dore ayakkabı enfes olmuştu altına.
Fakat elbisenin üzerinde de bir yerinde (tam hatırlayamadım modelini şimdi) dore renk mevcuttu.
Herkes bayılmıştı...
Sade Turkuaza dore gider mi bilemedim. Fazla abiye de değil diyorsun ama kumaşına göre belli olur ne kadar abiye olduğu, şu an ne desem yalan... Tabanın açığı olabilir belki, aslında elbisenin altına tutup ayakkabıları veya hepsini elbiseni giyip deneyerekte en doğru rengi bulabilirsin, ama kombinleyeceğin çanta da önemli canım...
Beyaz ayakkabıyla da turkuaz renk uyumlu oluyor, çantanı da beyaz ayarlarsan güzel olabilir. Ama pudra, bilemedim kararsız kaldım o konuda, bağdaştıramadım sanki... :44:
düğününe de az kaldı tatiline de
Annemde bizi öyle yetiştirmeye çalıştıama olmadı
Her sabah kahvaltı hazırdır, babam kahvaltısız çıkmaz zaten
Ama ben istesemde yiyemiyorum
Biraz ayılıp kendime gelmem gerekiyor, yolda geçen bir saatim bunun için ideal
Eşimde benim gibi, zaten aynı sokakta çalıştığımızdan beraber geliyoruz iki simit alıyoruz
bir kahvaltısız yapamayan da benn..
Ay heyecandan ölecem şimdi...
Sorma arada benim de gözüm takılıyo orada "11 gün" yazıyor ya, bi tuhaf oluyorum...
Zaman geçiyor ya, bazen geçmek bilmiyormuş gibi geliyor ama, yatıyorum kalkıyorum sabah olmuş...
Hangi ara geçti bu günler anlamıyorum....
Çok şükür ki Avrupa cancazım, Anadolu yakasında olup Avrupa ya git gel düşünemiyorum bile, kesin kafayı yerim o zaman... Zaten bu haliyle canıma ciğerime yetiyor trafik, aynı yakada bir yere ulaşamıyoruz ki...
Anladım canım... Allah kavuştursun o zaman, senin adına çok sevindim...
Valla o çarşı, pazar alışverişini insan özlüyor ya, eskiden ben hatırlardım (ortaokul zamanlarımda) annemle arada giderdik enteresan pazarlara, zevkli olurdu gezmek... Ama tabii uzun yıllardır iş hayatında olunca, o günleri unutuyorum ister istemez. Fakat bir aralık bulduğumda bazen bende giderim pazara, insan özlüyor ya.. Halka karışıyorum
Benim eski patronum parayı sıkıp suyunu içen bir tipti
Tek muhasebeye değil hemen her işe ben bakıyordum
Birgün gitmesem bile kaç kez arar birşeyler sorarlardı
İzin almam o yüzden güçtü
Yoksa +3 kısmını kendi kendime +9 a ben çektim , adamın haberi bile yoktuEli mahkum olduğundan bana birşey diyemiyordu
ben akşam bi resim çekiyim size en iyisi :) ben nette biraz araştırdım fuşyayla kombinlemeye başlamışlar son zamanlarda turkuazı
benim hep aklımda önü kapalı düz az topuklu bir ayakkabı var ama almak istemedim yeni bişey :26: elbisenin tarzı biraz öle bi ayakkabıya çok uygun .. neyse yarın karar verelim birlikte
Ben bazen yolda uyuyorum ( toplu taşıma da ayakta gelmemize rağmen )
Eşim var Allah'tan da yabancının üstüne devrilmiyorum
Ben bazen yolda uyuyorum ( toplu taşıma da ayakta gelmemize rağmen )
Eşim var Allah'tan da yabancının üstüne devrilmiyorum
Anlıyorum seni canım, bazı insanlar öyle oluyor işte.
Düşüncesiz ve anlayışsız diyorum ben onlara... Benim Ous'un da patronu öyle malesef...
Daha doğrusu müdürü diyelim, 6 olur işi biter çıkar, metrobüste falan buluşuruz eve gidicez, pat müdür arar.
Yahu adam çıkmadan söyleseydin ya diyeceğini, bütün sinirlerini zıplatır bazen nişanlımın..
Böle durumlar işte.
O yüzden seni anlıyorum, ama neyseki şimdi rahatsın.. Önemli olan o zaten
teşekkür ederim canımm..
bakalım dolu dolu geçireyim istiyorum..sonrasında yoğun bir döneme gireceğim sanırım hem iş
hem özel hayatımda..
trafik çilesi beter gerçekten, o yüzden sabah erkenden dökülüyorum yollara.:26:
istanbulda okurken bi arkadaşım vardı sürekli uyurdu otobüste metrobüste ama o oturuyorsak uyurdu
bi tane arkadaşımda bi otobüse binelim inelim hemen acıkırdı "yol beni acıktırıyo" derdi oysa sadece 20-30 dakika bi yere gitsek bile
bu istanbulun insanı nasıl bi ruh haline soktuğunu anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?