Evet çok şükür
Eski işim ne kadar yoğun ve stresli ise
Bu işim o kadar rahat
Evlendikten 4 ay sonra buraya başladım , çok memnunum
Kurumsal bir firma zaten , tüm çalışanlar memnun olduğundan stressiz bir ortam
Aynı markanın farklı sektörlerinde çalışıyoruz eşimle
Haklısın canım, şimdiden sana bol bol dinlenmeler, bol bol gezmeler diliyorum...
Bende bu sene mevsiminde denizi göremedim ona üzülüyorum biraz.
Geçen sene de denize gitmemiştim çünkü, böle içim burkuldu...
İnşallah balayında denize girme fırsatım olur...
Canım bir de şurdan pay biçmek lazım, en iyi ruh ve sinir hastalıkları hastanesi İstanbul'da
olur canım ya
olsun valla bundan sonra zaten hep berabersiniz tatilinizi değerlendirin denize girin bol bol
Ben akşam olunca evde cin gibi olurum ama ne hikmetse yolda ya da işe giderken uyku bastırır
Eski işyerime iett ile giderdim epeyde uzundu ilk durak - son durak gibi resmen ( nişanlıydım tektim yani )
İlk duraktan binince boşta olurdu otururdum , bi güzel uyurdum .. iett ler yatağım olmuştu
Yine birgün uyudum ama cam kenarı değil koridor kısmına doğru olan koltukta..
Epeyde uzun yol bir buçuk saat bile sürdüğü olurdu sabah trafiğinde..
Kendimden geçmişim.. Bi gözümü açtım ödüm koptu.. Yastık sanıp yaslandığım şey kabasakal gibi bi amcanın göbeğiymiş.. Yanımda durup yukardan tutunmuş.. Göbeği tam kafa boyuma gelmiş, bende hemen mayışmışım yastık sanıp..
Uyanınca çok korktum napmışım ben dedim.. Adam da devasa birşeydi.. Genç çocuklar izliyormuş meğerse kahkaha patlattılar hiç unutmam
Ben akşam olunca evde cin gibi olurum ama ne hikmetse yolda ya da işe giderken uyku bastırır
Eski işyerime iett ile giderdim epeyde uzundu ilk durak - son durak gibi resmen ( nişanlıydım tektim yani )
İlk duraktan binince boşta olurdu otururdum , bi güzel uyurdum .. iett ler yatağım olmuştu
Yine birgün uyudum ama cam kenarı değil koridor kısmına doğru olan koltukta..
Epeyde uzun yol bir buçuk saat bile sürdüğü olurdu sabah trafiğinde..
Kendimden geçmişim.. Bi gözümü açtım ödüm koptu.. Yastık sanıp yaslandığım şey kabasakal gibi bi amcanın göbeğiymiş.. Yanımda durup yukardan tutunmuş.. Göbeği tam kafa boyuma gelmiş, bende hemen mayışmışım yastık sanıp..
Uyanınca çok korktum napmışım ben dedim.. Adam da devasa birşeydi.. Genç çocuklar izliyormuş meğerse kahkaha patlattılar hiç unutmam
Hahahahaha... Hay Allah'ım ya...
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emii...
Benim başıma böyle birşey gelmedi ama, benimde iett'ler yatağım oldu gibi birşey.
Kaç senedir aynı hat üzerinde gidiyorum, uyurum hep.. Bir de son zamanlarda yol çalışması var, haliyle hattın yolu değişti daha da uzadı, şimdi uykularım daha bir derin oluyor
Bir de huysuzum ben. Yanıma şişman biri oturduğu zaman illa kolu değer bişey olur, uyanıyorum ya uykumdan, sanki biri yatağımdan kaldırmış gibi oluyor.. Kolu dürtenleri bende dürtüyorum, manasızca "noluyo" der gibi bakıyorlar... Mahmur bakışlarla kaşlarımı çatıp uykuya devam ediyorum... Kimbilir akıllarından ne geçiyordur onların...
uyku sersemi insan herşeyi yapabilir diye korkuyorlardır bence
Bence de canım....
Yapabilirim de hiç belli olmaz sağım solum yani...
bende burda kahkaha patlattım amaaaaa
ayyyy çok şekersin yaaaa
Hahahahaha... Hay Allah'ım ya...
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emii...
Benim başıma böyle birşey gelmedi ama, benimde iett'ler yatağım oldu gibi birşey.
Kaç senedir aynı hat üzerinde gidiyorum, uyurum hep.. Bir de son zamanlarda yol çalışması var, haliyle hattın yolu değişti daha da uzadı, şimdi uykularım daha bir derin oluyor
Bir de huysuzum ben. Yanıma şişman biri oturduğu zaman illa kolu değer bişey olur, uyanıyorum ya uykumdan, sanki biri yatağımdan kaldırmış gibi oluyor.. Kolu dürtenleri bende dürtüyorum, manasızca "noluyo" der gibi bakıyorlar... Mahmur bakışlarla kaşlarımı çatıp uykuya devam ediyorum... Kimbilir akıllarından ne geçiyordur onların...
İşyerine gidince kızlara anlatmıştım onlarda kahkaha atmışlardı
Patron bile merak etmişti , anlatamadım
Israr edince kızlar gülerek anlattı , o da kahkaha patlattı ( bayan patron )
Kaç gün Kader yaa seni görünce gülesim geliyo dediler
Amin cümlemizi inşallah
Normalde bende rahatsızlık duyarım öyle dokunma dürtme kol değmesi vs.
Ama uyuyunca birşey hissetmem
Hatta konuşsam bile hatırlamam
Eşim sabahları beni zor uyandırır, bazı hallerime de güler..
O gülünce demişim ki ' sen beni anlamıyorsun , ben gözümü bile zor açıyorum '
Neyse kalktım üstümü giyindim filan yolda dedi ki ' demek ben seni anlamıyorum '
O nerden çıktı dedim.. Sabah seni uyandırırken dedin ya dedi.. Ben mi dedimdedim..
Evet sen bana böyle dedin dedi.. Kusura bakma dedim ben o hallerimi hatırlamıyorum bile , uyandırdın diye kızmışımdır
Hah bi tane geldi aklıma...
Bir gün yine bindim otobüsüme sabahın köründe, koyuldum yollara.
Bende ilk durak binicilerindenim o yüzden genelde otururum ve cam kenarı.
Ters gitmek işime gelir, araba fren yapınca ileri doğru değil, vücut geri gidiyor.
Dolayısıyla sarsılmıyorsun...Yolculuk inceliklerini bile öğrendim yane...
Bir çift oturdu ön tarafıma, ben ters oturuyorum.
Kız uyku sersemi belli halinden, yüzü gözü şiş.
Ben tam uyuyacağım taktım kulaklıklarımı, aaa bi baktım otobüs hareket eder etmez kız çantasından bir makyaj çantası çıkarttı. benim de dikkatimi çekti napıyor diye onu izliyorum, yanında da erkek arkadaşı var.
Önce çantayı kucağına koydu çıkarttı tek tek malzemeleri, önce nemlendirici, sonra fondoten, sonra göz kalemi ve hepsini de uyguluyor. Ben şok oldum... Otobüs tıklım tıklım bu arada...
En son yaptığı çok komikti, erkek arkadaşına "şu aynayı tutar mısın" dedi benim zaten gözlerim yuvasından fırladı. Çocukta tuttu yani, kız bir güzel maskarasını sürdü, son rütuşlarını yaptı... 15-20 dakika içerisinde hareket eden otobüste profesyönelde makyajını tamamladı kız... Benim de ağzım açık kaldı resmen...
kader dünkü imam vakası ne ? sinirbozucuyu okumaya çalışıyorum bi taraftanbdv'de olay mı vardı yine
ben ruj bile süremem o kız nasıl göz kalemi sürdü yahele bi de sabahın kör vakti
Bende merak ettim şimdi, nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?