• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Merhaba İlkay
Benimde kuzenim asker yolcusu
Allah kavuştursun , inşallah yakınlarda olur da hafta sonu görüşürsünüz

merhaba kızlar nasılsınız?

bu akşam eşimin gideceği yer belli olacak .. gece 12 den sonra:26: heyecanlı ve tedirginim :25:

canım benim yakın bir yer olacak inşallahh:31: sonra hep birlikte gün sayıp geriye doğru gideceğiz tek tek..:29:
inşallah gönlünüzce olur canım benim.:38:

Kısa dönemse zaten çok uç noktalara gitmez
İletişim mümkün olur her türlü.

inşallah kısa dönem olur .. askeriyeye başvurduğunda eşime demişler ki bu dönemde başvuru az oluyor dolayısıyla gönüllü olarak 12 ay yapmak isteyende az .. eğer ihtiyaç hissedilirse sizleri de alabilirler :26: umarım sadece kişinin yorumudur aslı yoktur :26:

canım benim..bir netleşsede üzerinizden büyük bir yük kalksa..şimdi belirsizlik çok sıkıyor adamı.
belli olunca da üzüleceksin, ilk günler çok canın yanar ama sonrasında çabucak geçecek:29:

evet belirsizlik çok kötü :50: eşim sınava gidip geldiği günden beri durgunlaştı :26: dünse daha kötüydü .. asker traşı olmuş .. sanırım bu durum askerlikle daha da yüzleştirdi onu .. Allah en çok onun yardımcısı olsun .. ben sadece ondan ayrılıyorum ama o herkesten benden ailesinden düzeninden herşeyden ayırlıyor :26:

inşallah kısa dönem olur .. askeriyeye başvurduğunda eşime demişler ki bu dönemde başvuru az oluyor dolayısıyla gönüllü olarak 12 ay yapmak isteyende az .. eğer ihtiyaç hissedilirse sizleri de alabilirler :26: umarım sadece kişinin yorumudur aslı yoktur :26:

Ama muhasebeci çok, belki diğer meslekleri tercih ederler.
Benim kuzenim de öyle ama bu ara ona gıcığım o yüzden hiç bilmiyorum ne yaptı.
Hayırlısı olsun

evet belirsizlik çok kötü :50: eşim sınava gidip geldiği günden beri durgunlaştı :26: dünse daha kötüydü .. asker traşı olmuş .. sanırım bu durum askerlikle daha da yüzleştirdi onu .. Allah en çok onun yardımcısı olsun .. ben sadece ondan ayrılıyorum ama o herkesten benden ailesinden düzeninden herşeyden ayırlıyor :26:

aminn canım aminnn..ilk zamanlar zorlanıyor insan, ama zamanla onun gibi arkadaşlarının yanında o da razı olup şafak sayacak.
Allah ım hem onların hem bekleyenlerin yardımcısı olsun..

Ama muhasebeci çok, belki diğer meslekleri tercih ederler.
Benim kuzenim de öyle ama bu ara ona gıcığım o yüzden hiç bilmiyorum ne yaptı.
Hayırlısı olsun

inşallah bizde öyle düşünüyoruz .. muhasebeci çoktur bu sebeple kısa dönem çıkar diyoruz hayırlısı .. bu akşam herşey belli olacak ..

aminn canım aminnn..ilk zamanlar zorlanıyor insan, ama zamanla onun gibi arkadaşlarının yanında o da razı olup şafak sayacak.
Allah ım hem onların hem bekleyenlerin yardımcısı olsun..

çok zor olacak hemde .. ilk zamanlar özellikle nasıl olacak akşamları bilmiyorum :44: :43: ama geri sayım başlayacak ya işin güzel tarafı o .. askerlik bittiğinde artık hayatımız düzene oturacak :31:

ilkay hakkınızda hayırlısı olsun canım. biz de cumadan yola çıkıyoruz, eşim sınava girecek. beni de bir hüzün aldı, biz sınava gidiyoruz, ilkay'ın eşi askere gidiyor, hayrolsun diye. ben hava değişikliği olacak diye seviniyordum ama senin hüznün bana sirayet etti, cuma deyince sen aklıma geliyorsun, sonra kendim. tayin bekleyeceğim zamanlar, nasipse tabi...
öldürmeyen acı güçlendirir, ne diyeyim :25::26:

inşallah bizde öyle düşünüyoruz .. muhasebeci çoktur bu sebeple kısa dönem çıkar diyoruz hayırlısı .. bu akşam herşey belli olacak ..

çok zor olacak hemde .. ilk zamanlar özellikle nasıl olacak akşamları bilmiyorum :44: :43: ama geri sayım başlayacak ya işin güzel tarafı o .. askerlik bittiğinde artık hayatımız düzene oturacak :31:

:29::29: yanım yaaa..kendi içinde yaşadın durdun, anımsatmak da istemedim:26: ama en sonunda bugün belli olacak demek..
başlamak yolun yarısı derler yaa..inşallah öyle olacak:31:

eşin yokken hobilerine ağırlık verip bizimle paylaşabilirsin :46:
yanlış bilmiyorsam ahşap boyama ve örgü biliyordun:44:
ben de sana katılırım :16:

ilkay hakkınızda hayırlısı olsun canım. biz de cumadan yola çıkıyoruz, eşim sınava girecek. beni de bir hüzün aldı, biz sınava gidiyoruz, ilkay'ın eşi askere gidiyor, hayrolsun diye. ben hava değişikliği olacak diye seviniyordum ama senin hüznün bana sirayet etti, cuma deyince sen aklıma geliyorsun, sonra kendim. tayin bekleyeceğim zamanlar, nasipse tabi...
öldürmeyen acı güçlendirir, ne diyeyim :25::26:

eşin yokken hobilerine ağırlık verip bizimle paylaşabilirsin :46:
yanlış bilmiyorsam ahşap boyama ve örgü biliyordun:44:
ben de sana katılırım :16:

hiç bişeye benzemiyormuş bu seferki :26: inşallah sizinde tayininiz bir an önce olur :31: hobilerim var evet ahşap boyamayı epeydir yapmıyorum .. devam eden bir örgüm var burada paylaşmadım daha .. ilerleyen zamanlarda paylaşırım canım .. bu aralar keçeye sardım .. sanırım onlarla ve kpss çalışarak geçireceğim akşamları bundan sonra.. tek başıma :ssz:

bizim tayin beklememiz için önce ayrılmamız gerek, sınavı kazanıp. hayırlısı...

keçeyle neler yapıyorsun :46:

:29::29: yanım yaaa..kendi içinde yaşadın durdun, anımsatmak da istemedim:26: ama en sonunda bugün belli olacak demek..
başlamak yolun yarısı derler yaa..inşallah öyle olacak:31:

insan ne yapacağını bilemiyor.. aynı evin içinde .. sarılsan aklına ayrılacağın geliyor.. uzaklaşsan bunlar son günler tadını çıkar diyor insan.. gülerken ağlamaya başlıyorsun bazen.. dengeler şaşırıyor..

bi taraftanda onsuz hayata adapte olmak için çabalarım oluyor .. fatura nerden ödenir. hangi kredi kartını kullanmalıyım. arabayı kullanmalıyım. muhtaç olmamam lazım kimseye .. yoksa askerim üzülür :25: böyle işte karmakarışık duygudurum :26:

bizim tayin beklememiz için önce ayrılmamız gerek, sınavı kazanıp. hayırlısı...

keçeyle neler yapıyorsun :46:

şimdi paylaşamam da bi ara fotoğraflarını çekip albüm yapayım canım olur mu :34: magnet, kapı süsü, kitap ayracı, broş, ve çerçeve yaptım şimdilik :31:

ilkay tavsiye vermeyi sevmem ama bence bol bol sarıl ve ağlamak istiyorsan da ağla.
gerçi ben böyle yapmıştım da çare mi olmuştu, yine günlerce ağlamıştım :25:
sakın benim gibi yatağınızda yatmamazlık yapma, duygulanıyorum diye.
avantajın var ki ailen yanında, tamamen yalnız kalmayacaksın.
faturaları ben internet bankacılığıyla ödüyorum, eşim hiç ödemez. internet bankacılığı alabilirsin :46:
ve keçeden çerçeveleri çok merak ettim. buralarda olursam bakacağım inşallah :31:

ilkay tavsiye vermeyi sevmem ama bence bol bol sarıl ve ağlamak istiyorsan da ağla.
gerçi ben böyle yapmıştım da çare mi olmuştu, yine günlerce ağlamıştım :25:
sakın benim gibi yatağınızda yatmamazlık yapma, duygulanıyorum diye.
avantajın var ki ailen yanında, tamamen yalnız kalmayacaksın.
faturaları ben internet bankacılığıyla ödüyorum, eşim hiç ödemez. internet bankacılığı alabilirsin :46:
ve keçeden çerçeveleri çok merak ettim. buralarda olursam bakacağım inşallah :31:

eşim üzülür ağlarsam .. o uyurken ağlıyorum ben .. sanırım sadece giderken görecek ağladığımı :26: faturaları eşim ödüyordu şimdi bende internet bankacılığını kullanmayı düşünüyorum :31: çerçeveyi facebook'a koymuştum dur ordan resmini alıp koyayım canım madem çok merak ettin :34:

Back