Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız?
bu akşam eşimin gideceği yer belli olacak .. gece 12 den sonra:26: heyecanlı ve tedirginim![]()
Merhaba İlkay
Benimde kuzenim asker yolcusu
Allah kavuştursun , inşallah yakınlarda olur da hafta sonu görüşürsünüz
canım benim yakın bir yer olacak inşallahhsonra hep birlikte gün sayıp geriye doğru gideceğiz tek tek..
inşallah gönlünüzce olur canım benim.![]()
inşallah tatlımoff çok heyecanlı .. vakit geçmiyor sanki :26:
ahh inşallah kuzum yaaayarın herşey netleşecek :44:
Kısa dönemse zaten çok uç noktalara gitmez
İletişim mümkün olur her türlü.
canım benim..bir netleşsede üzerinizden büyük bir yük kalksa..şimdi belirsizlik çok sıkıyor adamı.
belli olunca da üzüleceksin, ilk günler çok canın yanar ama sonrasında çabucak geçecek![]()
inşallah kısa dönem olur .. askeriyeye başvurduğunda eşime demişler ki bu dönemde başvuru az oluyor dolayısıyla gönüllü olarak 12 ay yapmak isteyende az .. eğer ihtiyaç hissedilirse sizleri de alabilirler :26: umarım sadece kişinin yorumudur aslı yoktur :26:
inşallah kısa dönem olur .. askeriyeye başvurduğunda eşime demişler ki bu dönemde başvuru az oluyor dolayısıyla gönüllü olarak 12 ay yapmak isteyende az .. eğer ihtiyaç hissedilirse sizleri de alabilirler :26: umarım sadece kişinin yorumudur aslı yoktur :26:
evet belirsizlik çok kötüeşim sınava gidip geldiği günden beri durgunlaştı :26: dünse daha kötüydü .. asker traşı olmuş .. sanırım bu durum askerlikle daha da yüzleştirdi onu .. Allah en çok onun yardımcısı olsun .. ben sadece ondan ayrılıyorum ama o herkesten benden ailesinden düzeninden herşeyden ayırlıyor :26:
Ama muhasebeci çok, belki diğer meslekleri tercih ederler.
Benim kuzenim de öyle ama bu ara ona gıcığım o yüzden hiç bilmiyorum ne yaptı.
Hayırlısı olsun
aminn canım aminnn..ilk zamanlar zorlanıyor insan, ama zamanla onun gibi arkadaşlarının yanında o da razı olup şafak sayacak.
Allah ım hem onların hem bekleyenlerin yardımcısı olsun..
inşallah bizde öyle düşünüyoruz .. muhasebeci çoktur bu sebeple kısa dönem çıkar diyoruz hayırlısı .. bu akşam herşey belli olacak ..
çok zor olacak hemde .. ilk zamanlar özellikle nasıl olacak akşamları bilmiyorum :44:ama geri sayım başlayacak ya işin güzel tarafı o .. askerlik bittiğinde artık hayatımız düzene oturacak
![]()
ilkay hakkınızda hayırlısı olsun canım. biz de cumadan yola çıkıyoruz, eşim sınava girecek. beni de bir hüzün aldı, biz sınava gidiyoruz, ilkay'ın eşi askere gidiyor, hayrolsun diye. ben hava değişikliği olacak diye seviniyordum ama senin hüznün bana sirayet etti, cuma deyince sen aklıma geliyorsun, sonra kendim. tayin bekleyeceğim zamanlar, nasipse tabi...
öldürmeyen acı güçlendirir, ne diyeyim:26:
eşin yokken hobilerine ağırlık verip bizimle paylaşabilirsin
yanlış bilmiyorsam ahşap boyama ve örgü biliyordun:44:
ben de sana katılırım![]()
yanım yaaa..kendi içinde yaşadın durdun, anımsatmak da istemedim:26: ama en sonunda bugün belli olacak demek..
başlamak yolun yarısı derler yaa..inşallah öyle olacak![]()
bizim tayin beklememiz için önce ayrılmamız gerek, sınavı kazanıp. hayırlısı...
keçeyle neler yapıyorsun![]()
ilkay tavsiye vermeyi sevmem ama bence bol bol sarıl ve ağlamak istiyorsan da ağla.
gerçi ben böyle yapmıştım da çare mi olmuştu, yine günlerce ağlamıştım
sakın benim gibi yatağınızda yatmamazlık yapma, duygulanıyorum diye.
avantajın var ki ailen yanında, tamamen yalnız kalmayacaksın.
faturaları ben internet bankacılığıyla ödüyorum, eşim hiç ödemez. internet bankacılığı alabilirsin
ve keçeden çerçeveleri çok merak ettim. buralarda olursam bakacağım inşallah![]()