Geyik Muhabbeti / Off-Topic

konu dışı olacak ama birşey sorcam kızlar turkuaz mavisi bi elbise aldım sizce hangi renk ayakkabıyla kombinleyeyim beyaz istiyorum ama beyazım yok :26:

konu dışı olacak ama birşey sorcam kızlar turkuaz mavisi bi elbise aldım sizce hangi renk ayakkabıyla kombinleyeyim beyaz istiyorum ama beyazım yok :26:

Hiç anlamam aslında ama siyahla olmaz mı

Abiye ise gümüş rengi ile olabilir..

Sağolasın canım, hallettim bile işlerimi çok şükürrr...

Sizleri öpüyorum kızlar, trafiğe kalmadan kaçayım ben...
Yarın görüşmek üzere...

Güle güle

Bende 18:00 gibi çkarım

Cevap vermeden edemedim...

Öptüm şekercim yarın konuşuruz kısmetse...

Seni de çok öpüyorum Kadercim, burçtaşım...

Cevap vermeden edemedim...

Öptüm şekercim yarın konuşuruz kısmetse...

Seni de çok öpüyorum Kadercim, burçtaşım...

Hiç anlamam aslında ama siyahla olmaz mı

Abiye ise gümüş rengi ile olabilir..

Güle güle

Bende 18:00 gibi çkarım

abiye değil ama çok günlük değil bi nişanda giyeceğim siyah istemedim aklımdan fuşya geçiyor aslında gelin ayakkabılarım

ama cesaret edemedim :26: neyse haftasonuna kadar vaktim var düşünürüz yeni birşey almak istemiyorum malum düğün atlattık bi süre para harcamak istemiyorum

günaydın kızlar gribal enfeksiyon geçiriyorum dün gece 11 den 12 buçuğu kadar hastanedeydim serum taktılar

Engineerelif her iki topikte de rastlar oldum sana

İlkay çok geçmiş olsun :26:

Eylül ben 09:00 da başlıyorum işe

günaydınnn kızlarrr

günaydınlar herkeşeee

Günaydınnnn....

Erkencisiniz baya yahu... Bende gözümü açamıyorum bugün vallahi, hava da bir serin, yataktan çıkasım gelmedi...

günaydın kızlar gribal enfeksiyon geçiriyorum dün gece 11 den 12 buçuğu kadar hastanedeydim serum taktılar

Çok geçmiş olsun canım ya, nerden kaptın bu enfeksiyonu... :26:

işe en erken başlayan benim sanırım...

Erken kalkan yol alıyor canım, maşallah...

Hayırlı işler şimdiden herkese kızlar...

hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...

geçmiş olsun canım bu havalarda oluyor bende öyle kırgınlık hissediyordum sabah beri papatya çayı yudumluyorum 1 kupa kadar çok ii geliyormuş tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…