• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

gunaydın hatunlar ... nabersınız ...
yenı gelın safak bıgun daha attı hadı bakalım :52:

kızlar kusura bakmayın 1 saattir annemle konuşuyorum radyasyon girdi kesin içime :9:

kızlar kusura bakmayın 1 saattir annemle konuşuyorum radyasyon girdi kesin içime :9:

Ay canım benim, inşallah girmemiştir...
Ama anneler böyle valla, radyasyon bile dinlemezler... :9::9:

bu seferde canımı kahve istettiniz ya pis mi boğazım acaba ben :56:

Bende acıktım vallahi, dışardan söledim bugün.
Zaten ofisten 4 gibi çıkıcam... :32: :32:

Kahve cipsten daha kolay ulaşılabilen birşey yaw... :9: :9:

Bak bu da bir ihtimal yane... :27: :27:

haa haayyy o da olabilir midem de bulanıyor zaten dün gece acilde doktor sordu hamile olma ihtimalin var mı diye bende "yok yani olmamalı" dedim :9:

hamilelikte ishal belirtisi var mı bacılar :9::9:

Verdiğin cevap enteresan olmuş vallahi... :9: :9: :9:

Valla hiç anladığım konu değil, ben bi evleneyim, o konularda da uzmanlaşırım elbet... :17: :17:
:27: :27:

haa haayyy o da olabilir midem de bulanıyor zaten dün gece acilde doktor sordu hamile olma ihtimalin var mı diye bende "yok yani olmamalı" dedim :9:

hamilelikte ishal belirtisi var mı bacılar :9::9:

O konularda pek fikrim yok ama

Dizilerde olur ya ne duysa canı çeker, kusma olur başı döner .. O kadar biliyorum :27:

Bir de ilk zamanlar korunulmazsa galiba hamile kalınması kolay oluyormuş.. Özellikle adetin yeni bitmişse düğün zamanı diye duydum..

Ya ne dicem, dün cips yiyemedim ya ben ofiste...

Gittim akşam eve, arkadaşımı aradım müsaitlerse onlara gidecektim.

Lipton Icetea eşliğinde Lays Fırında cipslerinden aldım. :26:

Evlerine gittim, arkadaşım hamile 3 aylık, meğersem günlerdir kızın canı cips çekermiş.

Eşi almıyormuş sağlıksız yemesin diye, bende vicdan yaptım valla, yemedim cipsten... :27: :27:

Hayrıma oldu gerçi ama, yine canım cips çekti, yiyemediğim için... :31::9: :9:

O konularda pek fikrim yok ama

Dizilerde olur ya ne duysa canı çeker, kusma olur başı döner .. O kadar biliyorum :27:

Bir de ilk zamanlar korunulmazsa galiba hamile kalınması kolay oluyormuş.. Özellikle adetin yeni bitmişse düğün zamanı diye duydum..

Annanem geldi aklıma, onunda var böyle deyimleri... :9:

Adetten önce hamile kalırsan eğer kız olurmuş, adet bitiminden sonraki birliktelikte hamile kalırsan erkek olurmuş... :27:

Yoksa tam tersimiydi:44:, tam hatırlamıyorum haliyle... :26: Ama çok komiktir o bu konularda... :9: :9:

Ya ne dicem, dün cips yiyemedim ya ben ofiste...

Gittim akşam eve, arkadaşımı aradım müsaitlerse onlara gidecektim.

Lipton Icetea eşliğinde Lays Fırında cipslerinden aldım. :26:

Evlerine gittim, arkadaşım hamile 3 aylık, meğersem günlerdir kızın canı cips çekermiş.

Eşi almıyormuş sağlıksız yemesin diye, bende vicdan yaptım valla, yemedim cipsten... :27: :27:

Hayrıma oldu gerçi ama, yine canım cips çekti, yiyemediğim için... :31::9: :9:

ben dün yedim ya ofiste bende lipton eşliğinde lays yemiştim :9: ağız tadımız benziyor herhalde :34:

Benim pek iştahım yoktu akşam eve giderken ne yesek dedi eşim

Yemekleri sayıyordu eh işte yapıyordum

Cips ? dedi gözlerim açıldı.. biliyordum cipse hayır demeyeceğini dedi.. Ama o yemekten sonra dedi:33:

Markete gittik alışverişe 2 tane de cips aldım :27:

Back
X