• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

aynen..her farklı ortamda ayrı kıvıranları ben de sevmiyorum..:31:
amannnn en güzel senin..tek tek takıl kafana göreee..:32:

Evet memnunum aslaında tek çalışmaktan
Ben kendi çapımda piknik bile yapıyorum canım isteyince :1:
Kalabalık olsak o kadar rahat olamam
Sevdiğim müziği ve kk yı açıyorum, keyfime bakıyorum
İyi böyle..

Zaten beni başka yere alacaklardı ben istemedim ( Diğer binadaki muhasebe bölümüne )
3 çocuk var onlar iyi ama 2 kız var 'günaydın' bile demiyolar kimseye
Ben iyiyim böyle dedim :6:

Günaydın Kızlar :3: Nasılsınız?

İlkay seni gördüm neler yapıyorsun buralara gelmeden ayrılma nasılsın nasıl gidiyor canım?

Souvvenir nerelerdesin iş durumları nasıl en son iş görüşmesine gitmiştin ama neler oldu?

Merhaba kizlar

Islerim cok yogun ama gayet iyi gidiyor.. aksam nasil oluyor anlamiyorum.
Onun disinda esim dun gece izmire gitti suan sinavda. Ayin 10nunda gidecegi yer belli olacak. 12sinde teslim olacak. Tahmin edersiniz.. zor gunlerdeyim suan. Iyi olmaya calisiyorum diyemiyorum. . Iyi degilim.. is yerinde zaman zaman toparliyorum. Ama evde isler kolay olmuyor.
Gidecek diye daha mi cok sarilsam yoksa biraz alisayim diye pek yaklasmasam mi bilemiyorum ama hep sarilmayi seçiyorum. Koklayarak uyuyorum. . Normalde sarilarak uyuyamazdim cunku:14:

Boyleyim iste..

Bu arada telefondan yazıyorum. Yazım hatalarim olabilir kizlar Üzgünüm. .

Merhaba kizlar

Onun disinda esim dun gece izmire gitti suan sinavda. Ayin 10nunda gidecegi yer belli olacak. 12sinde teslim olacak. Tahmin edersiniz.. zor gunlerdeyim suan. Iyi olmaya calisiyorum diyemiyorum. . Iyi degilim.. is yerinde zaman zaman toparliyorum. Ama evde isler kolay olmuyor.
Gidecek diye daha mi cok sarilsam yoksa biraz alisayim diye pek yaklasmasam mi bilemiyorum ama hep sarilmayi seçiyorum. Koklayarak uyuyorum. . Normalde sarilarak uyuyamazdim cunku:14:

Boyleyim iste..

canım Allah sabrını veriyor öyle ya da böyle. mutlu veya ağlayarak... belki sarılırken gözlerin doluyor, o uyurken ağlıyorsun... ayrılık zor, hele her baktığında içine yaşama sevinci veren birinden geçici de olsa ayrılmak... hasretsiz de vuslat olmuyor, her şey zıttıyla yaşıyor ne yapalım :50:

Merhaba kizlar

Boyleyim iste..

Yeni gördüm ben İlkay
Çok şükür ki kısa dönem, çok şükür ki zor yerlere gitmeyecek
Ben 15 ay Hakkari'den bekledim eşimi
Anlayabiliyorum durumunu ama mutlaka evliyken daha zordur ( Biz sevgiliydik )
Allah yardımcınız olsun, çabucak kavuşun inşallah

Avantajı da var elbette insan birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor

Yeni gördüm ben İlkay
Çok şükür ki kısa dönem, çok şükür ki zor yerlere gitmeyecek
Ben 15 ay Hakkari'den bekledim eşimi
Anlayabiliyorum durumunu ama mutlaka evliyken daha zordur ( Biz sevgiliydik )
Allah yardımcınız olsun, çabucak kavuşun inşallah

Avantajı da var elbette insan birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor

Kadercim diğer topikte sana cevap yazdım :1:

İlkay çok sessiz çok üzüntülü keşke yanımızda olsa yalnız bırakmazdık bizi üzmemek içinde gelmiyor pek buralara :5:

İlkayyy üzülme diyemem ağlamada diyemem ama kendini yıpratma lütfen eşin inşallah sana yakın yerlerde olacak ve sen çok güçlü birisin bu dönemi rahat atlatacaksın... İçine atma hiç bir şeyi gel anlat bize birlikte geçirelim bu günleri...:16:

benimkide 15 ay Tunceli de yaptı evliydim çok zor ama Allah sabrını veriyor.

Haklısınız.

Kadercim diğer topikte sana cevap yazdım :1:

İlkay çok sessiz çok üzüntülü keşke yanımızda olsa yalnız bırakmazdık bizi üzmemek içinde gelmiyor pek buralara :5:

İlkayyy üzülme diyemem ağlamada diyemem ama kendini yıpratma lütfen eşin inşallah sana yakın yerlerde olacak ve sen çok güçlü birisin bu dönemi rahat atlatacaksın... İçine atma hiç bir şeyi gel anlat bize birlikte geçirelim bu günleri...:16:

Bende belki orda konuşmak istemez diye buraya geldim ama yok İlkay :44:

selamlarrrr:31: çok şükür haber aldık ve iyi..gerisi mühim değil:34:
bende ancak geldim dışardaydım.sabahtan beri elektrikler olmayınca dışarı çıktım, arkadaşla yemek yedik:56:

merhaba kızlar nasılsınız?

bu akşam eşimin gideceği yer belli olacak .. gece 12 den sonra:26: heyecanlı ve tedirginim :25:

Back